Yalvarırım yardım edin nolur...

Alemsiniz ya:))))))

Konu sahibi ne yaptin ben de merak ettim.

Adam istemiyormus iste, biz ne yapabiliriz, nasil yardim edebiliriz ki sekerim. Ne konuda yardim istiyorsun?

gittim kızlar.konuştum.soğudum senden dedi eskisi gibi sevmiyorum seni dedi.çok kötü oldum yapma dedim etme dedim ağladım yalvardım tınlamadı beni.çok kötü oldum hastanede yattım çok acı çektim halende cekiyorum .herşeyi silmiş atmış.bi resmim biile yok ondan ,tellefonundan ismimi değiştirmiş.halen daha inanamıyorum altında başka bi neden arıyorum sanki başka birşeyi var.ya gerçekten soğudu benden sevmiyor beni ya da başka biriyle beraber oldu yüzüme bakamıyor.

2 gün durdum orda hiç yüzüme bile bakmadı.bi ara barıstık gibi olduk tamam herseyi baştan alalım dedi sonra bi baş ağrısı girdi onu yattı kalkınca olmaz dedi.yeri geldi öptü beni seni seviyorum dedi biz ayrılamayız dedi sonra baş ağrısı girdikten sonra bütün fikirlerinden vazgeçti.

Sen bu soruyu ssoralı 1 ay olmuş cnm ,umarım barışmışsındr,barşmadysanda yaz bana,bekliyorum cnm

canm naptinnn baristiniz mi ogunden snra hic girmeddin

yok barışmadık ayrıldık.hala inanmıyorum ama sanki sakladığı birşeyler var gibi geliyor.evet benim sevdiğim adam 2 dakka gözyaşıma dayanamayan bi insandı o kadar ağladım tınlamadı bile ama hala sanki sakladığı birşey var gibi geliyor.

sakladigi ne olabilir sen kndin inanmak istemedigin icin sna oyle geliyor kabullenemiyosun ama zaten kac zamandir ayriydiniz ve smdi adi konuldi bnce artik guclu olma zamani. onca yasanmisliga kolay olmayacak acisi gececek snrada alisacaksn ailelerinz biliyormu ne diyor

Resmen karsinizdakini boguyorsunuz biraz guclu plun lutfen biktirmayin karsinizdakini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen simdi kafanda bitirmedigin icin ne desek bos gelir sana ama ben yinede sansimi deniycem..simdj bu sevgilinle olmadi die dünyanin sonu deil inanki .zamani gelince bu yasadiklarina kahkahalarla güliceksin.karşına sana o adamın gosteremedigi ilgiyi had safhada gosterip ondan daha cok seven biri oldugunda anliycaksin aslinda su anki uzulmelerinin ne kdr boş oldugunu...gercekten hayat okadar kisaki sahsen benim aglayip uzulmelerle boşa gecirecek vaktim yok.Sende kendi degerink bilip artk seni cevrende ondan daha fazla seven insanlari farket.kendine biraz olsun deger veriyorsan bi git aynaya bal ve ben cok degerliyim hic kimse beni uzemez de...yap bunu ,güç alicaksn:)))haddiii gülümseee....kendin icin ailen icin....hayat icin.

çok çelişkili konuştu.hem konuşmalarından hem mesajlarından.hatta bi ara ben hastayım dedi kimseyle evlenemem dedi bana hıv vürüsü var dedi,sonra ben olsun dedim çaresini buluruz dedim herşeye razıyım dedim sonra baktı bırakmıyorum onu o zaman dedi senden soğudum eskisi gibi sevmıyorum diye.inan hiç abartmıyorum .mesajlarındada önceden demişti seni çok seviyorum ama artık olmaz diye.yani buraya yazmadıgım bir sürü çelişki var ortada.düşünmeden edemiyorum .aklımda 2 seçenek var ya gerçekten sevmıyor beni herşeyi bahane etti yalanlar soyledi ya da başkasıyla beraber oldu yüzüme bakamıyorum virüs ihtimali var beni seviyor ama benle beraber olamayacagı için hayatından çıkarıyor beni

anlıyorum dediklerini.bi bilsem gerçekten beni sevmediğini bende rahatlarım biraz en azından acımı çektikten sonra rahatlarım ama çok çelişkili durumlar var arada yüzyüze konuştuğumuz halde çok çelişkili konuştu,bi dediği diğerini tutmadı.

neden kendinizi birakiyorsunuz yasayamam diyorsunuz. dunyanin sonu degil . bence bir kadin hicbir zaman bir erkege bagimli olmamali. kendinize yetebilirsiniz. herseyin basi saglik. demekki ikiniz icinde boylesi daha iyi olacak. kendinizi boylesine yipratmayin..

herşeyde var bir hayır hiç üzme kendini bu insanla mutsuz bir ewliliğin olacağındandır belki bu ayrılık.... desemde sen kendini yer bitirirsin hep yaşadık ayrılık acısı kalbin acır ama eninde sonunda bir bakmışsın yeni bir sayfa açılmış önüne

sana bir abla olarak yazıyorum seni sevmeyeni sen hiç sevme...sen değerlisin bunu unutma...nekadar çok seversen sev eğer sen istersen unutursun...bak insanlar evleniyor ayrılıyor herşey geliyor geçiyor hayata devam ediliyor...senden ne saklarsa saklasın bu kadar zamanda hala dönmediyse hiç dönmesin...söylemesi kolay diyebilirsin evet kolay ama sen istersen kolay istemezsen kendine acı vermekten başka bir şey olmazz...diyorsunki hasta hıv viirüsü kapmış düşün evlendin hayatın kolaymı olacak bebek sahibi olmak istemeyecekmisin evlenince o çok tutkulu aşklar bitiyor evet sevgi devam ediyor sevdiğin için katlanıyorsun ama bak burda bir çok evlilik aşklarla başlayıp dayanılmaz sorunlarla bitiyor ...çünki bazı şeylere dayanmak çok zor oluyor...iyi düşün ...kendine haksızlık etme...

Diline, yüreğine sağlık.. Bu kadar güzel bu kadar açıklayıcı ve anlamlı sözler ancak acıyı en derinine kadar yaşayan bir insanın kaleminden dökülebilirdi, geçmişinde ne yaşadın inan bilmiyorum ama bu sözler gerçekten sana aitse çok acı şeyler yaşamışsın dilerim güzel Allah'ım bundan sonraki kaderini güzel yazar.

Konu sahibi arkadaşım, alıntı yaptığım arkadaşın sözlerine aynen katılıyorum ayrıca şu an boşlukta hissettiğin için böyle düşünüyorsun ama unutma güneşin yeniden doğması için önce batması gerek. Sabret ve güçlü ol gerisini Allah'a bırak...

ayrilmak istemis ama neyapacagini sasrmis bnce

saolun arkadaşlar .inşallah biter bu yaşadığım acı.çok çektim hele şu bir aydır çektiğimi anlatamam.düşündükçe beynim almıyor hala.gerçekten sevmişim ben.öyle sevdim ki onun bulaşıcı bi hastalığı bile olsa onla cinsel anlamda birlikte olamasam da razıydım,çocuğum olmasa da razıydım ama değmiyor işte .ben bu kadar herşeyden en önemli şeylerden taviz vermişken o beni yüzüstü bıraktı.değmezmiş ona değmez ama seviyorum malesef,en acı gerçek bu heralde

Kafandaki sevgi kavramin yanlis canim. Bunun adi sevgi degil, takinti. Kesinlikle yardim almalisin .

Kafandaki sevgi kavramin yanlis canim. Bunun adi sevgi degil, takinti. Kesinlikle yardim almalisin .

ama seviyorum. sevgiyle takıntıyı nasıl ayırt edebilirim.onca laf döktüm tınlamadı o kadar laf yedim ama soğumadım ondan seviyorum ki aşiğım ki soğuyamadım

ama seviyorum. sevgiyle takıntıyı nasıl ayırt edebilirim.onca laf döktüm tınlamadı o kadar laf yedim ama soğumadım ondan seviyorum ki aşiğım ki soğuyamadım

Seni ona baglayan takintili yapin ve aslinda ona karsi duydugun nefret duygularin. Ondan kopamamani demek ki seviyorum diye algiliyorsun. Kendin ayirt edemezsin , mutlaka bir psikologa gorunmelisin.

Seni ona baglayan takintili yapin ve aslinda ona karsi duydugun nefret duygularin. Ondan kopamamani demek ki seviyorum diye algiliyorsun. Kendin ayirt edemezsin , mutlaka bir psikologa gorunmelisin.

insallah atlatabilirim.nasıl atlatırım bilemiyorum.müzik bile dinleyemiyorum film izleyemiyorum herşey onu hatırlatıyor bana.içtiğim çay yediğim yemek,telefonumu bile görsem onu hatırlıyorum.çok değer verdim çok büyüttüm içimde çok sevdim.ailemden saydım onu,şimdi ailemden birisini kaybetmiş gibi acı çekiyoorum.keşke zamanı geri alabilsem.keşke bi rüyada olsam da uyansam.çektiğimi anlayamazsınız biliyorum.yardım ediyorasunuz sağolun inşallah bu yardımlarınız sayesinde güçlü durabilirim .şuan yazarken bile boğazım düğümleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…