Yalvarıyorum ne yapmam gerektiğini söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuhaf olan konudaki iki kadinin birbirinden haberdar olup yine de israrla basroldeki poposu kaf dagi yapmis adami hayatlarinda tutmakta israrci olmalari..
Isin basinda herseye aglayan,sevdigi icin herseyi yapan ama sonunda iki kisiyi birden alenen idare eden bir de "okonozo do ostomoyorom" diyip istemeye devam eden bir utanmaz.
"O böyle degildi" diyip kendinizi kandirip kahretmeyin lütfen.
Insanlarin gercek kisilik ve karakterlerinin cikmasi icin dogru zamanlar vardir.O zaman bu zamanmis.Bir kadindan az bir yaklasim görünce nasil da el ayak cekmis sizden.
Ve hala sevdigine inaniyorsunuz.Hala seviyor olmaniza kizamiyorum sevgi öyle birsey ki akliniz basiniza gelinceye kadar sizi elinde oyuncak ediyor.
Ama siz yine de Aklinizin basiniza gelmesini beklemeyin siz getirin.Olanlari basindan su ana kadar güzelce degerlendirip uzak tutun hayatinizdan böyle huzursavar'lari.
Ne kadar güzel egitim hayatiniz var.Derslerinize yogunlasarak hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin.Gerek var mi böyle adamlar icin?
En azindan gururunuz ve kendi iyiliginiz icin yapin bunu.
Iflah olmaz dengesiz bir adam icin degmez.
O diger kizla da yapamazlar.
Hep derim böyle zamanlarda en güzel intikam yolu onu kendi silahiyla vurmak.
Üzerine gittiginiz sürece hicbir sekilde sonuc alamazsiniz zaten almak icin ugrasmayin da.
Karakter anlaminda zayif gördüm kendisini.

Tuhaf olan konudaki iki kadinin birbirinden haberdar olup yine de israrla basroldeki poposu kaf dagi yapmis adami hayatlarinda tutmakta israrci olmalari..
Isin basinda herseye aglayan,sevdigi icin herseyi yapan ama sonunda iki kisiyi birden alenen idare eden bir de "okonozo do ostomoyorom" diyip istemeye devam eden bir utanmaz.
"O böyle degildi" diyip kendinizi kandirip kahretmeyin lütfen.
Insanlarin gercek kisilik ve karakterlerinin cikmasi icin dogru zamanlar vardir.O zaman bu zamanmis.Bir kadindan az bir yaklasim görünce nasil da el ayak cekmis sizden.
Ve hala sevdigine inaniyorsunuz.Hala seviyor olmaniza kizamiyorum sevgi öyle birsey ki akliniz basiniza gelinceye kadar sizi elinde oyuncak ediyor.
Ama siz yine de Aklinizin basiniza gelmesini beklemeyin siz getirin.Olanlari basindan su ana kadar güzelce degerlendirip uzak tutun hayatinizdan böyle huzursavar'lari.
Ne kadar güzel egitim hayatiniz var.Derslerinize yogunlasarak hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin.Gerek var mi böyle adamlar icin?
En azindan gururunuz ve kendi iyiliginiz icin yapin bunu.
Iflah olmaz dengesiz bir adam icin degmez.
O diger kizla da yapamazlar.
Hep derim böyle zamanlarda en güzel intikam yolu onu kendi silahiyla vurmak.
Üzerine gittiginiz sürece hicbir sekilde sonuc alamazsiniz zaten almak icin ugrasmayin da.
Karakter anlaminda zayif gördüm kendisini.
İnanmak istemediklerimi tek tek yazmissiniz okumak iyi geldi. O kızla da olamayacagini dusundugunuz icin mutlu oldum. Kendimi geri cekmistim zaten 1 hafta hic aramadim sonra kendisi gelip neden geri donmedin nasil unuttun beni hayatina nasil bakiyorsun dedi bu sefer o agladi karsimda. Duzelicek sandim onu tam unutmaya baslamisken yine salak gibi deneyelim demeye başladım tabi bunu duyunca kendisini geri cekti yine. Ama akillandim istese zaten olurdu ben yalvardikca elinin altinda gördü o kiza gitti yeni heyacanlar tatli geldi. Mantıklı dusunmeye baslayabildim bugün cok teşekkürler yorumunuz icin :KK19:

Neden ağlatıyorsun çocuğu:KK57:
Zırt pırt ağlayan bir adam bende soru işareti yaratır tamam erkeklerde ağlar ama sürekli ağlıyorsa böyle psikolojik sorunları olduğunu düşünürdüm.
Sen niye bu kadar uğraşıyorsun adam seni şımartmış kendini bulunmaz hint kumaşı sanmışsın sonra ilgi bitince ortaya başka kız çıkınca da kıymete binmiş benim anladığım bu
Sen de bu çocuğa aşık değilsin hırs yapmışsın .
Bırak mutlu olsun ses kaydı falan atmalar adice kusura bakma.
Bence unut yoluna bak bir dahaki ilişkinde daha tutarlı ol .

Neden ağlatıyorsun çocuğu:KK57:
Zırt pırt ağlayan bir adam bende soru işareti yaratır tamam erkeklerde ağlar ama sürekli ağlıyorsa böyle psikolojik sorunları olduğunu düşünürdüm.
Sen niye bu kadar uğraşıyorsun adam seni şımartmış kendini bulunmaz hint kumaşı sanmışsın sonra ilgi bitince ortaya başka kız çıkınca da kıymete binmiş benim anladığım bu
Sen de bu çocuğa aşık değilsin hırs yapmışsın .
Bırak mutlu olsun ses kaydı falan atmalar adice kusura bakma.
Bence unut yoluna bak bir dahaki ilişkinde daha tutarlı ol .
Kizin onun benimle beraber oldugunu bile bile nunarasini vermesi adice degil mi. Hakettigini düşünüyorum. Psikolojik sorunlari oldugunu ben ve birkac arkadasim daha dusunuyordu zaten haklisiniz

Kizin onun benimle beraber oldugunu bile bile nunarasini vermesi adice degil mi. Hakettigini düşünüyorum. Psikolojik sorunlari oldugunu ben ve birkac arkadasim daha dusunuyordu zaten haklisiniz
Kimbilir kıza neler anlattı .bilemezsin.sana gelip onu anlatan ona gider seni anlatır unutma.çocuk normal değil zayıf karakterli.kızı suçlama bence.ayrıca bilemezsin neyin ne olduğunu yanlarında değildin.bence kes iletişimi.bitir kafanda.daha çok gençsin .bende eskiden senin gibiydim ama yaş aldıkça aslında herşeyin boş olduğunu gördüm.hayatına odaklan.daha neler çıkar karşına.

Şu aldatılan kadınlarınca bazılarında şey var adamı kayırma, kendince aldatma sebepleri vs vs
Onu hep terslemiştim hep beni alttan alırdı ağzımın içine düşerdi gözümden yaş gelmesine kıymazdı ama ben hep onu terslerdim....
Neden tersledin neden senin kıymetini bilirken kötü davrandın da normal davranamadın. Geri dönmek için hayali sebepler bulmayın kendinize Allah aşkına..
Sizi aldatmış ve istemiyor. Ben dizi hayatı gibi yaşamak istiyorum derseniz devam edin,, yok ben seviyeli bir hayat istiyorum diyorsanız gururunuzu yanınıza alın varın kendi yolunuza

Kusuru bakmayın ama gururunuz hiç mi incinmiyor bir kadın olarak. Sizii istemeyen bir adama kaç kere görüşelim görüşelim demişşsiniz ve kendinizi iyice değersizleştirmişsiniz. İstemiyor işte adam sizi bitirmiş bu kadar net!

Adam sizi aldatmış, hala neden zorluyorsunuz ki? Mendil kapmaca mı bu, sizdeyken kız kapmış da geri almaya çalışır gibi :)

Ben de artik ondan bir adim gormedikce hicbir sey yapmayacagim, yuzum yok artik çünkü. Elimden geleni yaptim, haklisiniz
Aklınızı başınıza toplayın ve gururu geçtim, özsaygınızı düştüğü yerden kaldırın yazacaktım ki...

"Ben de artık ondan bir adım görmedikçe hiçbir şey yapmayacağım," mesajınızı okudum.

Daha dün aynı olmasa da benzeri şeyleri başka bir konuda yazdık. Değmez yahu kendinize gelin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X