Yalvarırım yardım edin nolur...

tamam ben tek gidecem

ben kurtulurdum bu acıdan .kaç gece yalvardım Allaha al canımı diye.

gelin dövün hemde öldüresiye dövün.erkek olsam sokaga çıkar laf atar kendimi öldürtürdüm .bi kıza kim vursun ki

Biz ne desek senin bir kulağından girip diğerinden çıkıcak.

Boşa gideceğini bile bile üzerime düşen vazifeyi yapmak için yazıyorum..Belki de bu yazdığım için ceza alacağım ama mecburum buna.. Yoksa içim rahat etmeyecek.

Öldüğünde bu acıdan kurtulacağını mı sanıyorsun? Eğer öyleyse çok büyük bir yanılgı içindesin..

Nisa suresinin 29. ayetinde '' Kendinizi öldürmeyiniz' diye açıkça emretmiş Allah..
Ayrıca;
Ölüm acısı için '' Allahü teâlâya yemin ederim ki, ölüm meleğini görmek, bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir. Yine Allahü teâlâya yemin ederim ki, mümin bir kulun her damarı ölüm acısını duymadıkça canı çıkmaz'' demiş peygamber efendimiz..

Yine sahih kaynaklara dayanarak bir kaç hadis aktarayım:

Birşeyle canına kıyana cehennemde onunla azap edilir.

İple boğazını sıkarak intihar eden, boğazı sıkılarak azap görür. Herhangi bir bıçakla intihar eden, Cehennemde bıçaklanarak azap görür.

Peygamber efendimizin sözleri bunlar.

Ve canım bilmen gerekiyor ki intihar etmek küfre yakın bir günah olduğu için, intihar eden kıyamet gününde dirilene kadar ölüm acısını hisseder. Sadece ölüm acısıyla kalsa? Bunun devamı kabir azabı, cehennem azabı diye geliyor.. Ölüm acısı, kabir azabı yanında bir hiç kalır. Kabir azabı ise mahşer azabı yanında hiçtir. Mahşer azabı da, Cehennem azabının yanında bir hiç...

Bu yazdıklarımı defalarca oku lütfen. Sonra karar ver bir erkek için hem dünya hayatını hem de ebedi hayatını yakmaya değermi..

canim cok güzel aciklamissin ama yazdigin gibi insaALLAH bosa gitmez...
buda benden bir hatirlatma olsun :)

Resulullah sav mealen buyurduki: Bir insanın başına bir musibet gelince hemen ölmeyi temenni etmesin. Desinki: “Allahım hakkımda ölmek hayırlı ise öleyim, yaşamak hayırlı ise yaşıyayım.”

dua ediceksen böyle et :)

bu son cümleleride cokca oku insaALLAH...

Ey AŞIK! Hani özlem çekiyorsun ya sevgiliye. Bil ki Sevgilidendir özlemin özü. Odur asıl sana özlem duyan. Çünkü O tutuşturmayınca alevi, kimsede olmaz ateş. Ve AŞK ateşi önce Sevilene, ondan sonra sevene düşer.
Hz. Mevlana

ALLAHcc hakinda hayirlisini versin...amin

Son düzenleme:

neden terketti beni o zaman özlüyorsa

Ya bir arkadaşım var aynı onun gibisin. Kaç sayfa mesaj var burada zaten konu başlığında yardım edin ama kim sana ne derse desin tersi bir düşünce atıyorsun ortaya. Kimse kimse için ölmez arkadaşım. Ki Allah ne demiş kimse için ben onsuz yaşayamam deme onu senden alırım. Ailen yanında, sağlığın yerinde. Tek eksik erkek mi yani olmasın o da ya kendini toplarsın yeni biri çıkar karşına. Gerçekten yorum yazmamak için kendimi çok tuttum ama dayanamadım. Ayrıca sen böyle isyan etmeye devam edersen o çocuğun sana döneceği varsa da dönmez. O benim bu halimi bilmiyor diyorsun ama Allah biliyor ve bu kadar isyan, kendi yemen bitirmen hiç iyi bir şey değil.

arkadasım gerçekten bilerek yapmıyorum iş olsun diye de yazmıyorum . çok kötüyüm . şuan sanki kalp krizi gecirecek kadar daha bi kötü oldum.kimsem yok ondan buraya yazıyorum.gram kadar abartmıyorum.birşey yapamıyorum birşey izleyemiyorum değişik komik şeyler açıyorum ama ondan bile ağlamaya başlıyorum.kanım sanki vücudumdan çekiliyor.elimde değil istesemde yapamıyorum .parmaklarımda bile derman yok yazarken bile zorluk çekiyorum.hepiniz haklısınız size birşey demiyorum hepinize çok teşekkür ederim ama olmuyor yapamıyorum kafamı bile zor tutuyorum ayakta napıcam ben nolacak bu halim .ölmek istemem işi bırakmak istemem başkası ya da nişanlım için değil kendim için çünkü hiç birşey yapamaz hale geldim

ama canım bak ne kadar yorum yapıldı sana 2 konunda da.
uzun uzun yazdılar şöyle yap böyle yap diye.
sen yapamam diyip kızıyorsun ya da kestirip atıyorsun
o zaman bu konunun bir anlamı kalmıyor ki
sen yardım için açtın konuyu ama yardımları dinlemiyorsun

Biri icin olmeyi dusunmek bariz zayiflik ifadesidir. Nisanlin bunu hissettigi icin senden ayrilmis olmasin.

denedim her dediğinizi güçlü olmaya çalıştım daha çok yıprandım yapabilsem niye yapmim bende memnun değilim bu halimden ki doktora gitmeyi de düşündüm

neden terketti beni o zaman özlüyorsa

tatlim o Hz. Mevlananin bir sözü onu iyi oku ve düsün diye yazdim...
nisanlin seni özlüyr diye degil onu kast etmedim...

bak iki tanede daha yazim bunlarin üzerinede düsün insaALLAH...

Sabret Can ; üzülme sevmeyen gitsin. Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin. İşte O terkederse gerçekten bitersin. . .!

Sus gönlüm! Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar, Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus.
Hz. Mevlana

Sen de çok güzel yazmışsın Meysacım ancak gördüğün gibi boşa gidiyor.. Onca satır döktük burada ama nafile sana verdiği cevap ortada, bana ise cevap vermeye tenezzül dahi etmemiş..

Bizim söylediklerimiz kötü gelebilir şimdi sana.. Ama unutma ki tüm söylediklerimiz senin iyiliğin için.. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin ne diyeyim.

hayır söyledikleriniz hiç bir şekilde kötü gelmiyor bana çok iyi diyorsunuz hak veriyorum çabaladım her gün ama olmuyor elimde değil ki bu.

:)) evet o cvp gece gece güldürdü beni RABBIM de onu güldürsün...

dedigin gibi iyiligini düsünmeseydik zaten yazmazdik, bizim üzerimize düsün vazifeyi yaptik gerisi konu sahibine kaliyor hayirlisi insaALLAH...

Sonuç ne oldu barıştınız mı

Yaşın kaç bilmiyorum ve bütün yorumları okumadım ama birinden ayrılınca bittim ben , ölücem diyenlere çok kızıyorum. O yüzden bu yorumum geneldir. Beyninin kimyası bozulduysa ve intiharı düşünüyorsan o zaman yardım alman gereken kişi bir psikiyatristtir . Onun dışında kimse ve kimse için ölmeyi düşünme çünkü hayat bu kadar ucuz değil.

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz . [Sigmund Freud] O yüzden bunu karşınızdakine hissettirmemeye çalışın. Ek olarak ; bir erkeği asla ve asla hayatınızın merkezine koymayın, koyarsanız o gittiğinde böyle sudan çıkmış balık gibi olursunuz. İhtiyacın olan tek şey zaman ve gerekiyorsa bir uzman desteği.

Son düzenleme:
tatlım burda kimse sana yardımda yeterli olamaz.
bir psikologa acilen gitmen lazım.
bu halde,bunca ızdıraba katlanmaya çalışmak seni daha kötü yapıyor.

ailesine gitmen sonrasında kendini daha kötü hissetmene yol açacak emin ol.
son sözleri duymuş olacaksın ve oraya gitmiş olman gün geçtikçe içine oturacak.daha çok üzüleceksin.

tamam ben tek gidecem

Tek başına eski nişanlının ailesinin evine gidipte ne yapacaksın
Oğlunuz beni terk etti diye 5 saatlik yol gidilir mi
Aklını başına al, terk eden oysa o baksın icabına
Sen bi de peşine ne diye düşüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…