Of amma takılmışlar istemeden oldu diye .
Tecavüz olsa tecavüz derdi demekki öyle değil
Millet kimi nasıl vuracagini şaşırıyor.
Kız yumuşatarak anlatıyor işte bu kadar mı zor bunu idrak etmek.
Konu Sahibi güzelim son durum ne ? Sen nasılsın
Ne yaptın ? Neye karar verdin ? Konuştunuz muIyiyim..
Çok haklısın... Bence böyle adamdan kurtulduğu için dua etmeli. Böyleleri namusum der iki gün sonra o.. Damgası vurur.Yıl olmuş 2016 daha da kadında kızlık zarina önem vereceğim derken kanama olmamasinin çok normal olmadigini bilmeyen bir zavalli. Kendi herkesle ilişkiye girebilir fakat evleneceği kadının ilki olmalidir. Yahu zavalli ilk ilişkiye giren kadindan kan gelecek diye birşey yok. Bende bi damla kan görmedim başlarim kaniniza da şu mübarek günde.
Evlenmeden ilişkiye girmeyi biliyor beyefendi ama evlenecegi kadindan kan gelmedi diye de ayriliyor. Bu nasil iğrençlik. Boyle zihniyetteki bir karaktersiz zaten uzak olsun.
Selam anladığım kadarı ile aile korkunda var yoksa kızlık zarını cok sorun etmeyen bir eş kendine gaywt tabi bulabilirsin .eger sözlün ile bugun ilişkiye girdin ise yarın sabah git bir doktırdan rapor al doktor kızlık zarı yakın zamanda delindi onunla ilgili rapor verebiliyor.bi arkadaşımın başına grldi sonrada o beğinsize göster ve hayatından cıkar.Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
ben bu isteyerek olmadı lafını anlıyamıyorum bi türlü neyse.seni geçmişinle yargılacaksa zaten defolsun gitsin.esnek denen olay var kan gelmemişse bundan da gelmeyebilir cahil herhalde kendisi.tam bir öküzmüş bas tekmeyi gitsin.Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
Sizinle aynı Fikirdeniz burda yazdıklarım biraz açık anlattım sadece ...Belki kizlik zarin zedelenmis felan olabilir o halde ama uzman degilim bilmiyorum. Kendin icin bilmek istiyorsan muayene etdirebilirsin ama sözlün okadar pis kelimeler kullanmiski onu bosver onun icin asla yaptirmazdim karekteri belli oldu.
Bir cok kadin var evlilikden önce cinsellik yasayan sen ilk degilsin sonda degilsin. Tabiki bilmiyorum müslümansan eger ozaman tabiiki günah ama hatalar insanlar icin gercekten pismansan tövbe edersin yoluna devam edersin. Her insan hata yapiyor bu konuda olmasada baska konuda
Sizinle de aynı fikirdeniz fakat bazi kızlar benim yorumlara takılı kalmış onu anlamış değilimSelam anladığım kadarı ile aile korkunda var yoksa kızlık zarını cok sorun etmeyen bir eş kendine gaywt tabi bulabilirsin .eger sözlün ile bugun ilişkiye girdin ise yarın sabah git bir doktırdan rapor al doktor kızlık zarı yakın zamanda delindi onunla ilgili rapor verebiliyor.bi arkadaşımın başına grldi sonrada o beğinsize göster ve hayatından cıkar.
Seni alnın dan öpmek istiyorumYanliz cok ilginctir ki bu kizin bekaret kontrolune gitmesinj bircok insan abuk karsilamis hatta o duruma dusurmesin kendini demis
Hayir merak ediyorum dustugu durum cok mu iyi ?
Belki kanama olmadi kizligi bozulmadi
Sirf o duruma dusmeyim diye de doktora gitmedi kendince bekaretim bozuldu sanip intihar etti ne olacak o zaman peki ?
Bozulmadiysa bile temiz kaldimi hayir o ayri mesele hic olmazsa hayatina girecek insana benim iliskim oldu ama boyle boyle oldu diye acikca kendini savunabilir yada en basiti bakire diilim diye kabullenir
Muallakta kalmak en kotusu
İnsanlar bazen karşısındakileri hayatından cıkaracak bile olsa kendilerinin suclu olmadıklarını ispat edip cıkarmakta isteyebilir.KiBu ispat kadının kendi vucudu ise ne oldugunu bilmek en tabii hakkı .Sizinle de aynı fikirdeniz fakat bazi kızlar benim yorumlara takılı kalmış onu anlamış değilim
Cok cok teşekkür ederim :)Aynen cnm benim . Bu arada bebeğinizin allah sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin. Allah evlatlarımizi kötü şer den korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?