Yalvaririm yardim

Niye bütün konuları hortlatip duruyorsunuz? Bir değil iki değil. Neden????
Ya evet evde isim yok karantinadayim sıkıliyorum bende eski konulara bakiyorum sonucu ne oldu diye nerak ettiklerime soruyorum ne oldu yasakmi var yani anlamadim hep eski konulari hortlatiyomus diye kiziliyo ne var bunda ayrica hemen girip baktigina gore herkes merakli kedi demekki (bunu sizin mesaja alinti yapip bana laf soyleyen uyeye yazdim uzerinize alinmayin) sanki kotu bisey yapiyorum merak ettim ne var yani

Aynen bunu bende merak ettim, bu aksam gordugum ucuncu eskı konuya yazısı.
Bayanlar evde karantinadayim canim sıkıliyor ve eski konulari okuyorum merak ettiklerime yaziyorum bu sucmu anlamadim neden ?neden?demis bazilari ne nedenim olabilir olabilir anlamadim ???sonuclarini merak ediyorum sadece

Ya silahla falan gelip hepimizi öldürürse kardeşinde silah var çünkü. Aileme zarar vermesinden korkuyorum
Kaç yıldır evlisiniz?
Bu adam bir günde manyak olmadı ya...
Öncesinde silahlanmasına nasıl müsade ettiniz?
Mesajlarla birlikte karakola gidip durumu bildirin.

4 yıl önceki konuyu bulup yıllardır siteye girmeyen konu sahibine soru sormak için çok çaba harcamış olmalısınız.
Kimseyi bulmak icin caba harcamadim eski konulari okuyordum ve sonucu merak ettim ayrica gercekten soruyorum konu sahibinin siteye girip girmedigini nerden anliyorsun yani baktiginiz bi bolum varsa ciddiyim soyleyin ben bilmiyorum mesela sadece soruyorum

Kimseyi bulmak icin caba harcamadim eski konulari okuyordum ve sonucu merak ettim ayrica gercekten soruyorum konu sahibinin siteye girip girmedigini nerden anliyorsun yani baktiginiz bi bolum varsa ciddiyim soyleyin ben bilmiyorum mesela sadece soruyorum

kime bakmak istiyorsanız profilinin üstüne bastığınızda son görülme tarihi gözüküyor

Bayanlar evde karantinadayim canim sıkıliyor ve eski konulari okuyorum merak ettiklerime yaziyorum bu sucmu anlamadim neden ?neden?demis bazilari ne nedenim olabilir olabilir anlamadim ???sonuclarini merak ediyorum sadece

Kullanici en son 2017 de girmiş kk ya.
Sizin karsinizda size cevap verecek kimse yok ki, kimden öğreneceksiniz?

Konuları hortlatmadan önce konu sahibinin foruma en son giriş tarihine bakıp, cvp alıp alamayacağınıza bakın, gereksiz yere konu hortlatıp tepki almamış olursunuz.
Mesela bu konunun sahibi en son 5 mart 2017 de forumda görülmüş, yani şu anda sorunuza cvp veremez.

ben annenize de kizmadim soz konusu evlat olunca kiyamiyorlar iste..benim annemde boyle cunku benimde kizim var bende kiyamam benim icin oncelik evladimin mutlulugu kendi mutlulugumdan bile once..erkek milletinde annelik kavrami olmadigi icin anlamiyorlar iste..
Olur mu hic, onlara göre tek anne kendilerininki

Back
X