yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zakzak

Ziyaretçi
lütfen beni kınamayın.gerçekten çok kötüyüm şu anda.ablalarım sorumu yanıtlayın lütfen.ben erkek arkadaşımla birşeyler yaşadım ama yan yana oturuyorduk yani cinsel temas falan yok.üstümüzde giyinikti zaten.sadece benim elime biraz sperm bulaştı.ve ben yıkamayı unuttum.aradan biraz zamn geçtikten sonra wc ye gittim ve vajinama dokundum.bu şekilde hamile kalınıyormu ya lütfen yardım edin.çok korkuyorum.derdimi paylaşmak istedim.cevaplarınızı bekliyorum mafoldumben

şans bu belli olmaz :umursamaz:
ya madem bu kadar bilgin yok neden yapıyorsun bişiler bilinçli olduktan sonra yasasan olmuyormu

hem uslu durmuyorlar hemde korkuyorlar sempatiksalakcinni
anlamadım gitti yahu CADIARZU

kalmazsin korkma bu hamile kalicam korkularinin siniri yok sanirim
ucsuz bucaksiz düsünceler akliniza geliyor nasil akliniza geliyor anlamiyorum bunlar

nur topu gibi cocugunuz yoldasempatiksalakcinni

ey yurdumun güzel insanı sana ne demeli bılemıyorumki hadi bakalım hayırlı olsun bebiş ne diyelım :ecrin_bebek:

Yanyana otururken bişey yaşadınız. .
Vay halimize . . eyvahedigeldismile

..... Yüzlerce Msj Okuyoruz Burada Çocuk Sahibi Olmak İçin Aylarca Senelerce Uğraşanlar Var!

Merak Etme Canım Senin Uslu Durup Kıyafetliyken(!) Eline Bulaşan Spermden Bişey Olmaz!.. yerimseniben

hamile kalmak bu kadar kolay degildir ya bence seninki takıntı olmus

yaş 16-17 heralde..çünkü bu sorunun sorulması mantıksız..
madem bu kadar korkuyon hamilelikten ne diye o eline bulaşan spermi gidip bi güzel yıkamadın da doğru wcye gidip vajinana dokundun..
ama yine de korkma hamile falan değilsin

Bundan sonra eşlerle yan yana oturmak yok tehlike arz ediyor demekki sempatiksalakcinni akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…