yalvarıyorum yardım edin

eşin kendi çenesini tutmadığı için suçlu

suç bastırmış

abisine değil eşine kızmalısın
ona zaten o kadar çok kızgınım ki bu hep böyle mi olucak bu şelde mi devam edicem. böyle devam ederse iyice çökücem o yüzden ayrılsam mı bırakıp gitsem mi herşeyi diye düşüne düşünü deli olucam

Her şey üst üste gelmiş Yorulmuşsun Haklısın Her şeyi bilmiyoruz ama yazdıklarına bakınca anlaşılıyor sen çok güçlüsün belli Nelere katlanmışsın
Şimdi böyle kötü hissetmende normal Biraz ağla biraz kendini rahat bırak ama ayağa kalkman lazım
Bu bir sınav Biraz daha dayan Bol bol dua et Allah büyük O da biliyor senin güçlü olduğunu Kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez O

Şükret her dertlendiğinde Allah seni hatırlıyor diye İçin sıkıldığında dua et bol bol iyi gelir
Yalnız değilsin hiç merak etme canım benim

Ya biraz kendinize gelirmisiniz zaten herkes yanlız bi dünyada ne bu koca bağımlılığı Allah aşkına dünyanızın merkezine oturmayın su adamları umursama bırak konuşma ama suratta yapma ne bu yaaa kocasız odada duramamak ne demek evlenene kadar ne yaptınız siz calisiyormusun önce ise gir sonra böyle seni üzen bir adamla bağını kopar bak boşan demiyorum ama kendin boşanma fikrini düşünüyorum dediğin için böyle diyorum ben çalışmıyorum hem vallahi hem billahi benim kocam bana böyle.yapicak boşanma fikri geçicek aşkından ölsem dönüp yüzün e bakmam siz değerlisiniz yaa kimseye hakettiğinden daha fazla değer vermeyin nedir bu ya bir kadın böyle ezik olamaz

genel olarak eşin yanındaysa
ve sadece abisi konusunda karşındaysa
aşırıya kaçmadığı sürece
sabretmeye çalış derim
çünkü kimsenin evliliği 4x4 lük değil

ben aynı evi sonradan gördüm

ne olur konudaki önemli unsurları başında yazın

kv de de karışır kayın da

ayrı eve çıkmadan huzur olmaz

neden aynı evdesiniz hem de evde bir de bekar kayın varken

nasıl sevişiyorsunuz örneğin ya duyarsa ya da sadece hayal ederse

Ayrı eve çıkıcaktık şimdi abisi onuda engelicek tartışmamızda ayrı ev falan yok burda kalacaksınız dedi evliliğimizi bile o ş.... yönetir oldu o yüzden çıldırıyorum Boşanmayı düşünüyorum

biz üst kattayız onlar altta

Şimdi bunun için boşanılmaz, sakin zamanda konuşup anlaşabilirsiniz etraflıca

Ama severken de ayrılınır ve insan eşden boşanınca ölmüyor, herkes unutulur zamanla

Bir namussuzluk yaptınız, eşinizde abisine anlattı.Adamda geldi ağzına ne geldiyse size saydı ve eşinizde abidinin yanında durdu sanırım.
Değilse hiç bir insan eşine abisi dahil kimseye hakaret ettirmez evine dahi bir daha sokmaz.

Eşin nasil bu kadar abi sözünden cikmiyor

Kac yasindasin, meslegin var mi ? Hayatta herkes yalnız bi sen degilsin bakma etrafinda insanlar olduguna, herkes gelip gecici. Tek basina ayakta durmayi ogrenmeli bir kadın.

Bu mu yani sebep kocan iki kişi olmayı bilememiş malesef

Çok acayipler cidden abisine ne,kim oluyor ki o, asla görüşüp konuşmayın adamla bir daha.eşinizde malesef güdülek yani kişiliği hiç oturmamış.
bundan ayrılınmaz ama siz çizgiyi çekin yuvanıza yaklaştırmayın musallat ettirmeyin

Çalışıyor musunuz? Kuzen,arkadaş.. Hiçbiri mi yok hayatınızda?

Ona neymiş ki? Eşiniz ne iş yapıyor? Siz çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…