Kendimi oldurucem diye de bin kez yazdin ama hala sagsin, dediklerin ne kadar guvenilir buradan pay bic
Ya kizlar bosverin, takinti olmus iste kendimi oldurucem istifa edicem vs vs. Adam soguduysa ne yapsan nafile, sana aciyip evlense mutu olacak misin? Garipsin valla. Millet cocuguyla terk ediliyor ortada kaliyor olduruluyor, bu konu nedir allahaskina? Ask acisi. Oldureceksen de dedigim gibi simdiden allah rahmet eylesin, bu kadar gucsuz ve zayif insan yasasa ne yasamasa ne
oku oku oku sonuna gel puuuuf.......nolduki çok merak ettim :26:
Sen bu soruyu ssoralı 1 ay olmuş cnm ,umarım barışmışsındr,barşmadysanda yaz bana,bekliyorum cnm
canm naptinnn baristiniz mi ogunden snra hic girmeddin
yok barışmadık ayrıldık.hala inanmıyorum ama sanki sakladığı birşeyler var gibi geliyor.evet benim sevdiğim adam 2 dakka gözyaşıma dayanamayan bi insandı o kadar ağladım tınlamadı bile ama hala sanki sakladığı birşey var gibi geliyor.
Resmen karsinizdakini boguyorsunuz biraz guclu plun lutfen biktirmayin karsinizdakini
ben karsımdakini hiç boğmaadım sıkmadım da ilk defa hayatımda ilk defa bir kez yalvardım ona
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok çelişkili konuştu.hem konuşmalarından hem mesajlarından.hatta bi ara ben hastayım dedi kimseyle evlenemem dedi bana hıv vürüsü var dedi,sonra ben olsun dedim çaresini buluruz dedim herşeye razıyım dedim sonra baktı bırakmıyorum onu o zaman dedi senden soğudum eskisi gibi sevmıyorum diye.inan hiç abartmıyorum .mesajlarındada önceden demişti seni çok seviyorum ama artık olmaz diye.yani buraya yazmadıgım bir sürü çelişki var ortada.düşünmeden edemiyorum .aklımda 2 seçenek var ya gerçekten sevmıyor beni herşeyi bahane etti yalanlar soyledi ya da başkasıyla beraber oldu yüzüme bakamıyorum virüs ihtimali var beni seviyor ama benle beraber olamayacagı için hayatından çıkarıyor benisakladigi ne olabilir sen kndin inanmak istemedigin icin sna oyle geliyor kabullenemiyosun ama zaten kac zamandir ayriydiniz ve smdi adi konuldi bnce artik guclu olma zamani. onca yasanmisliga kolay olmayacak acisi gececek snrada alisacaksn ailelerinz biliyormu ne diyor
Sen simdi kafanda bitirmedigin icin ne desek bos gelir sana ama ben yinede sansimi deniycem..simdj bu sevgilinle olmadi die dünyanin sonu deil inanki .zamani gelince bu yasadiklarina kahkahalarla güliceksin.karşına sana o adamın gosteremedigi ilgiyi had safhada gosterip ondan daha cok seven biri oldugunda anliycaksin aslinda su anki uzulmelerinin ne kdr boş oldugunu...gercekten hayat okadar kisaki sahsen benim aglayip uzulmelerle boşa gecirecek vaktim yok.Sende kendi degerink bilip artk seni cevrende ondan daha fazla seven insanlari farket.kendine biraz olsun deger veriyorsan bi git aynaya bal ve ben cok degerliyim hic kimse beni uzemez de...yap bunu ,güç alicaksn:)))haddiii gülümseee....kendin icin ailen icin....hayat icin.
Kurduğun hayaller...
Dizdiğin eşyalar.. aldığın gelinlik...
Cevaplarımı okuma şansın yoktur, ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum. Çok benzer bir şeyi geçmişte yaşadım ben. Toydum, toyluk acıyı arttırır zaten, baş etmeyi bilemezsin. Senin durumunda bu. Benim durumum da buydu. Toyluk işte.. Elbette yaşanan olayı hafifletmez, ama çekilen acıyı ağırlaştırır toyluk.
Yaşayacağın hiçbir şeyi erteleyemezsin. Bu kaderinde vardı. Senin sabır ve çabana göre, ardından getirilecek hediyenin büyüklüğünü belirleyecek yaşadıkların. Şu an isyankarsın, asisin.. "İstemiyorum hiçbir şey! Ölmeyi düşünüyorum, o ölsün keşke" gibi cümleler de kurabilirsin. Dilin kemiği yok, söylersin.. Düşüncenin izanı da yok toylukta, yazarsın. Ama kendine karşıdan bakabilseydin biraz tecrübe sahibi olup (ki yaşadığın bu şey seni tecrübeli kılacak geçip gidince) fevriyetinin, acının verdiği öfkenin nasıl da farkına varabilecektin. Şu an kendini hırpalıyorsun. Ben de aslında boşa yazıyorum. İnsan fevriyken, duvar gibidir.
Şu an için Psikolog değil de, psikiyatrist ile bir kaç adımda başlayabilirsin yeni hayatına. Bu gibi yardımlara, yaşadığın olaylardan güç ve kuvvet ile çıkmayı becerdiğinde hiç ihtiyaç duymayacaksın bu arada. Ama şu an için ihtiyaç var gibi. Aldığın çehizler çok daha mutlu bir yuva için kenarda durabilir.. Kurduğun hayaller seni çok fazla hakeden bir erkekle gerçekleşebilir.. Yaşam kaldığı yerden değil, çok daha güzel bir yerden başlayabilir.. Ama sen, bu durumdan kuvvetle çıkmayı becerebilirsen. Bunlar öyle güzel acılardır ki, doğru kullanırsan, yaşamının yönünü belirlemede hep yanında olacaklar. Öyle kuvvetlenecek ki iraden, gelecekte yaşayacağın pek çok sıkıntı, sana teferruat kalacak. Çünkü bu acılar da, evlat acısı yok, aile kaybı yok, bir uzvun kaybolması yok, bir özür, bir felç, ya da hayatını bağımlı hale getirecek bir acı yok... Bu saydıklarım da insanı aşırı olgunlaştıran ve fakat kaldırılması zor acılar.. Mevla seni sevmişte, bunlarla değil kaldırılması diğerlerine göre çokça hafif bir acıyla olgunlaştırmayı seçmiş...
Bu ne ki?
Evlad acısı yanında..
Anne ve babanın kaybı yanında?
Gerçekten onsuz yaşayamaz mısın? Güldürme beni... Ondan önce hiç yaşamadın mı sanki? Yine güzel bir hayatın vardı. Çok da mutluydun. Hayatına gelip biraz tuz, biraz biber kattı diye, çorbayı da o yapmadı ya... Herşey sana aitti.. At gitsin şimdi bunu.. Artık uzmanlaşıyorsun... Yemek yapmaya geç... Demek ki çok seviliyorsun ki, canını diğerleri kadar yakmayacak bir acıyla olgunlaştırılman istendi.. Bardağın o kısmını bırak...
Çek yine acını.. Kenara köşeye yaz... Ne kadar yazarsan yaz, Bir ay sonra yangını dinecek... üç ay sonra sızısı.. altı ay sonra güzel gelen bir çok anısı silinecek.. Ve nihayetinde açtığı yarası... Sandığın kadar da uzun sürmeyecek.. Yeter ki sosyal ağları karıştırıp kendine dert edineceğin palyatif, gerçekçilikten uzak, yalnızca kendine acı vermek için baktığın her şeye bir son ver... Bırak gitsin...
O kim ki?
Seni ve kişiliğini olgunlaştırmak için hayatına sokulup, sonra alınmış, kaderin bir etkeni sadece...
Bu...
Diline, yüreğine sağlık.. Bu kadar güzel bu kadar açıklayıcı ve anlamlı sözler ancak acıyı en derinine kadar yaşayan bir insanın kaleminden dökülebilirdi, geçmişinde ne yaşadın inan bilmiyorum ama bu sözler gerçekten sana aitse çok acı şeyler yaşamışsın dilerim güzel Allah'ım bundan sonraki kaderini güzel yazar.
Konu sahibi arkadaşım, alıntı yaptığım arkadaşın sözlerine aynen katılıyorum ayrıca şu an boşlukta hissettiğin için böyle düşünüyorsun ama unutma güneşin yeniden doğması için önce batması gerek. Sabret ve güçlü ol gerisini Allah'a bırak...
sana bir abla olarak yazıyorum seni sevmeyeni sen hiç sevme...sen değerlisin bunu unutma...nekadar çok seversen sev eğer sen istersen unutursun...bak insanlar evleniyor ayrılıyor herşey geliyor geçiyor hayata devam ediliyor...senden ne saklarsa saklasın bu kadar zamanda hala dönmediyse hiç dönmesin...söylemesi kolay diyebilirsin evet kolay ama sen istersen kolay istemezsen kendine acı vermekten başka bir şey olmazz...diyorsunki hasta hıv viirüsü kapmış düşün evlendin hayatın kolaymı olacak bebek sahibi olmak istemeyecekmisin evlenince o çok tutkulu aşklar bitiyor evet sevgi devam ediyor sevdiğin için katlanıyorsun ama bak burda bir çok evlilik aşklarla başlayıp dayanılmaz sorunlarla bitiyor ...çünki bazı şeylere dayanmak çok zor oluyor...iyi düşün ...kendine haksızlık etme...
herşeyde var bir hayır hiç üzme kendini bu insanla mutsuz bir ewliliğin olacağındandır belki bu ayrılık.... desemde sen kendini yer bitirirsin hep yaşadık ayrılık acısı kalbin acır ama eninde sonunda bir bakmışsın yeni bir sayfa açılmış önüne
neden kendinizi birakiyorsunuz yasayamam diyorsunuz. dunyanin sonu degil . bence bir kadin hicbir zaman bir erkege bagimli olmamali. kendinize yetebilirsiniz. herseyin basi saglik. demekki ikiniz icinde boylesi daha iyi olacak. kendinizi boylesine yipratmayin..
ayrilmak istemis ama neyapacagini sasrmis bnce
saolun arkadaşlar .inşallah biter bu yaşadığım acı.çok çektim hele şu bir aydır çektiğimi anlatamam.düşündükçe beynim almıyor hala.gerçekten sevmişim ben.öyle sevdim ki onun bulaşıcı bi hastalığı bile olsa onla cinsel anlamda birlikte olamasam da razıydım,çocuğum olmasa da razıydım ama değmiyor işte .ben bu kadar herşeyden en önemli şeylerden taviz vermişken o beni yüzüstü bıraktı.değmezmiş ona değmez ama seviyorum malesef,en acı gerçek bu heralde
Kafandaki sevgi kavramin yanlis canim. Bunun adi sevgi degil, takinti. Kesinlikle yardim almalisin .
ama seviyorum. sevgiyle takıntıyı nasıl ayırt edebilirim.onca laf döktüm tınlamadı o kadar laf yedim ama soğumadım ondan seviyorum ki aşiğım ki soğuyamadım
Seni ona baglayan takintili yapin ve aslinda ona karsi duydugun nefret duygularin. Ondan kopamamani demek ki seviyorum diye algiliyorsun. Kendin ayirt edemezsin , mutlaka bir psikologa gorunmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?