Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Gerçekten mi inanın en ufak bir umut bile beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam mesajınızı görünce nasıl ağladım bir bilseniz aynı bizimde tırnak bitiminden koptu şuan simsiyah sülük atıp kanattiriyoruz çok az az geliyor kan inşaallah bizim de düzelir
Eşim enjektör ucu ile kanatiyordu, bir kaç küçük damla çıkıyordu sadece. 3 e bölünerek kopmuştu parmak ucu. Çok zor dikti. Çok kötü bir gündü. O siyah yer iyileşmeyecek, kesik yerin kurumasını engelleyerek alttan yeni deri oluşacak demişti. Öyle de oldu çok şükür. Evim müstakil, balkona demir kapı yapmıştı dışarı kaçmasın diye. Erken yürümüştü, abisi de açık olan kapıyı kapamak için koşmuş, bu da onların beraber nasıl o kadar hızlı yürüdü bilmiyorum. Olacaksa oluyor canım. Siz kanatmaya devam edin.

Çocuk söz konusu okunca akan sular duruyor,çok üzüldümm , allah yardımcın olsun. Daha kötü birşey olsa napardım de teselli et kendini . Allahım yardım et yavrucağa
Amin inşaallah bende öyle teskin etmeye çalışıyorum kendimi

Tek doktorla sınırlı kalmadık başka doktorlara da gittik kan devir daim yapamadığı için parmağı siyahlasmis bu kanın dışarı atması lazım ama bilmiyorum ya offff doktor biz elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz tutar mı tutmaz mı dedi.
Soğuk suya tutsanız. Hani kan dolaşımını hızlandırırdı.

Eşim enjektör ucu ile kanatiyordu, bir kaç küçük damla çıkıyordu sadece. 3 e bölünerek kopmuştu parmak ucu. Çok zor dikti. Çok kötü bir gündü. O siyah yer iyileşmeyecek, kesik yerin kurumasını engelleyerek alttan yeni deri oluşacak demişti. Öyle de oldu çok şükür. Evim müstakil, balkona demir kapı yapmıştı dışarı kaçmasın diye. Erken yürümüştü, abisi de açık olan kapıyı kapamak için koşmuş, bu da onların beraber nasıl o kadar hızlı yürüdü bilmiyorum. Olacaksa oluyor canım. Siz kanatmaya devam edin.
Tamam canım bizde öyle yapalım

Çok zor tabi kötü düşünmeyin Yeni farkettim 5 gün olmuş daha.
Anlattığım gibi bizim komşunun torununa iki hafta verdiler anneannesi çok siyah mosmor tutmadı falan diyodu ki çocuğun babası dr.
İki haftanın sonunda drlar demişki bi iki hafta daha süre verelim yoksa keselim ama o iki hafta sonunda bile hala mor diyodu komşu.
Sonra hissettiğini farkettiler ama hala mormuş. Sonradan o morluk geçti ama uzun sürdü

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama kendimde hemşireyim ve gerçekten durumu kötü olan ampute parmak ve el parçalarının İzmir'de bi hastanede kurtarıldığını gördüm ve çeşitli vakalarda duydum.isim vermek reklam olur mu bilemedim çünkü özel bi hastane. Emot el mikrocerrahi hastanesi istersen bi araştır belki işine yarar. Benimde iki çocuğum var seni anlıyorum, Allah yardımcın oldun...
Bizde özel bir hastanede mikrocerrahi doktorumuz eşimin işiyle Doğu'dayizama olmazsa gideceğiz tabiki de gerekli her yere amin inşaallah

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Cok gecms olsn yavruya kiyamam ona kac yasinda uzmek istemem ama siyahlk olnca malesef birlesme olmuyor ama daha cok yeniiyms normaldir mor olmasi bence buyuk sehir fakltelerine gotur istersen

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum

Geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun dualarimdasiniz

İzmir'de kahramanlarda emot diye bir hastane var benimde gorumcemin çocuğunun parmağı koptu kapıya sıkıştı baş parmağı ,biraz pahalı bir yer ama alanında çok iyi bir hastane vakit kaybetmeden benzer bir yere başvurun ,bizimki eskisi gibi oldu çok başarılı geçti ameliyat
Bizde özel bir hastanede cidden işinin ehli bir mikrocerrahide tedavi görüyoruz ama olamzsa başka doktorlarda gideceğiz

Dusmeyle kopma daha hafif gibi zedelenmesi bizimkinin parmağına çelik kapı kapandı baş parmak koptu parçasıyla götürdük hastaneye ,hafif derken yanlış anlamayın rabbim şifa versin demek istediğim bizimki hem ezildi hem koptu ona rağmen dediğim hastane düzeltti
Amin inşaallah estağfurullah anladım demek istediğiniz i

Çok zor tabi kötü düşünmeyin Yeni farkettim 5 gün olmuş daha.
Anlattığım gibi bizim komşunun torununa iki hafta verdiler anneannesi çok siyah mosmor tutmadı falan diyodu ki çocuğun babası dr.
İki haftanın sonunda drlar demişki bi iki hafta daha süre verelim yoksa keselim ama o iki hafta sonunda bile hala mor diyodu komşu.
Sonra hissettiğini farkettiler ama hala mormuş. Sonradan o morluk geçti ama uzun sürdü
İnşaallah bizim o kadar sürmez inşaallah vya

Cok gecms olsn yavruya kiyamam ona kac yasinda uzmek istemem ama siyahlk olnca malesef birlesme olmuyor ama daha cok yeniiyms normaldir mor olmasi bence buyuk sehir fakltelerine gotur istersen
Hayır fakülte değil özel bir hastaneye götürdük

Allahım şifasını verir inşallah,inşallah tutar dua edecem sizin için,Rabbim bütün yavruları korusun,melek onlar Allahım yardım edecektir inşallah,çok üzüldüm :(

Ay ya canım yavrum çok da kucukmus. Cok uzuldum.
Allah bütün yavrularımizi korusun. İnşallah tutar parmağı. Dua edelim bol bol . Rabbim şifasını versin.
Alternatif destekleyici tedaviler için başka doktorlardan fikir alsanız ,belki iyi gelecek en küçük bisey bulursunuz.

Gecmis olsun. Bence internette arama yapin cevre iller buyuksehirler de dahil en iyi proflara doktorlara goturun imkaniniz varsa en kisa surede. Allah sifa versin miniginize

Gerçekten mi inanın en ufak bir umut bile beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam mesajınızı görünce nasıl ağladım bir bilseniz aynı bizimde tırnak bitiminden koptu şuan simsiyah sülük atıp kanattiriyoruz çok az az geliyor kan inşaallah bizim de düzelir
Sülük çok ama çok iyi ve doğru bir tedavi yöntemi, farkında olmanıza sevindim çok geçmiş olsun. Tutacaktır umudunuzu kesmeyin.

Back
X