yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
gülüm ben buna yorum yazmayı çok istiyorum ama yemin ederim yazmamak için şuan kendimi tutuyorum,daha önceki konuşmalarımızı hatırla!! sen sakinleş senle biraz konuşalım özel
Unutmak ve yoluna bakmak dışında ne yapabilirsin ki. Zorla adamı getirecek kendine bağlayacak değilsin, ki böyle yapabilseydin bile ister miydin zorla senin yanında kalan bir adam. Bırak giden gitsin. Sen yoluna bak. 5 yıl nişanlılık çok uzun bir zaman zaten. Keşke bu kadar uzatmasaydınız. Belki de bitmiştir sana karşı hisleri. Hiç uğraşma bence.
Off yaa, yasadogin sey cok agir, belli. Ancak insanlar ne acilar cekiyorda yasamaya devam ediyorlar. Ne demek olmek istiyorum. Degmeyen birisi icin zaten yillarini vermissin, bi de hayatini mi verecen. Hic kendine saygin yok mu?canım dayanamıyorum daha ölmek istiyorum artık hayatta olmama gerek kalmadı. bu üzüntüyle yaşayamam her gün tekrar ölemem .verilen sözler edilen yeminler bunca sevgi boşa gitti..beni sevmıyor . güçüm kalmadı artık,güç de istemiyorum daha dayanmak istemiyorum sabır istemiyorum yaşamak istemiyorum
canım dayanamıyorum daha ölmek istiyorum artık hayatta olmama gerek kalmadı. bu üzüntüyle yaşayamam her gün tekrar ölemem .verilen sözler edilen yeminler bunca sevgi boşa gitti..beni sevmıyor . güçüm kalmadı artık,güç de istemiyorum daha dayanmak istemiyorum sabır istemiyorum yaşamak istemiyorum
Neden istemiyorki seni ne olduda ayrıldı tam olarak neden küstünüz?
onun bi tarafları fazla kalkmış!!!ne sanıyor kendini!!!hayret bişey yaa tamam deseydin ayrılalım sen bilirsin deseydin sanki dünyada ki tek erkek bu!şu erkeklerin şu hallerinee fıttırıyorum yemin ederim bi kaşık suda boğasım geldi ya!her zamanki gibi tartışmıştık. küçük küçük şeylerden sorun çıkardı ben de küstüm .sonra yazdı bana faceden böyle yaparsan yalnız kalırsın falan diye vss öyle gitti daha arayacagımı sanma seni dedi bir ay geçti aradan .bugün mesaj attı herkese ayrıldıgımızı anlatacakmış artık benle olmazmış imkanı yokmuş bir daha birleşmemizin.sevse beni bunları diyemezdi bana.ben onun herseyiydim bunu yapamazdı bana
Off yaa, yasadogin sey cok agir, belli. Ancak insanlar ne acilar cekiyorda yasamaya devam ediyorlar. Ne demek olmek istiyorum. Degmeyen birisi icin zaten yillarini vermissin, bi de hayatini mi verecen. Hic kendine saygin yok mu?
saçmalamayı hemen kesiyorsun hayatta senden daha önemli birşey yok bunu aklına sok lütfen !
onun bi tarafları fazla kalkmış!!!ne sanıyor kendini!!!hayret bişey yaa tamam deseydin ayrılalım sen bilirsin deseydin sanki dünyada ki tek erkek bu!şu erkeklerin şu hallerinee fıttırıyorum yemin ederim bi kaşık suda boğasım geldi ya!
peki dedim sen bilirsin dedim.son kez beni sevmediğini söylemeni istiyorum dedim .önce seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dedi.sonra söylemicem dedi.kötü birşey yaparım diye söylemek istemedi .o benden vazgecemezdi pofu,o bana böyle birşey yapmazdı.kesin baskası var baska kız var
yavrum sana şu kadar diyim,kimse kimseden vazgeçemez,onsuz olamaz diye bişey yok!inan bana yok!biliyosun zaten konuştuklarımızı!bende yaşadım!onsuz bi dünya bana zehir gelirdi eee nerde şimdi?nerde kimle haberim bile yok!bence sen çok odaklanmışsın ona,yaa bırak gitsin,madem istemiyor biraz gurur yap ,umursama,kendi hayatına baakk!!!!!inan bana senin hayatın onun varlığından daha önemli!peki dedim sen bilirsin dedim.son kez beni sevmediğini söylemeni istiyorum dedim .önce seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dedi.sonra söylemicem dedi.kötü birşey yaparım diye söylemek istemedi .o benden vazgecemezdi pofu,o bana böyle birşey yapmazdı.kesin baskası var baska kız var
her zamanki gibi tartışmıştık. küçük küçük şeylerden sorun çıkardı ben de küstüm .sonra yazdı bana faceden böyle yaparsan yalnız kalırsın falan diye vss öyle gitti daha arayacagımı sanma seni dedi bir ay geçti aradan .bugün mesaj attı herkese ayrıldıgımızı anlatacakmış artık benle olmazmış imkanı yokmuş bir daha birleşmemizin.sevse beni bunları diyemezdi bana.ben onun herseyiydim bunu yapamazdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?