Yalvarırım yardım edin nolur...

5-6 yıllık nişanlılıktan sonra kaçınılmaz sona gelmişsiniz çok uzamış nişanlılık süreciniz de çok üzüldüm inşallah sen yanılmışsındır İnşallah başka bi problemi vardır ne bileyim (

Bu bir ayip degil, bu bir hata da degil. Zaman zaman herkese oluyor, kimi tek basina atlatiyor kimi yardim alarak atlatiyor . Kendine daha iskence cektirmeyi birak. Onu daha az dusundukce duygularin zamanla bitecek ama bu sekilde dusunmeye devam edersen onu hic bir zaman unutamazsin. Duydugun nefreti de ask olarak tanimlarsin. Yardim almani siddetle tavsiye ederim. Mutluluklar.

inan herşeye katlanabilirdim ama beni sevmemesine katlanamıyorum.hastalığı bile olsa katlanırdım yanında olurdum ömür boyu.en acı yerimden vurdu beni.hastalığı bile olsa bunu haketmiyorum senden soğudum seni sevmiyorum demesini haketmiyorum

ne kadar isterdim onu sevmemeyi. o kadar laftan sonra soğumayı,

Son düzenleme:
canım ben anladım seni bu böyle geçmez madem psikologada gitmiyorsun o zaman öldüğünü düşün ama gerçek anlamda trafik kazasında kaybettiğini düşün. Acımasızca gelebilir ama Çok üzgünüm böyle atlatacaksın. Psikiyatır tavsiyesi

Son düzenleme:

ölmek istiyorumda ne demek. Dünyanın sonu degil ya.İnsanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyo. Genç yaşta cocuklarını kaybeden anneler var onlar nasıl yaşıyo. seni bırakıp giden için agladığına değmez.

Haklısın canım Allah Sabir versin

böyle düşünememki .insanın kendini bilerek kandırması ve yalanına inanmaması gibi birşey bu.

sen o adami unutamazsin asla cunku hala beni seviyorsu bnden birseyler sakliyordu diye dusunuyorsun... fazetki oyle ama seven adam durabilirmi sence...ici yana yana neden dursun sevdigine kavusacagini bile bile...bnce sen kendinle eline al bir ayna konus once kendine bak uzun uzun.snra konusmaya basla kimsin nesin neler yapabilirsin...ya bu askla aci cekeceksin yada bunu unutacaksin arkadasim eger unutmak istiyosan unutsun karar ver yeterki... dha onceden anlattim mi blmiyorum birini cok sevdim okul yillarinda oda bni sevdi asiktik oyle boyle degil artik nisanli gibiydik hatta...hareketlerimiz konusmamiz gezmemiz tozmamiz daha nelerimiz...okul bitti artik is ciddye donecek ailem biliyor deliler gibi asigim.bir aksam bi tfn seni sevmiyorum ayrilmamiz lazim neler yapmadim ki neler yalvardim agladim ama bn boyle yaptikca o sogudu bnden.geri dondu evet snra pisman olup ama olmadi..seviyordum da onsuz napacaktim ki bn yasayamzdim ne dusumdum buyu yaptrmayi nerede yapilir blmezdim bile halbuki ama ilk ozaman aklima gldi cahillik iste buyuyle bana gelecek adamdan ne gayir gelecek ki.neyse parami var neyle yaptrcam buyu gectim onu.oldurmeye karar verdim ama onu kimseye bakmasin sevmesin yeterki. kara toprakta olsun dedim..ciddiydim hic kimsme umrmda dgldi zaten ondan snra sevmeyecektim ki neden yasasin neden gun yuzu goreyim diye dusumdum.ama olmadi tbi..neyle oldurcem elin oglunu.sonraaa dedim ki unut cok zordu ama basladim onu unaya once bumdugim ortamdam uzaklastim onnla ilgile herseyi yaktm tlfnumu dgstrdim bana onu htrlatiyor die saclarimi kestrdim ozaman uzundu diye neler neler sonra isegirxim calismiyodm ozaman okul yni bitmisti bir yilimi aldi onu untmak snra brini dha sevdim hem ol acisi bir yil surer demismi sair bir yil surdu o olmustu bnm icin yemin etm aglarsam iki gozde kor olsun diye aglamadim unumtt evet kolaymi oldu olmadi smdi evliy bes yillil bir kizim var dort yasinda ne mutlu ko bana o serefsizle evlnmemisom adam olsa sevdigine sahip cikardi kariyer is para derdine dusmezdi oyizden unutmak isteyip isyemedigim onemlimi onu dusun

ne güzel anlatmışsın.belki bende unuturum bir gün ama çok zor lacak.dediğin gibi herşey onu hatırlatıyor bana.bütün şarkılar bütün filmler.herşeyde onunla anılarım var.onsuz hayat hiç düşünmedim çünkü düşündürtmedi çok seviyordu ama nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ,sanki bi kaza geçirip her şeyi unutmuş gibi

insan unutamam diye sartlarsa kendini,tabiki unutamaz.duygusal sarkilar dinleme,surekli ondan bahsetme ve disariya cik.kalabalik ortamlara gir,arkadaslarinla vakit gecir.bak nasil unutursun.tabiki zor AMA imkansiz degil.

insan unutamam diye sartlarsa kendini,tabiki unutamaz.duygusal sarkilar dinleme,surekli ondan bahsetme ve disariya cik.kalabalik ortamlara gir,arkadaslarinla vakit gecir.bak nasil unutursun.tabiki zor AMA imkansiz degil.

bulunduğum yer asosyal bi yer yapılacak birşeyde yok,burda arkadasım da yok.inan siyasi şarkılar dinliyorum artık duygusal şarkılar dinleyemiyorum

bulunduğum yer asosyal bi yer yapılacak birşeyde yok,burda arkadasım da yok.inan siyasi şarkılar dinliyorum artık duygusal şarkılar dinleyemiyorum

Yaşadığın yerde arkadaşın olmamasına çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum.inan bana unutamamana en büyük sebeplerden biridir bu söylediklerin.ben de aynı durumdayım.hiç arkadaşım yok, üstelik çalışmıyorum.ve en ufak bir sorunu bile devasa bir boyutta yaşıyorum.bunun sebebi sosyal yaşam boşluğu ve paylaşım eksikliği... ne diyeyim, Allah yardımcın olsun.

saol canım.herşey daha kötü olmadan düzelsem diyorum ama sanki hayat benle oynuyor.her geçen gün yeni bi olumsuz haberle karşılaşıyorum.yine iyi dayandı yüreğim ,taş olsa çatlardı ama çok zorlanıyorum .

unutursam da bir gün çok zor unutacağım.şu 3 4 ayda çektiğimi toplam 27 yılda çekmedim . bu kadar acıyı haketmiyorum .nedir bu başımdaki olumsuzluk gitmek bilmiyor.kalbim sanki bütün iç organlarımı tüketiyor gibi oluyorum .ne kadar daha sürecek ne kadar daha dayanır bu bedenim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…