yavrum sana şu kadar diyim,kimse kimseden vazgeçemez,onsuz olamaz diye bişey yok!inan bana yok!biliyosun zaten konuştuklarımızı!bende yaşadım!onsuz bi dünya bana zehir gelirdi eee nerde şimdi?nerde kimle haberim bile yok!bence sen çok odaklanmışsın ona,yaa bırak gitsin,madem istemiyor biraz gurur yap ,umursama,kendi hayatına baakk!!!!!inan bana senin hayatın onun varlığından daha önemli!
bi daha da duymak istemiyorum öyle benim yaşama amacım kalmadı bilmem neee diye senden!ne demek yaa ne demek yaşama amacım kalmadı!senin tek amacın o muydu yani?ya senin bi hayatın ailen sevdiklerin arkadaşların var!ve sana şu kadar diyim o çocuğun böyle genişşş ve rahat davranmasının suçlusu sensin!en başta beni dinleseydin şuan bunu yaşıyor olmuycaktın!!!!!
bırak gitsin madem kiii sevip sevmediğini bilmiyor, ahanda yazıyorum bunu unutmaaa geri gelmezzzsseee bende pofu değilim!
geri gelse gelirdi.bunları yazmazdı bana.artık geri gelsede gelmese de acı çekecem.bunca lafı haketmedım ben.beni bırakacagını aklımın ucundan geçirmezdim.
twitter de hesap açmıştı.bi kızlar vardı orda üstüne retwetlendi falan yazıyordu.bende cahil twitterim olmadıki ne bileyim retwetlendi ne demek sandım ki reddetti kızı ,aşkım dedim canım dedim işte bu benim sevgilim dedim.megerse retwetlenmek baska birşeymiş.kızlardan alıntı yapmış.bir sürü kızı eklemiş.çok acı çekiyorum pofu.kolay görünüyor size ordan ama çok acı çekiyorum ben.
yaşım küçük değil ki desem ki bi hevestir geldi geçer diye.ben onu eşim yerine koydum o beni karısı yerine koydu yani koymuştu.şimdi beni nasıl istemez nasıl sevmez
Anladım canım insanlar bazen boşluğa düşüyor. belki bunalmışta olabilir ani bir karar almış olabilir aklında var olup sana söyleyemedikleri şeyler vardır belkide hemen kötü düşünme lütfen.
Bu ask konularında yaşananlar ne kadar benzer... Bende ayni şekilde sevgilimle kavga ettim iki hafta konusmadim ve bu saçma durumumuza dayanamayip benden ayrildi..
Her gün agladim ama birgün bile aramadim onu asla konusmadim yalvarmadim bir ay icinde konuşmak için aramisti....
Bence sakin kalin çok caniniz yanacak ama bir kalemde 5 yillik nisanlilik silinmez... Sabredin dua edin.. Eminim konuşmak isteyecektir
bir bucuk ay olacak nerdeyse konuşmadığımız .barışmak istese barısırdı.zaten barısalım bile demeden bundan sonra mümkünatı yok dedi bana asla dedi.
bir bucuk ay olacak nerdeyse konuşmadığımız .barışmak istese barısırdı.zaten barısalım bile demeden bundan sonra mümkünatı yok dedi bana asla dedi.
neden öyle dedi kızlar.
beni bu kadar çok seven ,sensiz nefes alamıyorum diyen bi insan neden bana bundan sonra mümkünatı yok dedi.neden
sana bişey deyimmi uzun birliktelikte mutlaka oluyor... ve karşına öyle bir insan çıkıyorkiii pişman oluyorsunnn sonra bn onun için neler düşünmüşüm deymezmiş diye rabbim karşına öyle birini çıkarıyorkiii senii kötüyle sınayıp iyisini versin arkana bile bakma... evet çok acı o bunu çok severdi o bunu giyerdi o bu parfümü sıkardı falan fişman bunları düşünme yoksa işin içinden çıkmazsın herşey güzel olcak ağlamadayanamıyorum ama vazgerim bu düşünceden diye konu açtım ama olmuyo.katlanamıyorum.ben yıllarımı ona verdim hayatımı ona verdim onla hayaller kurdum .severdi beni kıskanırdı küserdi geri dönerdi ama dayanazdı o bensızliğe şimdi nasıl dayanıyor.bunu düşündükçe nefes alamıyorum.yerime baskasınımı koydu ya da ne oldu ne oldu da vazgeçti benden
canım dayanamıyorum daha ölmek istiyorum artık hayatta olmama gerek kalmadı. bu üzüntüyle yaşayamam her gün tekrar ölemem .verilen sözler edilen yeminler bunca sevgi boşa gitti..beni sevmıyor . güçüm kalmadı artık,güç de istemiyorum daha dayanmak istemiyorum sabır istemiyorum yaşamak istemiyorum
Ya cnm su ölüm kelmimesi agzina alma lutfen !!! gulum degermi maalesef sözler tutulmuyor yeminler unutuluyor hayatinda baska biri olmadigina eminmisin muhakkak birsey olmuski nisanlin senden ayrilmis birde nedensiz yere ayrilanlar tabikide
yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
her zaman çok tartışmalar yasadık hatta daha kötüsünü bile ama hiç böyle yapmazdı.çünkü beni severdi.şimdi çok değişik birsey oldu ki böyle yaptı.belkı baskasını seviyordur hatta büyük bi ihtimal ,çünkü baska açıklaması yok bu işin
Ne için öleceksin; seni arkasında bırakıp yaşayan bir adam için mi ?
Toparlan, hayat çok kısa ve değmez, aşk acısı öldürmez
Allah'ın gücüne gider böyle şeyler düşünme, nice dermansız dertleri olan insanlar var
Biraz sakin ol, kendine zaman ver, itidalli olmaya gayret et, biliyorum çok üzgünsün ama birazcık sabır
yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki suratına tükürme tükürmezdim ....bırak yüzümü sesimi duyamazdı...sana bu aşamada böyle yapan tekrar yüzük takıp evlendiğinde neler yapmaz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?