Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeymus26

ALLAH KERİMDİR...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
216
175
23
5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum

Tek doktorla sınırlı kalmadık başka doktorlara da gittik kan devir daim yapamadığı için parmağı siyahlasmis bu kanın dışarı atması lazım ama bilmiyorum ya offff doktor biz elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz tutar mı tutmaz mı dedi.

Tek doktorla sınırlı kalmadık başka doktorlara da gittik kan devir daim yapamadığı için parmağı siyahlasmis bu kanın dışarı atması lazım ama bilmiyorum ya offff doktor biz elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz tutar mı tutmaz mı dedi.
Canım bilgim yok ama çok geçmiş olsun inşaAllah kötü bir sonuç olmadan oğlunuz iyileşir çıkar hastaneden :(

Sormak doğrumu bilmiyorum ama nasıl koptu kuzunun parmağı :(

Konun hakkında bir fikrim yok geçmiş olsun demeye geldim :( güçlü olun lütfen ..

Cok gecmis olsun.lutfen metanetli olun.ki cozumler uretebilin .saglikci degilim yorum yapamam ama belliki zamaniniz daraliyor.bu zamaninizi guclu cozumler ureterek gecirin

Bir yakınımın çocuğunun parmağı kopmuştu.Parmak bulunamadı ve dikilemedi ama parmak yaş küçük olduğu için bir miktar daha kendiliğinden uzadı

Ya benim komşumun torunun başına geldi kapıya sıkışınca ablası refleks olarak birden çekmiş parmak kopmuştu maalesef.
Sizin anlattığınız gibi morluk oluşmuş ve drlarda iki hafta süre vermişler yoksa keseceklerdi. Ama düzeldi sonradan ben görmedim ama anneannesi biraz yamuk tuttu ama düzeldi demişti.
Rabbim şifa versin inşallah

Back
X