- Konu Sahibi melikelike
Yaa eski konuymus ben bayram vs mevzuu gecince hic eski olduğunu anlamadan yazdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki farkindayim zten oyuzden merak edip yazdimKonu 2016 konusu farkındasınız dimi
Ya evet evde isim yok karantinadayim sıkıliyorum bende eski konulara bakiyorum sonucu ne oldu diye nerak ettiklerime soruyorum ne oldu yasakmi var yani anlamadim hep eski konulari hortlatiyomus diye kiziliyo ne var bunda ayrica hemen girip baktigina gore herkes merakli kedi demekki (bunu sizin mesaja alinti yapip bana laf soyleyen uyeye yazdim uzerinize alinmayin) sanki kotu bisey yapiyorum merak ettim ne var yaniNiye bütün konuları hortlatip duruyorsunuz? Bir değil iki değil. Neden????
Bayanlar evde karantinadayim canim sıkıliyor ve eski konulari okuyorum merak ettiklerime yaziyorum bu sucmu anlamadim neden ?neden?demis bazilari ne nedenim olabilir olabilir anlamadim ???sonuclarini merak ediyorum sadeceAynen bunu bende merak ettim, bu aksam gordugum ucuncu eskı konuya yazısı.
Kaç yıldır evlisiniz?Ya silahla falan gelip hepimizi öldürürse kardeşinde silah var çünkü. Aileme zarar vermesinden korkuyorum
Kimseyi bulmak icin caba harcamadim eski konulari okuyordum ve sonucu merak ettim ayrica gercekten soruyorum konu sahibinin siteye girip girmedigini nerden anliyorsun yani baktiginiz bi bolum varsa ciddiyim soyleyin ben bilmiyorum mesela sadece soruyorum4 yıl önceki konuyu bulup yıllardır siteye girmeyen konu sahibine soru sormak için çok çaba harcamış olmalısınız.
Bu kadar merak iyi değilTabiki farkindayim zten oyuzden merak edip yazdim![]()
Kimseyi bulmak icin caba harcamadim eski konulari okuyordum ve sonucu merak ettim ayrica gercekten soruyorum konu sahibinin siteye girip girmedigini nerden anliyorsun yani baktiginiz bi bolum varsa ciddiyim soyleyin ben bilmiyorum mesela sadece soruyorum
Tamam tesekkur edrerimkime bakmak istiyorsanız profilinin üstüne bastığınızda son görülme tarihi gözüküyor
Bayanlar evde karantinadayim canim sıkıliyor ve eski konulari okuyorum merak ettiklerime yaziyorum bu sucmu anlamadim neden ?neden?demis bazilari ne nedenim olabilir olabilir anlamadim ???sonuclarini merak ediyorum sadece
Konuları hortlatmadan önce konu sahibinin foruma en son giriş tarihine bakıp, cvp alıp alamayacağınıza bakın, gereksiz yere konu hortlatıp tepki almamış olursunuz.Bayanlar evde karantinadayim canim sıkıliyor ve eski konulari okuyorum merak ettiklerime yaziyorum bu sucmu anlamadim neden ?neden?demis bazilari ne nedenim olabilir olabilir anlamadim ???sonuclarini merak ediyorum sadece
Olur mu hic, onlara göre tek anne kendilerininkiben annenize de kizmadim soz konusu evlat olunca kiyamiyorlar iste..benim annemde boyle cunku benimde kizim var bende kiyamam benim icin oncelik evladimin mutlulugu kendi mutlulugumdan bile once..erkek milletinde annelik kavrami olmadigi icin anlamiyorlar iste..
Birde annemlerin oturduğu ev benim üstüme ben bu adamı görmeden bosanabilirmiyim ve bu evden hak alabilirmi şuan çok sinirlerim bozuk elim ayağım titriyor karışık yazmış olabilirim sorularınızı cevaplarim