Canım benim, o kadar iyi anlıyorum ki İnşallah geri gelir de sen de gözüne bakıp '' değdi mi '' diye bakarsın suratına. Sana bir şey anlatmak istiyorum. Ben eşimle tanıştığım zaman 6 yıllık bir ilişkiden yeni çıkmıştı. Sırf o kız için Türkiye'de yaşıyordu ama kız bildiğin köpek çekiyordu çocuğa, tabi ben bunları ilişkimiz başladıktan sonra öğrendim. Eşim çok terbiyeli bir insan olduğu için kızı yine de uzun ilişkilerinin hatırına arayıp benimle ilişkiye başladığını söyledi. Kız o hafta İstanbul'a geldi. Ben hali hazırda 2 aydır yaşadığım evden çıktım onlar yalnız kalıp konuşsunlar diye(eşim yabancı olduğu için Türk standartlarında düşünme, bunlar olması gereken şeyler burda genelde) tabi o gece sabaha kadar ağladım içtim, 1 dk bile gözümü kırmadım. Ertesi gün aradım çünkü buluşacaktik zaten. Telefonu bağırarak açtı ne hakla bu saatte ararsın diye - saat 11.30'du- sonra yarım saat sonra beni geri arayıp buluşalım dedi. Karşıma geldiğinde çok tuhaftı. Hemen anladım kızla yatmış Delirdim tabi. Eski sevgilini arayıp yeni ilişkimizi bildirdin tamam, kız kalktı geldi (ben başka erkeklerle olmak istiyorum bitti bu iş diyen kız. Ne hikmetse ben çıkınca 9 aydır görüşmeyen kız kalkıp İstanbul'a geliyor) o gece kız çocuğu öyle bir doldurmuş ki herşeyi anladım buluşunca. Üstüne üstlük benim bir oryantal kostümüm vardı sürpriz yapıp dans etmiştim eşim (o zaman sevgilim) için. Kız gidip bunu buluyor, giyiyor ve çocukla üstünde o kıyafetle; benim kıyafetimle yatıyor! Fakat bu beraberlik tamamlanmadan yarıda kesiliyor çünkü eşim çok iğrenç hissettim kendimi o sırada dedi. Bunları duyunca ben evime geliyorum şimdi eğer beni durdurusan herşey biter seçimini yap dedim ve tamam lütfen gel bu kızı dün geceden sonra asla istemediğimi anladım dedi. Yukarı çıktım, kızla karşılıklı oturdum ve herşeyi konuştum. Karşımda ukala ve kibirli tavirlarla konuşuyordu. O an içimden dedim '' Allah'im bişey olsun bu kızın gerçek yüzü ortaya çıksın '' 10 saniye sonra esim geldi salona ve dedi ki '' keşke Facebook sayfanı her zamanki gibi kapatsaydin. Bunu duyan kız sen benim mesajlarıma mi baktın diye bağırmaya başladı. Evde bir deli vardı o an resmen. Meğerse kız yıllardır aldatiyormus çocuğu üstelik onu bana bana muhtaç bir yabancı diye gösteriyormuş yattığı çocuklara. Eşin baya kötü oldu, kızı evden kovdu ama gitmedi Çocuğa saldırdı ve bana şöyle şeyler demeye başladı '' dün gece biz sevişirken sevgilim bana sen daha güzelsin giza'ya sadece seni düşünerek dokundum vs.. '' gibi iğrenç şeyler söylüyordu bana. Tabi hiç birine inanmadım zira adamı tanıyorum az çok o zamanlar ve biliyorum öyle karaktersiz olmadığını. İlişkiye doğru dürüst giremediği için çocukla kız hırs yapmış bu çok belliydi. Neticede kızı bi ton saçma sapan tartışmalarla evden yolladık. Gerçi sonra babamı aradı, arkadaşlarımız aradı bize zarar vermek için. Özellikle babam! Benim nasıl bir babam olduğunu bilemezdi ve sanırım o dönem sevgilim olan eşimle yaşadığımı babamın bilmediğini sanarak sırf bizi zora sokmak için adama kızın bu çocukla yaşıyor, söyle - böyle diye şeyler söyledi adama. Babam hakaret edip kapamış yüzüne ve kızımdan ve müstakbel damadimdan uzak dur demiş, canım babam. Ama ya ben klasik bir tük babasına sahip olsaydım düşünsene başıma neler gelebilir o an. Neyse defolup gitti bi süre sonra hayatımızdan. Umarım bu kadar yazarak sıkmadım seni ama şunu söylemek istiyorum ben de çok aşıktım, içim içimi yese de politik davrandım ve tam doğru zaman geldiğinde yumruğu masaya koydum. Çok şükür 5 buçuk yıldır evliyiz inşallah ölene kadar da ayrılmayız ama kolay olmadı bu noktaya gelmek. Erkekler kaybetmeyeceklerinden emin olurlarsa maalesef işlerine geldiği gibi davranıyorlar her zaman. Ne yazik. Çocuk yetiştirmek gibi bir erkekle olmak bence. Sen bak bakalım neler oluyor. Kız zaten zengin avcısı bir tipse kendini belli eder er ya da geç öte yandan seninkinin durumu sadece heyecan arayışı gibi görünüyor olduğu için sana dönmek isteyeceğini düşünüyorum yoksa neden yok hâlâ seni seviyorum falan filan desin ama tabi dedim ya biliyor sen ona aşıksın o yüzden korkmuyor çok, ya bu kızı kaybedersem diye. Bilmem inanır mısın ama gerçekten senin için çok üzüldüm çünkü bu tür kadınlardan nefret ediyorum nefret! Bu tarz adamlardan da ifrit oluyorum, kafa göz dalmak istiyorum! İçinden, kalpten olmasını istediğin şeyi dile ve onu kafanda resmet. Karma diye bir şey var kainatta sonunda yüzü gülen sen olacaksın.