Yalvarırım yardım edin nolur...

geri gelse gelirdi.bunları yazmazdı bana.artık geri gelsede gelmese de acı çekecem.bunca lafı haketmedım ben.beni bırakacagını aklımın ucundan geçirmezdim.
twitter de hesap açmıştı.bi kızlar vardı orda üstüne retwetlendi falan yazıyordu.bende cahil twitterim olmadıki ne bileyim retwetlendi ne demek sandım ki reddetti kızı ,aşkım dedim canım dedim işte bu benim sevgilim dedim.megerse retwetlenmek baska birşeymiş.kızlardan alıntı yapmış.bir sürü kızı eklemiş.çok acı çekiyorum pofu.kolay görünüyor size ordan ama çok acı çekiyorum ben.
yaşım küçük değil ki desem ki bi hevestir geldi geçer diye.ben onu eşim yerine koydum o beni karısı yerine koydu yani koymuştu.şimdi beni nasıl istemez nasıl sevmez

bir kac yil sonra burda yazdiklarina oturup güleceksin..
hayatta hic bir insan vazgecilmez degildir
elbet sende unutacaksin.
bugun sana imkansiz gibi gelsede böyle olacak..

valla bana kolay geliyor demiyorum bende yaşadım hatta hasta oldum üzüntüden ama DEĞMİYOR bunu demeye çalışıyorum
onlar başka kızlarla orda burda fink atarken biz ağlayıp paralıyoruz kendimizziii ne gerek var diyorum
değmez kimseyee değmiyor!burda herkes de bunu anlatıyor!
acın taze olduğu için böyle düşünüyorsun zaman gelecek sende diceksin DEĞMEZMİŞ diye!ben daha ne diyim sana ah be canım

bir bucuk ay olacak nerdeyse konuşmadığımız .barışmak istese barısırdı.zaten barısalım bile demeden bundan sonra mümkünatı yok dedi bana asla dedi.

neden öyle dedi kızlar.
beni bu kadar çok seven ,sensiz nefes alamıyorum diyen bi insan neden bana bundan sonra mümkünatı yok dedi.neden

bu yaz sonu düğünümüz olacaktı bizim . çocukllarımızın ismini bile düşünmüştük

bir bucuk ay olacak nerdeyse konuşmadığımız .barışmak istese barısırdı.zaten barısalım bile demeden bundan sonra mümkünatı yok dedi bana asla dedi.

Benimki de barismak isteseydi barisirdi iki hafta kus kaldik ve pat diye ayrildi... Bu sinirle alinmiş bir karar emin ol... Ben hasta yataklardayken resimlerini görüyordum bir suru kizli erkekli arkadaşlarıyla kahrolurdum yataktan basimi alamiyordum arkadasima yalvarirdim baskasi varsa şöyleyin nolur diye paraliyordum kendimi... Ve ayrilik kararinida bana mailine bak diye msj atip mailden ayrilmisti hain!!

5 yildir berabersiniz çok eminim sizinle barismasa bile konuşmak isteyecektir. ama zaman taniyin ona kafasini toplasin biliyorum çok zor bende 5 kilo vermistm bir haftada bile ki bir ay beklemistim sabret guclu olmak zorundasin.

seni istemeyen birinin arkasından neden ağlıyosun ki erken kurtulduğuna şükret bence ya evlendikten sonra sorunlarınız olsaydı o zaman hiç içinden çıkamazdın. kendi hayatına bak hiç üzülme arama bile bırak o seni kaybettiğine üzülsün sen peşinden koşarsan kıymetsiz olursun

Bir süre sonra insanın başına dank ediyor canım alışkın olduğun insanı hayatında aramaya başlıyorsun bnde eşimle sevgiliyken 3ay konuşmamıştım ayrılmıştm sonrada gidip geri döndüm

neden öyle dedi kızlar.
beni bu kadar çok seven ,sensiz nefes alamıyorum diyen bi insan neden bana bundan sonra mümkünatı yok dedi.neden

Her şey hep aynı olsaydı, aşklar aynı kalsaydı eğer ayrılıklar,
boşanmalar olur muydu?
İlk yıllar daha tutkulu seversin.
Daha çok alttan alırsın.
Yıllar sonra kavgalar ağır gelmeye başlar.
Tahammülün azalır ve fikrin değişebilir.
Eskiden ben de bunu anlayamıyordum.
Bir insanın yıllarını çalmaya ne hakkın var o zaman gibi çocukça düşünüyordum hatta.
Ama yıllar,kavgalar bir aşkı yıpratabilir ve kişi artık özgürlüğünü daha çok sever hale gelebilir.
Bu senin için de olabilirdi.
Suçlamayı bırak ve hayırlısı olsun de.
Evlenip de seni istemiyorum deyip giden adamlar var evladının hatrı için bile durmuyor.
Böylesi daha mı kolay olurdu sence?
Kimse ayrılıkları,terkedilmeleri istemez hayatında yaşayanların senden eksiği yok.
Allah sağlık versin, hayırlısı olsun de ve kendine gel..

sana bişey deyimmi uzun birliktelikte mutlaka oluyor... ve karşına öyle bir insan çıkıyorkiii pişman oluyorsunnn sonra bn onun için neler düşünmüşüm deymezmiş diye rabbim karşına öyle birini çıkarıyorkiii senii kötüyle sınayıp iyisini versin arkana bile bakma... evet çok acı o bunu çok severdi o bunu giyerdi o bu parfümü sıkardı falan fişman bunları düşünme yoksa işin içinden çıkmazsın herşey güzel olcak ağlama

Ya cnm su ölüm kelmimesi agzina alma lutfen !!! gulum degermi maalesef sözler tutulmuyor yeminler unutuluyor hayatinda baska biri olmadigina eminmisin muhakkak birsey olmuski nisanlin senden ayrilmis birde nedensiz yere ayrilanlar tabikide

hiç bir zaman bu konuda şansım olmadı.acı çekerek şans gelmesini bekleyemiyorum daha.kimsem yok yanmda ailem baska yerde arkadslarım yok sevenim yok.herşeyimdi benim o.o da bana bunu yaptıysa ...

Ya cnm su ölüm kelmimesi agzina alma lutfen !!! gulum degermi maalesef sözler tutulmuyor yeminler unutuluyor hayatinda baska biri olmadigina eminmisin muhakkak birsey olmuski nisanlin senden ayrilmis birde nedensiz yere ayrilanlar tabikide

her zaman çok tartışmalar yasadık hatta daha kötüsünü bile ama hiç böyle yapmazdı.çünkü beni severdi.şimdi çok değişik birsey oldu ki böyle yaptı.belkı baskasını seviyordur hatta büyük bi ihtimal ,çünkü baska açıklaması yok bu işin

Anlamıyorum beeeeeen. Kızlar ne yapıyorsunuz siz kendinize böyle. Öyle bir adam için ölüp de anneni babanı evlat acısıyla geride bırakmaya değer mi?
Aa bırakın artık şu hastalıklı aşık tavırlarını. Senin değerini kıymetini bilmeyen bir insan için ağlamaya bile değmez. Git kendine bir uğraş bul saçma sapan ağlayıp sızlayıp durma.
Kusura bakma ama kimse birbirini ömür boyu sevecek diye bir kural mı var?
Aşın artık bunları. Senin bu davranışın akıllı kadınların kızların yapacağı bir davranış değil. Kendi değerinizi bilin biraz.
Çık balkona derin bir nefes al. Aç bir şen şakrak müzik dinle.
Yapmayın böyle ya.
Hatta böyle bir adamdan ayrıldığın için sevin.

Cnm muhakkak baska bir aciklamasida vardir. Zaten surekli tartismalar yasiyormusunuz acaba bu kavgalardan uzaklasmakmi istedi diye dusunuyorum belkide hayatinda baska biri yoktur ama sadece bir sureligine kafani dinlemek istemistir ki bu sevgiye aykiri bir durum seven insan iyi gundede kotu gundede sevdigine dort elle sarilir. Peki sen onunla hala bir gelecek dusunebiliryormusun bence bu iliskinin baslangici saglam kurulamamis kaldiki sonu ne olacak Allah bilir evlendiginde belki daha kotu seyler yasayacaksin herseyde vardir bir hayir. Kolay degil anliyorum seni ama ben ölcem vs bu tür dusuncelerden kurtulman lagzim daha saglikli dusunebilmek icin. Otur ve sakin kafayla dusun hatta eline bir kagit al ve yasadiklarinizi acilarini vs vs hepsini yaz bu iliskinin eksilerine artilarini neler vs vs umarim bir sonuca varabilirsin ama karamsar olma degermi yaaaaa !!!!

Ne için öleceksin; seni arkasında bırakıp yaşayan bir adam için mi ?
Toparlan, hayat çok kısa ve değmez, aşk acısı öldürmez
Allah'ın gücüne gider böyle şeyler düşünme, nice dermansız dertleri olan insanlar var
Biraz sakin ol, kendine zaman ver, itidalli olmaya gayret et, biliyorum çok üzgünsün ama birazcık sabır

bu dediklerinizi yapmak çok zor.kendim için ölmeyi istiyorum dayanamadığım için .istemem elbette ağlamak üzülmek ama elde değil.

yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki suratına tükürme tükürmezdim ....bırak yüzümü sesimi duyamazdı...sana bu aşamada böyle yapan tekrar yüzük takıp evlendiğinde neler yapmaz????

yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki suratına tükürme tükürmezdim ....bırak yüzümü sesimi duyamazdı...sana bu aşamada böyle yapan tekrar yüzük takıp evlendiğinde neler yapmaz????

ona yıllarımı verdim ben .kendimi atacak yer bulamıyorum .onun umrundamı sanki yüzümü görmek ,inanamıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…