- 6 Nisan 2017
- 119
- 31
- 98
- Konu Sahibi ekscaliburx
-
ona zaten o kadar çok kızgınım ki bu hep böyle mi olucak bu şelde mi devam edicem. böyle devam ederse iyice çökücem o yüzden ayrılsam mı bırakıp gitsem mi herşeyi diye düşüne düşünü deli olucameşin kendi çenesini tutmadığı için suçlu
suç bastırmış
abisine değil eşine kızmalısın
şubuttan b
Artık güçlü olamıyorum tamamen bitmiş hayatından bezmiş bi görüntüm var Öylede zaten. Ne yapıcam nasıl davranıcam bilmiyorum. O kadar mutsuzum ki artık hiç bir şeye yüzüm gülmüyo. Bu yanlızlık hissi daralma, bunalma beni bitirdi
Ya biraz kendinize gelirmisiniz zaten herkes yanlız bi dünyada ne bu koca bağımlılığı Allah aşkına dünyanızın merkezine oturmayın su adamları umursama bırak konuşma ama suratta yapma ne bu yaaa kocasız odada duramamak ne demek evlenene kadar ne yaptınız siz calisiyormusun önce ise gir sonra böyle seni üzen bir adamla bağını kopar bak boşan demiyorum ama kendin boşanma fikrini düşünüyorum dediğin için böyle diyorum ben çalışmıyorum hem vallahi hem billahi benim kocam bana böyle.yapicak boşanma fikri geçicek aşkından ölsem dönüp yüzün e bakmam siz değerlisiniz yaa kimseye hakettiğinden daha fazla değer vermeyin nedir bu ya bir kadın böyle ezik olamazeşimle ilk tartışmamız oldu ben sinirimden bir sürü şey söyledim o bana söyledi en büyük kavgamızdı. Ondan öncede çok şey yaşadık annem hep kötülük yaptı eşim hep yanımda oldu beni hiç yanlız bırakmadı. Ne kadar üzülsemde onun sevgisi tesili etti. sonrasında bu tartışmaan sonra abisine söyledi O da beni savuncak değil eşimi savundu cok ağır laflar soyledi. Bişey söylemedim sustum sadece. (kv kp abisi aynı evde yaşıyoruz) ama sürekli söyledikleri beynimde dönü duruyor. O günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı eşim benden uzaklaştı abiside onu doldurdu hep kendine çekti ben geldikçe o alıp eşimi götürdü Ben içten içe çöktüm hepten yanlız kaldım Ağladım günlerce hatta aylarca eşime yakındıkça tartışma çıktı Biz tartıştıkça o abisene anlatmış Abiside bana hep bi tavırlı laf sokup duruyordu gecen hafta yine bişey söyledi ben dayanamadım patladım eşimi benden uzaklaştıran dolduran sensin yeter artık diye o da bana bir sürü şey söyledi tartışma büyüdü kv susturdu ikimizide ama o günden beri somurtuk suspus görünmicek bir köşe buldukça da ağlıyorum dayanamıyorum
Ayrı eve çıkıcaktık şimdi abisi onuda engelicek tartışmamızda ayrı ev falan yok burda kalacaksınız dedi evliliğimizi bile o ş.... yönetir oldu o yüzden çıldırıyorum Boşanmayı düşünüyorumSiz aile olamamışsınız ki, eşiniz bekar hayatına devam ediyor. Siz eklenmissiniz sadece eve. Eşiniz anlatmasa bile aynı evin içinde hiçbir ozeliniz olmaz. En ufak kavgayı duyarlar zaten. Ya ayrı eve çıkacaksınız ya da susup ses çıkarmayacaksınız. Yaşlar kaç?
biz üst kattayız onlar alttaben aynı evi sonradan gördüm
ne olur konudaki önemli unsurları başında yazın
kv de de karışır kayın da
ayrı eve çıkmadan huzur olmaz
neden aynı evdesiniz hem de evde bir de bekar kayın varken
nasıl sevişiyorsunuz örneğin ya duyarsa ya da sadece hayal ederse
Şimdi bunun için boşanılmaz, sakin zamanda konuşup anlaşabilirsiniz etraflıcaLütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.
Eşin nasil bu kadar abi sözünden cikmiyorAyrı eve çıkıcaktık şimdi abisi onuda engelicek tartışmamızda ayrı ev falan yok burda kalacaksınız dedi evliliğimizi bile o ş.... yönetir oldu o yüzden çıldırıyorum Boşanmayı düşünüyorum
Bir namussuzluk yaptınız, eşinizde abisine anlattı.Adamda geldi ağzına ne geldiyse size saydı ve eşinizde abidinin yanında durdu sanırım.
Değilse hiç bir insan eşine abisi dahil kimseye hakaret ettirmez evine dahi bir daha sokmaz.[/QU
Namuzsuzluk değil yaptığım ben çok kötüydüm eşime o kadar çok ihtiyacım var dı ki aradım gel dedim yalvardım çok kötüyüm sana ihtiyacım var dedim abisiyle birlikte arkadaşlarıyla beraberdi. gelmedi bekle gelcem sonra dedi Ben aradım açmadı msj attım cevap vermedi iyice çıldırdım gelmesi için arabanın anahtarını getir dedim Neymiş arkadaşlarının yanında rezil olmuş kılıbık mısın karın mı çğırıyo demişler olay buBir namussuzluk yaptınız, eşinizde abisine anlattı.Adamda geldi ağzına ne geldiyse size saydı ve eşinizde abidinin yanında durdu sanırım.
Değilse hiç bir insan eşine abisi dahil kimseye hakaret ettirmez evine dahi bir daha sokmaz.
Kac yasindasin, meslegin var mi ? Hayatta herkes yalnız bi sen degilsin bakma etrafinda insanlar olduguna, herkes gelip gecici. Tek basina ayakta durmayi ogrenmeli bir kadın.[/QUOT
korkutmuş herkezi evde hep herkeze bağırır çağırır emirler verir Ben hariçEşin nasil bu kadar abi sözünden cikmiyor
22 mesleğim var Allaha şükürKac yasindasin, meslegin var mi ? Hayatta herkes yalnız bi sen degilsin bakma etrafinda insanlar olduguna, herkes gelip gecici. Tek basina ayakta durmayi ogrenmeli bir kadın.
Mesleğin varsa git ise çalış herhalde böyle köle olmaya evlenmedin kocanla yada resti çek bırak git ayrı ev olmazsa gelmem de22 mesleğim var Allaha şükür
Ona neymiş ki? Eşiniz ne iş yapıyor? Siz çalışıyor musunuz?Ayrı eve çıkıcaktık şimdi abisi onuda engelicek tartışmamızda ayrı ev falan yok burda kalacaksınız dedi evliliğimizi bile o ş.... yönetir oldu o yüzden çıldırıyorum Boşanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?