Yalvarırım yardım edin

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Sizce hangi konuya yanayım?Eski erkek arkadaşımın saçma bir tavır ile benden ayrıldığının ertesi günü başkasıyla çıkmaya başlayıp,arkadaşımla çıkıyorum demesine mi yoksa 15 yıllık yediğim içtiğim ekmeğimi yediğim kişi ile gece gündüz 24 saat konuşmalarına mı? Yoksa ona şu mesajı atar mısın onun bu kadar karaktersiz biri olduğunu bilmiyordum diyince 'elinden su içtiğim adam ile aramı bozamam senin meselen sen hallet' ben ilgilenmiyorum demesine mi?SBen şu anda hangisine ağlayım kızlar hangisine.
O su vermiş te benim yanımda yatmış kıza ne diyeyim ben şimdi ne ne !

Dua et. Bol bol sabır dile Allah'tan. Yanına bırakmaz, yarına bırakır Allah. Sen metanetli olmaya çalış. İnsanlar böyle işte. Yara almadan bilemiyoruz iyileşmenin ne demek olduğunu. Hepsi ile bağını kopar. Silip unutmaya çalış.

Sen bunların hepsini kimden öğrendin ?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşa dememişler
Bu devirde bi kendine güvenceksin malesef
Hiç muhattap olma onlarla,bırak hepsi kendi pisliğinde boğulsun

şanslısın ALLAH doğruyu öğrenmene ızın vermiş..

dua edeceksın,kendıne huzur veren guzel hobıler zevkler edıneceksın..

boyle ınsanlarla bır ömur geçirmek zorunda kalmadığın için şanslı olduğunu kendıne telkın edeceksın..

aksını denersen kendıne yazık..gerı gelmeyecek vaktınede ..

bence sevin 2 karaktersizi hayatından atman için fırsat olmuş.
ya da arkadaşınla arana mesafe koymana.
ha yanmalısın, üzülmelisin, çünkü kafaya bunu takmış buna dertleniyorsun.
çık, gez, kendine bakıp, bakım yaptır, eğlen.

Çok zor bir durum gerçekten.
Ben olsam sinirimden kudururdum resmen.
Ama diğer arkadaşların dediği gibi eski sevgili ve arkadaş bozuntusunun gerçek yüzlerini gördüğün için sevinmelisin.
Sürekli kendini ben iyiyim şeklinde telkin et, iyi olacağına inan.

kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama kendimi yedim bitirdim nefes alamıyorum hala resmen canım o kadar acıyor ki.
ben daha önce neler yaşamıştım ve bana kıyamayacak dediğim kişilerden bir darbe daha yiyince kendimi berbat hissediyorum:43::43::43:

Bu arada arkadaşımın facesini patlattım ve konuşmaları gördüm öyle haberdar oldum..

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama kendimi yedim bitirdim nefes alamıyorum hala resmen canım o kadar acıyor ki.
ben daha önce neler yaşamıştım ve bana kıyamayacak dediğim kişilerden bir darbe daha yiyince kendimi berbat hissediyorum:43::43::43:

Bu arada arkadaşımın facesini patlattım ve konuşmaları gördüm öyle haberdar oldum..

ah ahh zaten hep o kıyamam diyenler kıyar ya bize... üzülme canım kimsenin ettiği yanına kar kalmaz.. bak Allah bir şekilde ikisininde geç olmadan iç yüzlerini öğrenmeni sağlamış.. boşver üzülme utansınlar yaptıklarından. takma kafana sen kesinlikle daha iyilerine layıksın..

ah ahh zaten hep o kıyamam diyenler kıyar ya bize... üzülme canım kimsenin ettiği yanına kar kalmaz.. bak Allah bir şekilde ikisininde geç olmadan iç yüzlerini öğrenmeni sağlamış.. boşver üzülme utansınlar yaptıklarından. takma kafana sen kesinlikle daha iyilerine layıksın..

Rabbim dermanını da veriyor.Ama içimdeki huzursuzluk ve içten içe yanıyor sanki.Nefes alamıyorum resmen.Keşke her şey bir rüyadan ibaret olsaydı..

nefes alamama durumu zamanla azalacaktr Allah sizi korums böyle insanlardan güzel yönlernden bakmaya calısın acınız biran önce gecer umarm

bu olmayabılırdı de.. aylarca devam ederdı ve canın daha çok yanardı..bızde sana üzülür acırdık..

şu an acınacak bı durumun yok..üzme kendını bu kadar..

herkes ne sorunlarla yaşıyor..tek değilsin boyle düşün..insanlar kaç yıllık eşlerınde yıyor bu darbeyı.. onlar ne yapsın??

önce sen kendıne yardımcı ol..dene bışeyler.. olmuyorsa yardım alınır ama atlatılır.. herşey ız bırakırda geçer..ama mutlaka geçer..

Son düzenleme:
bu olmayabılırdı de.. aylarca devam ederdı ve canın daha çok yanardı..bızde sana üzülür acırdık..

şu an acınacak bı durumun yok..üzme kendını bu kadar..

herkes ne sorunlarla yaşıyor..tek değilsin boyle düşün..insanlar kaç yıllık eşlerınde yıyor bu darbeyı.. onlar ne yapsın??

önce sen kendıne yardımcı ol..dene bışeyler.. olmuyorsa yardım alınır ama atlatılır.. herşey ız bırakırda geçer..ama mutlaka geçer..

Teşekkürler yorumlarınız için içimi o kadar rahatlatıyoruz ki.Her şey geçecek inanıyorum ama ben de bir süre kendimden geçeceğim gibi.
'Babana bile güvenme' lafı cidden doğruymuş bunu tekrar anlıyorum.Kimin nerden,nasıl vuracağı belli olmuyor.Ki ne gelirse insanın başına
'canım' dediklerinden geliyor..

Teşekkürler yorumlarınız için içimi o kadar rahatlatıyoruz ki.Her şey geçecek inanıyorum ama ben de bir süre kendimden geçeceğim gibi.
'Babana bile güvenme' lafı cidden doğruymuş bunu tekrar anlıyorum.Kimin nerden,nasıl vuracağı belli olmuyor.Ki ne gelirse insanın başına
'canım' dediklerinden geliyor..

bnde kuzenden,dosttan yedım ne yedıysem dert adına..

o yuzden ızı kalacak sende ama geçecek..geçmeyecek hıçbişey yok şu hayatta.. bi şekılde bı zamanda ansızın oluyor..

yorulursun,üzülürsün ama hakıkaten unutursun..boş anında bı kaç sanıyelık hatırlar geçersın..zamanla olacak şey bu..

yıne guveneceksın bırılerıne,yıne can dıyeceksın; ama daha temkınlı daha olgun olacaksın..

sen acını yaşa ama kendıne acıma.. sen ağla ama acına değil,görebılmiş olma şansına ağla.. ah etme,şükret..

RABBİM görur hepimizi..

Son düzenleme:
Back
X