yalvarıyorum yardım edin

Mesleğin varsa git ise çalış herhalde böyle köle olmaya evlenmedin kocanla yada resti çek bırak git ayrı ev olmazsa gelmem de
Ben yetti artık dedim bitti eşyalarımı topladım gidecektim. gitmenin acısı çöktü içime gitmişim ve onsuzum iki kat daha fazla ağladım. eşim bırakmadı sarıldı beni sevdiğini söyledi seviyor biliyorum ama bu şekilde de yürümüyo.

Ama neden bir ANNE bunu öz evladına yapar ki !

ben artık muhattap bile olmuyorum konuşmuyorum

Tamam seni seviyorsa ona ders vermen lazım ne bu kadar bağımlılık unutma hiç birşey vazgeçilmez değildir bırakıp gideceksin paran varsa bir otelde kalabilirsin yada bir arkadasın da bir akrabanda seviyorsa zaten peşinden gelir evi ayırır yoksa daha çok aglarsin

Bekle bence
Bekle bence çünkü bu ilk olmayacak adamın huyu bu belli aile içini sağa sola anlatmak bu gibi olaylar tekrar edecek ne sevgi ne birşey kalacak kaçıp gideceksin kendiliğinden. Odada onsuz duramıyorum ne demek

eşim ve alilesi dinine düşkün insanlar bu lafım yanlış anlaşılmasın da söyle kadın asla kocasından izinsiz bir yere gitmez yatılı kalmaz falan filan bir de otelde kalsam tamm o.... der abisi kesin iyce doldurur

Ben sadece "eşim olmadan yalnız odada bile kalamıyorum " lafına yorum yapmak istiyorum. Kendimden örnek vereyim. Ben küçüklüğümden beri ablamla bir odada çift kişilik yatakta yatardım. Düşün ki ablama sarılmadan asla uyuyamaz korkardım. Sonra ablam evlendi gittim annemle birlikte yatmaya başladım. Sonra Annem vefat etti. Babamla kalmaya başladım. Evlendim. Eşim doğuda asker olduğu için o da gitti. Babam da her yaz olduğu gibi memlekete gitti. Şimdi yapayalnızım. Kocaman evde tek başıma yaşıyorum. İnsan mecbur kalınca her şeyi öğreniyor. Kesinlikle yapamam edemem deme. Bu hayatta insanın başına her şey gelebilir.

Peki kv nasıl eğer anlayışlı biri ise onunla konuşsanız o oğlunu çekse sen karışma onlara falan gibisinden

O zaman oturup konuşacaksın kocanla ya böyle olacaksa ben yokum yada ayrı ev diyeceksin yapacak.baska birşey yok

Beni o zaman en iyi sen anlarsın. Ben durumıyorum duvarlar üzerime geliyo sankı hapishanedeyiim gibi daralıyorum bunalıyorum o duygunun tarıfi yok aramız açılınca böyle oldu normalde tek durduğumda birşey yoktu

Peki kv nasıl eğer anlayışlı biri ise onunla konuşsanız o oğlunu çekse sen karışma onlara falan gibisinden
kv o kadar iyiki o gün bile o sen sus dedi oğluna onlar gitti o benimle konuştu hep teselli etti destek oldu. Ona bende anlatmak istedim ama içimden hep kimi kime şikayet edeceksin deyip konuşmadım cesaret edemedim

Seni anlıyorum tabiki de. İlk zamanlar tek kaldığımda uyuyamazdım korkudan sabaha kadar en ufak çıtırtıda kafayı yerdim. Sonra sabaha karşı hava aydınlanınca uyur uyanırdım. Bi bakardım ki bişey yok. Ertesi gün biraz daha özgüvenle uyumaya başladım. Yani her gün gece tek yatıp sabah bişey olmadığını gördüğün zaman asla korkulacak bir şey olmadığını anlıyorsun. Kocanla aranızda geçenlere yorum yapamadım ama bu konuda korkularının üzerine git diyorum ben. Allahtan başka hiçbir şeyden korkma. Ben uçan sinekten bile korkuyorum ama koskoca evde tek kalıyorum. Alışıyorsun bir süre sonra. Haaaa bir de bu hayatta her zaman yalnızsın. Bunu da unutma. Hiç kimse her zaman yanında olacak diye bir şey yok. Bir gün gelir herkes teker teker gider sen kendinle kalırsın.

kv o kadar iyiki o gün bile o sen sus dedi oğluna onlar gitti o benimle konuştu hep teselli etti destek oldu. Ona bende anlatmak istedim ama içimden hep kimi kime şikayet edeceksin deyip konuşmadım cesaret edemedim
Berabermi oturuyorsunuz sanki öyle okudum.. ama çekinme söyle sen disini göstermezsen ezilirsin tatlı dille anne bana abimin bana bunları söylemi çok zoruma gitti karo koca arasına girilmez falan soyleyin eşiniz kaç yaşında gidip anlatıyor abisine

İyi de burada abiden çok eşin suçlu.
Ne demek seninle arasında olan herşeyi gidip 3. Kişiye anlatmak.
Böyle adamlar evlenmesin. Sen daha evinin sırrını tutamıyorsun, evleniyorsun.
Ağzı gevşek herif, don lastiği gibi.

Seni üzmek istemiyorum ama kocan zaten senin yanında değilmiş, sadece çok güzel oynuyormuş.

Önceden böyle değildi abisi dolduruyor hep o yapıyor

Birincisi onsuz yapamam fikrini atın bende eşimi cok seviyorum ama asla onsuz olamam demiyorum.olümde bile unutuyoruz sizde onsuz olabilirsiniz

Birincisi onsuz yapamam fikrini atın bende eşimi cok seviyorum ama asla onsuz olamam demiyorum.olümde bile unutuyoruz sizde onsuz olabilirsiniz
Herkesin en azından annesi babası ya da kardeşi ya da akrabaları teyzesi halası var İçini açıp rahatladığı konuştuğu dertleştiği destekçisi. Benim hiç birisi yok evlendiğimden beri daha hiç ben bugün şurda kalıcak diye çıkıp gideceğim yer yok. Bana o yüzden bu kadar koyuyo en çokta hasta olduğumda bayramlarda içim parçalanıyo

yönettirmeyin

yani eşimin abisi bana tek kelime edemez

sana ne derim direkt mesela

evim ayrı köyüm ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…