Saol öldü inanamasamda o artik yok allah aldatan erkekleri kahretsin canim bütun erkekre dusman oldu herkesin birlikte olmak icin onu kolladigini sandi babasi evdeyken odadan cikmadi kocasindan kacti erkek kardesinden korktu daha 8 yasindaydi ve son verdi herseye dayanamiyorum artik insanlara insanliga
erkek kardeşi 8 yaşındaydı demek istemiş ablaçok üzüldüm.18 yaşındaydı sanırım dimi daha?
off.
24 evliydi bitti gitti hersey son konuya yazdim ayrintili bu hastalik cok zor bende syni seyleri onla hissettim ruhu yaralandi melegimin gittiçok üzüldüm.18 yaşındaydı sanırım dimi daha?
off.
Vefat etmis malesef.Yatirin nolur yatirin onu yanliz birakmayin nolur gec kalmayin yatirinca hersey daha iyi olacak kuzenim biraz duzelmisti hastanede iyiydi..yanliz birakma o senin yoldasin canın ve bu insanlar hep iyi insanlar
24 evliydi bitti gitti hersey son konuya yazdim ayrintili bu hastalik cok zor bende syni seyleri onla hissettim ruhu yaralandi melegimin gitti
Saolun cevrenizde bu hastalardan varsa yardim edin onlar cok iyi insanlar kötüluge kirban gidenler onlarÇok üzüldüm başınız sağ olsun ruhsal çöküntü nelere yol açıyor Allah korusun geride kalanlara sabır versin inşAllah.
6 saattir yoldayiz bi 10 saat daha var o adami görunce naparim bilmiyorum herkes bilmesede ben sebebin o oldugunu biliyorum bu daha zorOf sabah sabah şok oldum konuyu yeni.görüyorum eylülde açmışsin böyle sonuçlanacagini hiç.ummamistimAllah o pisliğin cezasını versin bu veballe ne.bu.dünyada ne.otede rahat yüzü gormeyecek Allahın izniyle.. Tek.teselliniz bu..
Keşke kanitlanabilse aldatmış olduğu.. Bu resmen ölüme sebebiyet vermek. Dediğim gibi Allahın adaleti er.geç tecelli eder ama keşke ölmeden de cezasını çekse pislik6 saattir yoldayiz bi 10 saat daha var o adami görunce naparim bilmiyorum herkes bilmesede ben sebebin o oldugunu biliyorum bu daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?