yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim bişey olmamıştır merak etme, zaten sperm dış ortamda uzun süre yaşamaz, en uzun yarım saat yaşar, sanıyorum tıpta böyle bişey yaşanmamıştır, ama olacağı varsa da olur yani.
Sen en iyisi bir daha kalkışma böyle bişeye kardeşim, bu sana ders olsun, 5 dk'lık bir zevk senin hayatına ma'l olabilir...

helal beeeeee..
öpüom seni alnından...

ya tamam cinsel konularda bilgisiziz filan ama,buraya soracgina netten bir arastirsana google yazsan binlerce sonuc cikar,hem gercek anlamda bilgilenirsin hemde korunma yollarini ögrenirisin

Son düzenleme:

elimle dokunuyordum o yüzden elime bulaştı.bir doru sordum saymadığınızı bırakmadınız.ayrıca elimi yıkamadım çünkü kurumuştu.aklıma gelmedi.ıslak olsa gelirdi ama kuru olduğu için gelmedi

Ama cnm siz de hem üstümüz giyinik diyorsunuz hem de elime sperm bulaştı diyorsunuz.. demezler mi size o sperm nasıl bulaştı diye? dalga geçer gibi.. :sm_confused:

ben onun organına pantolonunun üstünden dokunuyordum.o şekilde bulaştı

elimle dokunuyordum o yüzden elime bulaştı.bir doru sordum saymadığınızı bırakmadınız

Küçük degilsiniz
sırf bizleri cileden cıkarmak için konu actıgınız bariz ortada
ilk üyesin
ilk mesajın
ve
ilk konun . ne büyük tesadüf dimi..

ve asıl en celişki durum...
onu yaparken düşünmüyosun yaptıkdan sonra acaba hamilemiyim diye düşünebiliyosunuz.
başta aklınız nerdeydi!!!!

Allah sizin çocukalrınızında başına versin inş böyle bir durumu dilerim Allah tan dalga geçtiğiniz durumlara sevdiklerinizde düşer!

hem suçlu hem güçlü buna denir sanırım!!!
yazık cahillik başka bişey değil

millet ilişkiye girip hamile kalamıyo kıza bak yhaa:))

sen ne dediğinin farkında mısın?
hem dalga geçen sensin hemde masum insanlara beddua ediyosun.
inşaallah senin gibi bi kızım olmaz.
densiz!

ne dalgası ya işim gücüm yoktu kendimi küçük düşürüp dalgamı geçicem.asıl sizler dalga geçiyorsunuz.dalga geçen herkesin başına gelsin dedim niye alındızki bu kadar;?bunları yazarken benim üzülüceğimi kimse düşünmüyorda ben bedduamı etmiycem

ayy elin o şekildemi dolaştın bide iğğreeennçç

pantolon var ve sperm bulaşıyo ilginç hadi bulaştı kurumadan elini niye yıkamıyosun midendemi bulanmadı senin nasıl rahat ettin öyle.yaş küçük ama bu işleri bilecek kadarda büyük maşallah.

Tebrikler...
Hamilesiniz:hooray:
Nur topu gibi bir evladınız olacak
:icecream:
Lütfen çocuğunuza benim adımı veriniz.:roflol:

Son düzenleme:
konu acıldıkca acılıyor bıraz sonra nasıl oldugunu da anlatma da.lmaz:

Zakzak.....
Anne olan bütün arkadaşlarımızdan özür dilemen gerekiyor hemen ......

ciddiye alıp cevapladığınız için teekkür ederim.bir daha zaten olmıycak

canim kesinlikle hamile kalamassin, hic korkma, helede kuru meni de canli sperm olmasi mümkün degil.
nezaman regl olacaktinki gectimi yoksa varmi daha vakti:hulya:

zakzak dediğin şekilde hamilelik falan olmaz, merak etme. bu konularda bilgin fazla yok sanırım mutlaka bir drdan yada internetteki sağlık sitelerinden bilgilen.

yaptığın beddua çok ayıp yalnız.cinsellik konusunda biraz bilgisi olan bir kişi sorduğun sorunun çok komik olduğunu düşünür. arkadaşların tepkileri bundan. buraya konu açarken iyi kötü herkesin fikrinin kabul etmen lazım. işine gelmeyene beddua etmek hiç hoş değil. lütfen bu üslupla devam etme.

Sakın beddua etmeye kalkma lmaz: sakın...

Öyle bir yazmışsın ki nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun sana

cevabı olur yada olmaz diye bir soru sordum.niye bu kadar üstüme saldırdınız anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…