- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
19 yaşında kendinden 8 yaş büyük birini neden aldın kiSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Ailen ile görüşüp ,sana bir yol göstermelerini iste,kıyamam ya küçücüksün sen,Allah iyilerle karşılaştırsın.Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Ben onu korkutmak için dedim iş yerine getiriyorum al diye yoksa çocuğumu asla vermemBı dakka bı dakka cocuguda sana bırakıyorum ne demek..Böyle annelik olmaz.bilincli,akilli,duyarlı anne her ne olursa olsun yavrusunu da alır çıkar.gencliginize veriyorum o sözü.
O bana öyle deyince bende dedim ben gidiyorum cocugu da sana bırakıyorum sen beni bu şekilde tehdit edemezsin diye. Bana diyor saçma sapan işler yapma
Zaten o olmasa Çan'ıma kıymıştım. Zor tutuyorum kendimi öldürmemek için zor sabrediyorumAllah yardımcın olsun kardeşim zor bir durumdasın gerçekten üzüldüm ama sakın kendini üzme çok gençsin tabi hanenizde ne yaşanıyor bilemeyiz ama sana acı verdiği muhakkak ama dersen ki siz olsanız ne yapardınız tevrübeye dayalı şunu söyleyebilirim sana kimse için doğmadık kimseyle ölmeyeceğiz sen iyi olursan evladında iyi olur unutma sana muhtaç bir evladın var. Bıkakırsa seni kendi kaybeder sen bir evlat kazanmışsın gerisine takılma gücü karısına yetiyorsa diyecek söz yok eşine....
Sevdim işte anlamadım sevdim nasipten öte köy yok. Bilmiyordum böyle olacağını19 yaşında kendinden 8 yaş büyük birini neden aldın ki
Üzülme sevmişsin keşke demenin faydası yok ama İnan şimdiki sevgi değildir korkudur sadece korkma evlatın için cesaretli olSevdim işte anlamadım sevdim nasipten öte köy yok. Bilmiyordum böyle olacağını
Benim kocam da evine çocuğuna sahip benim de ne istersem yapar canım ne çekse gider alır. İstediğim bi kıyafet varsa alır. Ama bana karşı ilgisiz benden uzak bahanesi de cok yorgunum falan diyor. Ve benim bi kusurumu kolluyorBak kardeşim benim esim de bana şiddet uyguladı bi kaç kere en son buraya konu açtım ve fark ettim ki artık ben bunu beynimde normallestirmisim insanların tepkilerini okudukça bunu farkettim eşim senin esin gini sevgisiz ilgisiz vs deyil evine yuvasına çocuğuna bana bağlı ama öfke kontrol problemi var en son ki olayda dedim ki bir daha bana asla vuramazsin bi dakika bile durmam bu evde cocugumuda alır giderim sonra ne halin varsa görürsün sakın yapamaz sanma bu da benim kendime verdiğim söz sanma çocuk benim elimi kolumu bağlar yapamam tamda aksine kendim icin bile deyil çocuğum annesinin dayak yediği evde büyümesin diye onun için yaparım çocuğum canımdan kıymetlidir bilirsin bu zamana kadar sustum ayrilmayalim diye ama yeter son olsun dedim ki şok oldu ve bi daha yasanmadida dilerim yasanmazda ki gerçekten yaparım artık sende buna benzer bi konuşma yap ciddi olduğunu anlasın veya sana babanın evine birakirim mi dedi git kaybetme korkusu olsun
Aman kardeşim allah korusun rabbim sana güç verainZaten o olmasa Çan'ıma kıymıştım. Zor tutuyorum kendimi öldürmemek için zor sabrediyorum
Dün akşam ciddi ciddi konuşmak istedim gelmedi biraz bekledim mutfağa geldiğinde kapıyı kapattım. İstediğin kadar konus benden tek kelime duramazdın dedi bende tamam dedim sadece beni dinle. Ona dedim ki sen beni avucunun içinde sanıyorsun seni bırakıp gitmeyecğeimi sanıyorsun ama yanılıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum eğer beni istemiyorsan adam gibi söyle seni istemiyorum sana kızım için katlanıyorum de. Neyden korkuyorsun benim kararım net eğer düzelmezsen kendine çeki düzen vermezsen bu evlilik bitecek. İyice düşün taşın. Ben kafama boşanmayı koydum dedim. Tek kwlime bile söylemedi yatağını da ayırmadı bu gün de bana Can'ımlı cicimli konuştu akşama iftara misafiriniz var gitmiş kuzu Eti almış bende dedim bunlar kokar gelecek misafirler mi istedi bana diyor ki ben seninle oruçlu oruçlu uğraşamam bana whatsap tan engel attı. Bi öyle konuşuyor bi böyle kafayı sıyıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?