Yalvarırım yardım edin :(

Gider 2. Yi alırım demiş paşam. güzelim yaşın küçük önünde koca bi ömür var bu herifle geçmez. Canına kastın mı var boşver. Çocuğunuda al git. 19 yaşında üniversitede tek derdin yarın giyecek elbisen olmaması veya finallere çalışamıyorum çünkü hava çok güzel falan olması gerekiyordu. Çünkü her yaşın kaldırabileceği bir sorumluluk var. Senin yaşına evlilik ve annelik fazla. Sen bunu kaldıramıyorsun. Kocan olacak o herifte seni pek önemsiyor veya seviyor gibi görünmüyor. Seni elde var bir sayıyor. Sen bi çocuğu alıp babana gitsen gelir peşinden sözler özürler seni ikna eder döndürür. Sonra iki gün iyi 3. Gün yine aynı terane... hep böyle gördük okuduk... unarım seninki farklı olur. Mutlu olursun. Çocuğunu bırakma ama nolursa olsun.

İkiniz de cocuksunuz , çocukla beraber büyürsünüz işte... WhatsAppdan engel atmak nedir arkadaş çocuğunuz ergenliğe girecek , çıkın ergenlikten...

Bak şimdi, bir daha böyle yaparsa çocuğu kucağına vereceksin, çantani alıp çıkacaksın. Ben hayatıma bakacağım artık, daha çok gencim çocuğunu da seni de istemiyorum diyeceksin. Merak etme o çocuğa ne o ne ailesi bakmaz, ailecek surune surune peşinden gelecekler.

Saçmalama sen iyice uçmuşsun bana kızma yanlışta anlama ama en bu adamın aşkından ölüyor olmalısın derhal bir yardım al
Bana geliyor ki onsuz hiçbişey yapamam onsuz hayat olmaz cok seviyorum anlatamıyorum durup durup onu seyrediyorum mesela aşığım cok sevdim ama bu yaptıklarına da katlanamıyorum işte

Öyle yap diyorsun ama o akşam konuşmamdan sonra engel olayını yaptı ondan sonra bana iyi davrandı bu gün gitmiş bana iPhone 7 almış. Beştaş pırlanta almış. Belki de aramızı düzeltmeye çalışıyor biliyorum beni seviyor ama kendine hakim olamıyor bunu da aşacak eminim

İkiniz de cocuksunuz , çocukla beraber büyürsünüz işte... WhatsAppdan engel atmak nedir arkadaş çocuğunuz ergenliğe girecek , çıkın ergenlikten...
Eşim hem cok seviyor hem cok kıskanıyor ve cok stresli sinirli yapıyor kırıyor döküyor ondan sonra ben sinirliyken dedim sinirliyken ettim diyor. Bilmiyorum belki de ben cok merhametliyim

Güle güle kullan, ne diyeyim. Niye konu açıyorsun o zaman

Pardon hayvanat bahçesindenmi bu arkadaş yani bide bu adamda cinsellik arıyorsunuz nasıl hala çekici geliyor bu laflardan sonra
Cinsellik arama diyorsun ama öyle mi oluyor sanıyorsun korkuyorsun senden uzak oldunu başka kadın a gider diye sonra senin ihtiyaçların da var. Ne bilim ben böyle düşünüyorum

Esin nereli

Cinsellik arama diyorsun ama öyle mi oluyor sanıyorsun korkuyorsun senden uzak oldunu başka kadın a gider diye

bu zihniyete sahip biri olarak zaten hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz
devam
ben yetiştirdiğiniz ve onların etkileyeceği çocuklara üzülüyorum sadece

bu zihniyete sahip biri olarak zaten hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz
devam
ben yetiştirdiğiniz ve onların etkileyeceği çocuklara üzülüyorum sadece
Öyle diyorsunuz da benim açım dan da düşünün bana geliyor ki sanki dünyayı onunla tatmışım sanki sadece o varmış gibi. Ben yaptığı şeyleri kabullenmiyorum kabul de edemiyorum sürekli de kavga ediyorum ama korkularıma ve yürwğime söz geçiremiyorum sadece bildiğim bişey var düzelmezse gerçekten bırakıp gideceğim çünkü ben bu kadar yükü hazmedemiyorum. Çocuguma gelirsek o çocuğuna cok iyi baba onu saklar yedirir onunla ilgilenir. Bu da beni alıkoyuyor bazı şeyleri baba sevgisi olmadan büyüsün istemiyorum

Ben senden birşey anlamadım arkadaş burda herkes vicdan yapıyor üzülüyor birşeyler yazıyor şikayet ediyorsun sonra iPhone’u 7almış 5taş almış onları aldı he tamam bütün hakaret küfürler hal oldu yani her insanın duruşu olmalı hayatta duruşunuz yoksa eşinizde dahil herkes sizi ezer

İnşallah dalga geçiyorsundur buradaki herkesle. Bir kadının bir telefon, bir yüzüğe tüm hayatını heba edeceğine inanmak istemiyorum. Hayatına biçtiğin değer buysa çok yazık.

Bana geliyor ki onsuz hiçbişey yapamam onsuz hayat olmaz cok seviyorum anlatamıyorum durup durup onu seyrediyorum mesela aşığım cok sevdim ama bu yaptıklarına da katlanamıyorum işte
Sana bu sözlerim biraz garip gelecek ama daha çok cahilsin bende eskiden böyleydim gözünü aç biraz hayat ondan ibaret değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…