ona yıllarımı verdim ben .kendimi atacak yer bulamıyorum .onun umrundamı sanki yüzümü görmek ,inanamıyorum hala
ben de eşime yıllarımı verdim 6 sene birliktelik 6 sene evlilik ama pişmanlık fayda etmiyor gitti onca güzel senelerim, gençliğim... sen gerçek yüzünü görmüşken zararın nersinden dönersen kardır...Allah rızası için ağlama bence hakkında en hayırlısı olmuş o adamdan eş olmazdı bence...sen şanslı kullardansın...bunu değerlendir yat kalk şükret
Saçmalama!
Dünyaya onunla mı geldin ki onsuz yaşayamazsın?
Kim ki o kim?
Senin değer verdiğin kadar değerli sen içinden çıkarıp atarsan bir hiç!
Ölmeyi istemek ne demek ya!?
Biz de aşık olduk terkedildik.
Ölünülmüyor korkma.
Çok da güzel yaşıyorsun.
Yeniden seviyorsun hatta ne salakmışım o da aşk mıymış be diyorsun.
Altın olsa değmez yaa.
İstemiyormuş,bırakmış gitmiş tamam hayat bitti.
At kendini bir yerden hadi öl git.
Arkandan 3 gün ağlar ühüh diye iki aya takar koluna birini olan senin canına olur.
Anacığında mezarında ağlasın dursun.
Kim kazançlı şimdi söyle bakalım?
Seni anneciğin dünyaya bir değmez herif için kendini harap et diye mi getirdi?
Bu ne güçsüzlül ne eziklik yahu!?
Azıcık kendine gel böyle kadını ben de istemem.
Bir kadın önce kendine hayran olmalı ki hayran bırakmalı.
Gidene güle güle diyeceksin ya ağlaya ağlaya da toparlanacaksın.
Ama ölmek istemek nedir?
Azıcık akıl mantık!
Ağır oldu kusura bakma ama kendine gelmen için şarttı..
ayrıldın mı sen neden ayrıldınız
Canım hayatta hıvbırsey ıcın değmez. Benımde 5 senelik ilişkim vardı. Ayrıldıktan sonra benı aldattığını ve aldattığı kızla nısanlandıgını öğrendim. Hemde ayrıldıktan 1 ay sonra. Cok yıprandım kendimi aynı senın gıbı hissettim. Ama sonra noldu bilıyomusun. Allahıma şükürler olsun oyle bir adam cıktıkı karşıma ben hıc nefes almamısım ben hıc sevmemısım hıc asık olmamısım.hergece rabbıme şükürler ettim karşıma onu yanı nısanlımı çıkardığı ıcın. Cok dualar ettim kotu donemlerımde allahım bana hayırlı es gönder onu bana benı ona bağla dıye. Dualarım kabul oldu. Canım hıc üzme kendini. Rabbım yazını boyle yazmış dua et hayırlısını ıste.
ayrılmadım ama 1 aydır konuşmuyorum eşimle ve artık mantıken bitirdim sadece gönlümdeki kırıntıları silmeye çalışıyorum...onu sindire sindire bitirip davamı açacam inş.neden mi ? ailesi yüzünden...ailesine olan bağımlılığı yüzünden...onun için hayatında sadece ailesi var ailesi uğruna yıprattı evliliğimizi bitirdi sevgimizi saygımızı...ailesinin bana yaptığı terbiyesizlik karşısında bana haklısın dedi ama onların tarafında yer aldı ben onlara hiç bir şey söyleyemem beni silerler dedi beni yıprattı haklısın sana terbiyesizlik yaptılar diye diye...hiç kimse için üzülme lütfen insanların kendilerini erkenden ele vermesi sevinilmesi gereken olaylardır...hayatından çürükleri ayıklamanı sağlar...düşünsene bunu sana evlendikten sonra yaptığını o zaman boşanma süreci daha mı rahat ya da daha mı az zararla atlatılacak ? tekrar söylüyorum ben senin yerinde olmayı çok isterdim ama tabi bu kafayla bu yaşanmışlıkla....sen de belki birebir yaşamadın tecrübe etmedin ama ne demişler hayat kısa her şeyi kendin deneyimleyemezsin bazılarını da yaşayanlardan gözlemle ders al
Rabbim aşkınızı , sevginizi , saygınızı daha daha perçinlesin ; insanlar huzurunuzu bozmasın inş
bu dediklerinizi yapmak çok zor.kendim için ölmeyi istiyorum dayanamadığım için .istemem elbette ağlamak üzülmek ama elde değil.
keşke elimde olsa her şey ama olmuyor yapamıyorum belki de ömrüm bitmiştir yoksa Allahım bu acıyı yaşatmazdı bana son noktaya getirmezdi beni.onunla doğdum ben yeni bi hayata başlamıştım onunla,o benim herşeyimdi hala daha herşeyim ki dayanamıyorum.keske dediklerinizden ders alabilsem olmuyo yapamıyorum nedense.Allah affetsin beni bu duruma gelmemeliydim
Ayrilip giden insan için bu üzüntü keder niye?her zaman için sunu düşün o seni haketse birakmazdi
Amin canım ıns allah herkesin karşısına hayırlı olanı çıkarsın. Elbet yanlışlarda çıkıyor ama yanlıslarla dogrumyzu bulmuyormuyuz? Yanlısı gormesek o doğrunun bızım dogrumuz olduğunu nasıl bulebulırız? Allah dogrumuzun nasıbımuzın kıymetini bilmemiz ıcın once yanlışları çıkartıyor. Buna inanıyorum.
amin canım ben şansımı denedim aile bağımlısı nankör birisine evet diyerek onun soy ismini aldım...boşanırsam şayet asla başkasına güvenip hayatıma alamam...senelerimi gençliği verdiğim insan ki böyle çıktı başkası olmaz artık...ömrüme yazık etmişim ailemi kimin için terk edip başka memlekete yerleşmişim kimlere gelin kime eş olmuşum kendimi asla affedemiyorum...bir insan kendi aklıyla kendi başına anca bu kadar kötü işler açabilirmiş bire bir yaşadım gördüm...herkesin hakkında hayırlısı
Yok canım bukadar karamsar olma sende. İnsanın basına hayatta herşey geliyor. Asla olmaz artık mumkün degıl dediğin şeyleri bir bakıyorsun yaşıyorsun. Buyukkonusma canım. Allaha havale et herşeyi.en guzelınu en iyisini kulu ıcın o düşünür nasıp eyler.
Zor ise sev, ama sevmiyorsa zorlama....Unutma ki senin için başkasını terkeden, başkası için seni terkederbencillik yapmamalı hayatta..hayırlısı diye dua etmiyomuydun?? hayırlısı buymuş demek ..kadere isyanmı?oda nesi????:44:
zorlamıyorum zorlamadım.sadece seviyorum paylaşacak kimsem yok size söylüyorum bunları.ben onun hayırsızlığına da katlandım .hayırsızsa da benimle olsun beni sevsin diye dua ettim.
neden hayırlısı varken şeri istiyorsun ki? güzeli varke çirkini görmek istermi gözün..yada gül koklamak varken neden burnunun diregini sızlatasın çöplü kokusuyla?senin kısmetin dışarıda bir yerlerde seni bekliyor eminim çok mutlu olucaksınız ve bak gor tekrar buraya dönüp teşekkur ederim ama üzüntüm boşaymış o aşk değilmiş diyeceksin inşallah..rabbim göz nuru gönül nuru hayırlara vesile olacak bi eş nasip etsin sana inşallahzorlamıyorum zorlamadım.sadece seviyorum paylaşacak kimsem yok size söylüyorum bunları.ben onun hayırsızlığına da katlandım .hayırsızsa da benimle olsun beni sevsin diye dua ettim.
hayırsızsa da seninle mi olsun sana bence rahat hayat fazla gelmiş...dua noktasında çok yanlış yerlerde geziyorsun...
neden hayırlısı varken şeri istiyorsun ki? güzeli varke çirkini görmek istermi gözün..yada gül koklamak varken neden burnunun diregini sızlatasın çöplü kokusuyla?senin kısmetin dışarıda bir yerlerde seni bekliyor eminim çok mutlu olucaksınız ve bak gor tekrar buraya dönüp teşekkur ederim ama üzüntüm boşaymış o aşk değilmiş diyeceksin inşallah..rabbim göz nuru gönül nuru hayırlara vesile olacak bi eş nasip etsin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?