yalvarıyorum size dua edin.

Allah'ım yardımcısı olsun size bağışlasın benimde annem bi suredir rahatsız bu yazıyı görünce dayanamadım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah Rabbim şifa versin inşallah

Beni ağlattınız... Bende aileme klometrelerce uzaklıktayım. Burnumun direği kırıldı... zor yazıyorum. ALLAH'ım Şafi ismiyle şifa versin..

Allah yardimciniz olsun Nermin teyzeye Safi sifatinin hurmetine sifa versin yuce Allah

Ah anneler soz konusu olunca bi baska oluyo hersey insaallah tez zamanda daha iyi olur anneniz ALLAH tum annelere saglik huzur versin.

Bilirim o çaresizliği, Rabbim acil şifa versin.
Dün yazmışsınız merak ettim, annenizin durumu nasıl? İyidir inşaallah

Anneniz tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah .. İnşallah siz de bizlere iyi haberlerini verin .. Allah'ım sevdiklerine bağışlasın şifasını versin İnşallah ..

Canım Nermin annemize Rabbim acil şifa versin dermanını hemen versin inşallah...
Sabah sabah ağladım...
Aileden uzak olmak işte böyle zamanlar koyuyor insana en çok da...
Bilirim..
Babam ameliyata girecekken de ben gidememiştim bebeğim minikti..
Rabbim canlarını içinde etsin uzaklığa da razı geliyoruz..
Allah kaç yaşında olursa olsun hiç kimseyi annesiz bırakmasın..

geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
varmı bir gelişme

Rabbim Şafidir şifa verendir onu size ve torunlarına bağışlasın sıkıntısını gidersin amin...

Allah razı olsun kızlar. .hala beklemedeyiz..böbrekleri kritik..diyalize giriyor..birkaç gün sonra duruma göre anjiyo yapacaklar..nolur dularınızı eksik etmeyin..

Canim benim cok uzuldum. Rabbim acil sifalar versin..

Allah razı olsun kızlar. .hala beklemedeyiz..böbrekleri kritik..diyalize giriyor..birkaç gün sonra duruma göre anjiyo yapacaklar..nolur dularınızı eksik etmeyin..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Şafi adıyla rabim şifa versiin
Annenize ve tüm hastalara inşallah.AMİN......

Arkadasimizin annesi vefat etmis arkadaşlar ALLAH rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…