Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?

Amacımız tabiki seni yargılamak değil. Ama böyle yükü ağır şeyler birdenbire yaşanmaz. Sözlünde adam değilmiş zaten. Onun peşinden koşupta kendini bir beden daha küçültme

Ne diyeyim ki ben sana..Niye pisman olacaginiz seylere izin veriyorsunuz.Adam kullanmis atmis.Niye bilincinde degildin adam gazozuna hap mi atti.Kusura bakma da senin icin de degil digerleri icin diyorum erkekle icki icip sabah kalkip aglamayin biz bile soyleyebiliriz o gece ne olacagini.Sinirlendim ya..
Dedikleri gibi eger konun gercekse konusmaya calis anlat kendini
Kullanıp atmak ne ?

Konu gerçek değilse bile bazı yorumlar akıl mıncıklaması yaşattı bana...
Yahu kadın doğum doktorları bekaret kontrolü yapmıyo ki! Bu insanların işi bu değil bi kere. Nedir bu git temiz kağıdı al diye akıl vermeler... Ne o öyle 'vesika' gibi etiket yapıştırmalar.
Yok kendimi tatmin ediyodum de baksın doktor sana de...
İğrenç ya iğrenç...
Bir kadın olarak ben utandım yemin ederim...
Ayrıca , tövbe etmesi konusuna gelince, Telli babaya gidip çapıt da bağlasın mı?

Konu gerçek değilse bile bazı yorumlar akıl mıncıklaması yaşattı bana...
Yahu kadın doğum doktorları bekaret kontrolü yapmıyo ki! Bu insanların işi bu değil bi kere. Nedir bu git temiz kağıdı al diye akıl vermeler... Ne o öyle 'vesika' gibi etiket yapıştırmalar.
Yok kendimi tatmin ediyodum de baksın doktor sana de...
İğrenç ya iğrenç...
Bir kadın olarak ben utandım yemin ederim...
Ayrıca , tövbe etmesi konusuna gelince, Telli babaya gidip çapıt da bağlasın mı?

Bence hamama gidip kırklansın :KK70::KK70:

Temiz kağıdı demek hmmm... Temiz olduğunu ispat etsin ki davar sözlüsü terketmesin mazallahhhh!!! Zorla sahip olup üstüne de iftira atıp yüzüstü bırakan bir davarı bir daha nerden bulacak zaten???

Cok haklisin abla okudukca daha kotu oldum..

Kadını önce kadınlar aşağılıyor ki zaten diyecek söz yok!

Böyle bir herif icin asla doktora gidip muayene etdirmem. Birdahaki sefere de düzgün insan secerim. Kizlik zarin bozulduysa bile bu dünyanin sonu degil inan bana. Yerinde olsam ertesi gün hapi alirdim yarin eczaneden. Bide bende böyle olmustu iliskiye girdikden 6-7 saat sonra kanama oldu buna kanama denirse bir iki damla acik turuncu renk geldi ic camasirima. Her kadin foşur diye kanamiyor eekegin seyi girince

Nadir yorumlardansin abla kac yasindasin bilmiyorum ama. İcimi rahatlatiyor boyle yorumlar gelince. Bendede oyle ic camasirimda bir akinti gibi birsey gördüm gece..

Önce bir sakin ol. Hayatinda alacagin en guzel ve en hayirli karar ona tek kelime etmeden hayatindan cık... bugun bunu yapan s...... yarin neler yapmaz. Onunda bu yuzunu gormus oldun. Şans bile verme yuzugu atmiş olmasi cok yanliş. Ve hamile olabilirsin demek aldir demek bu nasil bir insan karaktersiz. Ayril ve hayatina bak herkesin kanamasi olacak diye birsey yok hayir bakire bile olmyabilirsin seni boyle yargilamaya hakki yok. Cogumuz gorduk ordan akan 1 -2 damla kan ama ne cinayetler ne ayriliklar ne kavgalar yaşaniyor. Boyle bir zihniyetten utanç duyuyorum. Sen sakin ol ve hayatina bak. O s....... tek kelime etme.

Böyle moral verici cevaplar geldikce kendime ozguvenim tekrar geliyor. Sagolasin..

Canım benim kendinden tiksinmesi gereken sen değilsin o gereksiz nişanlın. Bu tarz şeyler o kadar çok duyuyorum ki , nisanliyken birlikte olunuyor sonra nişanlı aaa sen kız değilsin tarzı muhabbetler yapıyor ve ayrılıyor. Sakın intiharı falan düşünme cnm ne demekmis o, sırf cinsellik yaşandığı içinde o gereksizede muhtaç olma sakın. Hamilelik durumundan şüphen varsa ertesi gün hapı al eczaneden

benim anlamadığım adam neden hemen terketsin ki
zaten bi kere birlikte olmuşlar
ee bakire olsa da olmasa da kızı hoş tutsa bundan sonra da olurdu birliktelik
adam ayrılmak istiyorsa sonraki zamanlarda başka sebepten ayrılırdı
adam kendi işini baltalamış ben onu anlamadım :/

tekrar arayıp sorma
bişey kanıtlayıp kendini aşağılatmak zorunda değilsin
ertesi gün hapı kullan

Kendimde değilim derken sarhoş muydunuz? Yanlış yola girince yolu suclayamazsiniz, dikkat edecektiniz. Suçun büyüğü sizde.

Bu dengesiz nisanliniza gelince de siz de ona madem kendinizde degildiniz"Ben kendimde değildim sen bana tecavüz ettin. Seni şikayet edeceğim." Diye mesaj atın. Bakalım ne cevap verecek o namus bekçisi.

Böyle bir adamdan kurtulduğun için sevinmen lazım bence.

Bugün eczaneye git ve ertesi gün için hap al lütfen.

Evli değilim 4 yıllık bir ilişki yaşadım ve onunla cinsel birliktelik yaşadık.
İlk cinsel birlikteliğimi onunla yaşadım ve ilk gecemizde bende kanamadım. Ama partnerim bana güvendiği için hiç bu konuyu açmadı bile.
İkinci gecemizde ben kanadım.
Demem o ki sana güvenmeyen birini zaten hayatından çıkart.
Sakın ama sakın arama biliyorum sen şu an kendini zor tuttuyorsun, için içini yiyor ama lütfen kendini tut. Numarasını engelle ve sil.
Sosyal medya dan da takipleri bırak.

Lütfen bir birliktelik yaşadığın için kendini suçlama.
Cinsellik bir ihtiyaçtır tıpkı yemek yemek gibi, tuvalete gitmek gibi, su içmek gibi.
Sağlıklı, genç bir kızsın tabi ki de bunu yaşayacaksın.
Sevmişsin, güvenmişsin, güzelliklerini ona sunmuşsun ama değer kıymet bilmiyorsa boşver unutmaya çalış onu.
Eminim ki gelecek te seni seven, ilişkinize sahip çıkacak biri ile tanışacaksın.
Eğitimine ve hobbilerine odaklan.
Tamam mı ?

Sevgilerimle,

Erkeklerin şeyine de japonla küçük balon yapistiracaksin. Kızlar da patlak balonlularla evlenmeyecek. Sinir oldum yemin ederim.

Sözlünüz tam bir çöplük!

22 yaşındasın çocuk değilsin ona göre yazayım..oh olmuş sana ,yaparken bol kahkaha sağlam memnuniyet bitince mi psikolojim bozuktu..yok öyle dünya..
zerre gurur varsa yaptığının arkasında durur bir daha da böyle işlere girişmezsin ,ne acelen var gelin ata binmiş ya nasip demiş...yok illa sevişeceksiniz,yıl 2016 ileriye giderken zekalar bir o kadar geriye hücum ediyor galiba ,bu kızların akıllarına ne oluyor anlamıyorum..

bi ertesi gün hapı alın. sonra da bi daha böyle adamlarla muhatab olmayın. dünyanın sonu değil. yaşın genç.toparla kendini.

Bende namusu iki bacak arası ve kana bağlayanlara deli oluyorum.Bu nedir yaa namus beyin de biter.Kan da kan milletin gözü dönmüş.İnsan metobolizması farklı farklıdır.Kiminde hiç gelmez ,kiminde gelir kiminde taa doğumda olur.Örnek vermek gerekirse bir arkadaşım yıllarca karı koca hayatı yaşadı ve kızoğlan kız dr raporuna göre dr dediği çeltik var ama zar duruyor.Konu sahibi arkadaşım dünyanın ne sonu ne de başı o karaktersizden kurtul adam değilmiş malesef ki gerçek yüzünü görememişsin.

Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm.

Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden!

Ah bir de yaptıklarınızın arkasında olabilseniz.
Kimse kimseyi yargılama haddinde değil, bu kadar eğilip bükülmeyin kendi kararlarınız, seçimleriniz ve hayatınız için.
Bunda anormal bir şey yok, kendinden tiksinmeni gerektirecek bir durum da yok, istemeden olmaz, aksi halde tecavüz olur.
Neyse diğer konuda evet, berbat bir tavırla karşılaşmıssınız, bu insandan size sevgili de, eş de, hayat arkadaşı da olmaz.
Hem vicdansız hem de örümcek kafalı. Ben olsam asla bir araya gelmezdim. Bundan sonra bu kadar sığ insanlarla ilişkiye başlamayın ve bundan sonra eğer siz de hazırsanız bir şeyler yaşayın.

Back
X