• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum size dua edin.

Allah'ım yardımcısı olsun size bağışlasın benimde annem bi suredir rahatsız bu yazıyı görünce dayanamadım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah Rabbim şifa versin inşallah

Beni ağlattınız... Bende aileme klometrelerce uzaklıktayım. Burnumun direği kırıldı... zor yazıyorum. ALLAH'ım Şafi ismiyle şifa versin..

Allah yardimciniz olsun :( Nermin teyzeye Safi sifatinin hurmetine sifa versin yuce Allah

Ah anneler soz konusu olunca bi baska oluyo hersey insaallah tez zamanda daha iyi olur anneniz ALLAH tum annelere saglik huzur versin.

Bilirim o çaresizliği, Rabbim acil şifa versin.
Dün yazmışsınız merak ettim, annenizin durumu nasıl? İyidir inşaallah

arkadaşlar annem kalp krizi geçirdi..şuan kilometrelerce uzaktayım..durumu çok kritik..nolur diliniz döndüğünce dua edin..ben burayı ailem gibi benimsedim..elim kolum bağlı..annemin adı Nermin..dualarınızı esirgemeyin nolur..

Anneniz tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah .. İnşallah siz de bizlere iyi haberlerini verin .. Allah'ım sevdiklerine bağışlasın şifasını versin İnşallah ..

arkadaşlar annem kalp krizi geçirdi..şuan kilometrelerce uzaktayım..durumu çok kritik..nolur diliniz döndüğünce dua edin..ben burayı ailem gibi benimsedim..elim kolum bağlı..annemin adı Nermin..dualarınızı esirgemeyin nolur..

anlatsam roman olur derler ya..benim anacığımın hayatıda öyle işte..6 çocuk dile kolay..29 yaşında menopoz,35 yaşında şeker hastalığı..24 lere kadar çıkan tansiyon..gözler yüzde 30 anca görüyor..eller ayaklar desen şeker yedi bitirdi şimdide kalp krizi..eşim doktor..şuan mecburi hizmetteyiz..kar bastırdı 2 ve 4 yaşında 2 çocuğum var gidemiyorum..elim kolum bağlı..sürekli hastaneyle iletişim halinde eşim..birkaç gün çok önemli demişler..anjiyo yapamıyorlar birkaç durumdan dolayı..şimdi yoğun bakımda..anacığım sabah 6 da düşmüş..kafa göz mosmor..kızlar dayanamıyorum..yalvarıyorum diliniz döndüğünce dua edin..herkese çok teşekkür ederim..sizin dualarınız içime su serpiyor..Allah hepinizden razı olsun..

şimdi resimlerine bakıyorum annem..candan erçetin annem şarkısı çalıyor..kurban olurum sana ben annem..şimdi yoğun bakımlarda çırılçıplak üşüyormusunki..ben hastayken sabahlara kadar yanıbaşımdaydın..ben niye yanında değilim annemmm..ne zaman hasta olsam elinde bir tabak çorba geliverirdin odama..ahhh annem o çorbanı o kadar çok özledimki..bizi büyütmek için neler çektin..beni son kesem diye sev yine..yine sesini duyayım telefonda..çocuklar napıyor diye sor..yine konuşalım annem...ben sensiz yapamam..gögsümün ortasına öyle bir acı geldi yerleştiki..yakıyor ciğerimi..annem daha yeni evine taşınalı 1 hafta olmadı..sobalı evden kurtuldun tam gün yüzü gördün derken olacak işmi şimdi bu..kalk annem beni seviyorsan kalk..beni sensiz bırakma annemmm

Canım Nermin annemize Rabbim acil şifa versin dermanını hemen versin inşallah...
Sabah sabah ağladım...
Aileden uzak olmak işte böyle zamanlar koyuyor insana en çok da...
Bilirim..
Babam ameliyata girecekken de ben gidememiştim bebeğim minikti..
Rabbim canlarını içinde etsin uzaklığa da razı geliyoruz..
Allah kaç yaşında olursa olsun hiç kimseyi annesiz bırakmasın..

geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
varmı bir gelişme

Rabbim Şafidir şifa verendir onu size ve torunlarına bağışlasın sıkıntısını gidersin amin...

Allah razı olsun kızlar. .hala beklemedeyiz..böbrekleri kritik..diyalize giriyor..birkaç gün sonra duruma göre anjiyo yapacaklar..nolur dularınızı eksik etmeyin..

Allah razı olsun kızlar. .hala beklemedeyiz..böbrekleri kritik..diyalize giriyor..birkaç gün sonra duruma göre anjiyo yapacaklar..nolur dularınızı eksik etmeyin..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Şafi adıyla rabim şifa versiin
Annenize ve tüm hastalara inşallah.AMİN......

Arkadasimizin annesi vefat etmis arkadaşlar ALLAH rahmet eylesin

Back
X