- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Nadir yorumlardansin abla kac yasindasin bilmiyorum ama. İcimi rahatlatiyor boyle yorumlar gelince. Bendede oyle ic camasirimda bir akinti gibi birsey gördüm gece..
Evet kesinlikle katılıyorum. Sırf bu olay yaşandı diye bütün ömrünüzü bu Adama harcamaya çalışmayın. İyi ki gerçek yüzünü göstermiş, uzatmayın, kurtulun.eğer bekaretin için üzülüyorsan
o güzel canını bunun için üzme ne olur
Yaşaman gerekirdi yaşadın
keşke böyle bir insanla yaşamasaydın...
Tek üzülmen gereken bu.
Eğer sözlünden ayrıldığın için üzülüyorsan
inan bana sonra çok mutlu olacaksın
böyle bir adamla hayatını paylaşmadığın için
Allah yüzüme bakmış diyeceksin
Canım benim kendinden tiksinmesi gereken sen değilsin o gereksiz nişanlın. Bu tarz şeyler o kadar çok duyuyorum ki , nisanliyken birlikte olunuyor sonra nişanlı aaa sen kız değilsin tarzı muhabbetler yapıyor ve ayrılıyor. Sakın intiharı falan düşünme cnm ne demekmis o, sırf cinsellik yaşandığı içinde o gereksizede muhtaç olma sakın. Hamilelik durumundan şüphen varsa ertesi gün hapı al eczaneden
Bir kadın için çok özel bir anı böyle bir dana ile yaşamak çok üzücü olmalı.
Bir de saf saf alttan aldın, açıklamaya çalıştın değil mi?
Esnek zar yapısından bile haberi yok.
Bu kadar çirkin konuşan birini ben olsam korkuturdum.
Bana tecavüz ettiğini söyleyerek şikayetçi olacağım diye.
Sonra izle bunun artistliğini.
Gerizekalı pislik!
Ne içki vardi ne bisey daha da acik anlatmak istemiyorum. Ama kendi rizamla olan birsey değildi. Cok haklisinizm tesekkur ed
Burada anlatamayacagim cok sey var. Isteyerek yasanmis birsey degil. Buna tecavuz adi koymak istemiyorum. Denedim ailesine soylemekle polise gitmekle tehdit ettim. Kanitlayamazsin dedi cikti gitti. Bugunde hap ic benim basimi belaya sokma diye mesaj atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?