Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize....herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel dualarınız ve dilekleriniz önerileriniz için... oğlumun parmağı tam kesin değil ama durumu iyiye gidiyor gibi tedaviye yanıt veriyor yavaş yavaş eğer böyle giderse bir aksilik cikmazsa rabbimin izni ile parmağı tutabilirmis bol bol dua Edip okuyorum parmağına sizlerinde dualarıyla inşaallah iyi olur en çok ihtiyacımiz dua...
Ay şu mesaja o kadar sevindim ki inşallah çok daha iyidir Allah yardımcınız olsun

Bilmiyorum tabiki , en doğrusunu uygulamışlardır doktorlar ama görümcemin çocuklarda kendi aralarında bağda oynarken küçük kardeşlerinin parmağına keser düşürüp koparmışlardı. Dikildi , çok şükür problem olmadı.

Onlara en iyi tedaviyi mikrocerrahi uzmanı yapabilir dediler ve doktor sayısı çok azdı o bölümde. Aynı şehirde bile değildi iki gün boyunca çocuğun parmağını kanata kanata doktorlar canlı kalması için beklettiler. Sonrası çok güzel gelişti şimdi hiçbir sorun yok.

İnşallah sizinkide güzel haberlerle sonuçlanır. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin inşallah...

Hepinizden rabbim kat kat razı olsun inşaallah...Hamd olsun Rabbime oğlumun parmağı tuttu bir kaç doktor gezdik iki tanesi tutmamış keselim şu kadar miktar para ödemeniz lazım deyip direk kestirip attılar ama başka doktorlarla konuştuk rabbim karşımıza vicdanlı bir doktor çıkardı elhamdülillah bize dediği daha çok küçük bekleyelim inşaallah tutacaktır beklemekle kaybedecek birşey olmaz dedi ve bekledik o siyahlık kabuk oldu ve kendi kendine düştü altından yeni bir parmak çıktı,suanda siyahligin yarısı dustu diğer yarısida düştü düşecek...en son ki doktorumuz a sordum iki tane doktor kesmemiz lazım tutmamış dediler dediğim de bana dedi ki onlar uğraşmak istemiyorlar para için yapıyorlar dedi...hâlbuki birazdaha ugrassalar olacakta para daha tatlı geliyor rabbim herkezi vicdanlı iyi doktorlar la karşılaştırsin inşaallah...

Bilmiyorum tabiki , en doğrusunu uygulamışlardır doktorlar ama görümcemin çocuklarda kendi aralarında bağda oynarken küçük kardeşlerinin parmağına keser düşürüp koparmışlardı. Dikildi , çok şükür problem olmadı.

Onlara en iyi tedaviyi mikrocerrahi uzmanı yapabilir dediler ve doktor sayısı çok azdı o bölümde. Aynı şehirde bile değildi iki gün boyunca çocuğun parmağını kanata kanata doktorlar canlı kalması için beklettiler. Sonrası çok güzel gelişti şimdi hiçbir sorun yok.

İnşallah sizinkide güzel haberlerle sonuçlanır. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin inşallah...
Amin canım bütün hastalara tez zamanda şifalar versin rabbim... hastahane köşelerinde çaresizce beklemek çok zor rabbim Darda olan herkesin yüreğini ferahlatsin inşaallah

Amin canım bütün hastalara tez zamanda şifalar versin rabbim... hastahane köşelerinde çaresizce beklemek çok zor rabbim Darda olan herkesin yüreğini ferahlatsin inşaallah
Gerçekten çok sevindim iyileşmenize, tahmin edebiliyorum ne kadar çok acı çektiğinizi hem siz hem minik yavru.
İnşallah Rabbim birdaha yaşatmasın. Sağlıkla büyüsün tüm çocuklar...

Gerçekten çok sevindim iyileşmenize, tahmin edebiliyorum ne kadar çok acı çektiğinizi hem siz hem minik yavru.
İnşallah Rabbim birdaha yaşatmasın. Sağlıkla büyüsün tüm çocuklar...
Teşekkür ederim canım,ne siz sorun ne ben anlatayım evlat hiçbir şeye benzemiyor hiçbir şeye....amin amin inşaallah,rabbim sizinde evladınizi sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşaallah

Back
X