yalvarıyorum yardım edin

annemde babamda yok

o yüzden kaç gündür konuşmuyorum. Soru soruyo cevap vermiyorum. küs iki çocuk gibiyiz. Olanlar çok ağırıma gidiyo Onsuz duramamaın sebebi kimsesiz olmam
bana sahip çıkamayan,arkamda duramıyan adamın bana kattığı bişey yoktur zaten. onun varlığı senin kimsesizlik durumunda ne değiştiriyor ben bunu merak ettim sadece? sen şu anda da kimsesizsin çünkü kocan sana sahip çıkmıyor

Ben şahsen odada bensiz kalamayan birini hayatımda istemezdim belki eşin de bikmistir? Su anda düzgün dusunemezsiniz önce sakin olun. ..Erkekler ailesi ile olan konuları gurur mevzuu yaparlar kim haklı diye bakmaz genelde ...bi sakin olun ve eşiniz sizin Baki durumunuz değil ayrılık ve ölüm de var bu hayatta ...ayaklarınızı yere basın bi...

güçlü olamıyorum yapamıyorum deniyorum olmuyo ağlamaktan ve dua etmekten başka bişey yapamıyorum.

babam ben küçükken vefat etti annemle abim vardı onlarda yok artık görüşmüyoruz

biz sordukça kısa kısa cevaplar verdiğin için konu aynı eksende dönüyor.

neden konuşmuyorsun? kaçarak falan mı evlendin?

bu adama kocam diye yapışıp kalma ailen ne olursa olsun sahip çıkar.

canım sen daha önce de eşinin abisiyle ilgili konu açmışsın ya. bu adam cidden bıktırmış seni acaba görüşmesen olmaz mı?

babam ben küçükken vefat etti annemle abim vardı onlarda yok artık görüşmüyoruz
Siz şimdi saki olun ve eşinizinde sakin zamanında oturup konuşun
Sizden beklentileri ve ne istediğiniz belirtin
Başınız sağolsun bu arada
Annenize de şaşırdım görüşmüyoruz ne demek ?Obir ANNE saran sarmalayan kollayan.

sürekli düşünüyorum beynimin içi hiç susmuyo
biz sordukça kısa kısa cevaplar verdiğin için konu aynı eksende dönüyor.

neden konuşmuyorsun? kaçarak falan mı evlendin?

bu adama kocam diye yapışıp kalma ailen ne olursa olsun sahip çıkar.

benim annem öyle değil bana o kadar çok kötülük yaptı ki bir annenin evladına yapmıcağı şeyler daha doğrusu bir düşmanın bile yapmayacağı şeyler büyü, iftira, tehdit, hakaret......................... hepside para için

Eşin yanlış üstüne yanlış yapmış Sen de affedemiyorsun zaten ama bi çare lazım
Bu düzenle evlilik tökezleyip durur
Oturup uzun uzun konuşun dertleşin hatta Kimsesiz kalmışsın eşine sığınmışsın O da seni korumamış Üzülmüşsün tabi

Gidebilirsen bir psikoloğa git biraz rahatla
Düşününce sürekli ağlayan,mutsuz birini görmek insanı üzer Belki eşin bunalmıştır
Abisine akıl almak için anlatmıştır olanları

Zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun Sağlığın yerindeyse her şeyi yapabilirsin Güçlüsün unutma Şükret

şubuttan b
Artık güçlü olamıyorum tamamen bitmiş hayatından bezmiş bi görüntüm var Öylede zaten. Ne yapıcam nasıl davranıcam bilmiyorum. O kadar mutsuzum ki artık hiç bir şeye yüzüm gülmüyo. Bu yanlızlık hissi daralma, bunalma beni bitirdi

Sakin sakin en başından anlatsan keşke. Hem rahatlarsin hem biz daha iyi anlarız.

güçlü olamıyorum yapamıyorum deniyorum olmuyo ağlamaktan ve dua etmekten başka bişey yapamıyorum.
arkadasim sen su hayatini cok fazla ozele girmeden anlat da herkes ona gore yorum yapsin whatsappta mesajlasır gibi yaziyosun, okuyan kisiler okumak icin zaman ayiriyor burada bunu da bir dusun yani.

Neden annenle abinle gorusmuyorsun ?

yuh yani daha neler duyacağım acaba esin aranızda geçen tüm tartışmaları abisine anlatıyor siz de hala onu çok seviyorum diyorsunuz çok tuhaf
aile mahremiyeti diye bir şey var eşiniz bundan bihaber sanırım

Sakin sakin en başından anlatsan keşke. Hem rahatlarsin hem biz daha iyi anlarız.
eşimle ilk tartışmamız oldu ben sinirimden bir sürü şey söyledim o bana söyledi en büyük kavgamızdı. Ondan öncede çok şey yaşadık annem hep kötülük yaptı eşim hep yanımda oldu beni hiç yanlız bırakmadı. Ne kadar üzülsemde onun sevgisi tesili etti. sonrasında bu tartışmaan sonra abisine söyledi O da beni savuncak değil eşimi savundu cok ağır laflar soyledi. Bişey söylemedim sustum sadece. (kv kp abisi aynı evde yaşıyoruz) ama sürekli söyledikleri beynimde dönü duruyor. O günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı eşim benden uzaklaştı abiside onu doldurdu hep kendine çekti ben geldikçe o alıp eşimi götürdü Ben içten içe çöktüm hepten yanlız kaldım Ağladım günlerce hatta aylarca eşime yakındıkça tartışma çıktı Biz tartıştıkça o abisene anlatmış Abiside bana hep bi tavırlı laf sokup duruyordu gecen hafta yine bişey söyledi ben dayanamadım patladım eşimi benden uzaklaştıran dolduran sensin yeter artık diye o da bana bir sürü şey söyledi tartışma büyüdü kv susturdu ikimizide ama o günden beri somurtuk suspus görünmicek bir köşe buldukça da ağlıyorum dayanamıyorum

eşin kendi çenesini tutmadığı için suçlu

suç bastırmış

abisine değil eşine kızmalısın

Herşey eşinde bitiriyor eline o imkanı hakkı esin vermiş onunsa demekki azda olsa san gıcığı varmış eteğindeki taşları dökmüş dedikoducu erkek tipleri bunlar

Siz aile olamamışsınız ki, eşiniz bekar hayatına devam ediyor. Siz eklenmissiniz sadece eve. Eşiniz anlatmasa bile aynı evin içinde hiçbir ozeliniz olmaz. En ufak kavgayı duyarlar zaten. Ya ayrı eve çıkacaksınız ya da susup ses çıkarmayacaksınız. Yaşlar kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…