- 12 Mayıs 2020
- 39
- 7
- 1
- Konu Sahibi yagmuryagmur
Teşekkür ederimOlan oldu canınızı sıkmayın önünüze bakın siz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimOlan oldu canınızı sıkmayın önünüze bakın siz
Ne yapabilirim peki bunun içinSizin önceliğiniz şu anda erkek arkadaştan önce kendinizi toparlamak olmali. Sorgulayin neden kendinizi sevmediğinizi ve neden kendinize yeterli kadar deger vermediğinizi. Siz kendiniz huzurlu olmadığınız sürece, ilişkilerinizdede huzurlu olamazsiniz. Duygusal açıklar veya boşluklar insanı kolayca yalnis davranışlara sürükleyebilir
Bazı şeylere çok takılıyorum kendi içimde ama tartışırken çokta uzatmıyorum. Ama kendi içimde kendimi yiyorum işteHerşeyi çok uzatan bir insansınız ondan dolayı çocugu da bulanıma sokuyorsunuz!
Peki teşekkür ederimCok gencsin daha.Karşındaki de öyle mükemmel biri değildir zaten.Yoluna bak bence.
HahahahaLeğenin içine sıcak su ve lavanta yağı ekleyin. Muhteşem erkeğin ayaklarını yıkayın![]()
Yemek yerken enerji harcıyordur. Boynuna önlük takın yemeklerini siz yedirin
En yakın yayınevinin editörüne gidip o muhteşem insanın sizin gözünüzden yansımalarını kitap olarak çıkarttırın. Yayınlandığı ilk gün satın alıp okuruz. Biz de zatı şahaneyi tanıma şerefine nail olabilelim
En etkili çözüm ise ismini göğsünüze dövme yaptırın. Erkekler buna asla hayır diyemezAyrılınca fondötenle filan kapatıverirsiniz.
Ne yapabilirim peki bunun içinçok doğru konuşmuşsunuz
Doğru olduğundan emin misin? Çocuk resmen seni psikolojik olarak sindirmiş. Baskıcı olduğuna bile ikna etmiş. Ki bence kesinlikle baskıcı olman ayrılmak için bahanesiydi. Onu muhteşem, kendini ise sorunlu birisi olarak görmeni sağlamış. Hiç sağlıklı düşünmüyorsun.Arkadaşlar, benim bir sevgilim vardı 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi çok baskı kurduğum için çok bunalmıştı. Ben çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ve daha fazla üzülmemek için başka birine bi şans verdim. O kişiyle de yürümedi zaten. Bugünler de tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık normal bi şekilde konuşuyoruz ama benim içimde inanılmaz bi pişmanlık var. Onu her şeyden çok seviyorum, hayatta kimseyi bu kadar çok sevemem, çünkü tanıdığım en karakterli insan, beni en çok etkileyen kişi. Ama onunla da bir türlü eski yakınlığı psikolojik olarak kuramıyorumo çok doğru biri ve benim gibi biriyle olmamalı diyorum. ama bir yanımda onu deli gibi istiyor. Ne yapabilirim
siz nasıl yorumluyorsunuz bu olayı
Teşekkür ederim. Peki bir şey sormak istiyorum. Sizin hatalı davranışlarınız olsaydı ve karşınızda ki kişinin olmasaydı ne düşünürdünüz?Imkanınız varsa psikolojik destek alin. Maddi imkanınız buna el vermiyorsa öz sevgi ve öz saygı ile ilgili kitaplar okuyun veya youtube dan videolar izleyin. Bir cok kez bu olumsuz hisler çocukluğumuzdan kalan eski yaralar. Onları sarabilseniz kendinizi hem daha iyi hissedersiniz, hem ilişkilerinizde göz seviyesinde iletişim kurabilirsiniz. Siz ilişkinizde karşı tarafı tahta oturtup kendinizi köle yerinde tutarsaniz, asla mutlu olmazsiniz. Degerlisiniz, bunu unutmayın.
Tekrar barışacak mıyız emin değilim sadece biraz konuşmaya başladık. Barışırsak eğer tekrarlamam zatenAslında denenmişi denememek gerek ama madem çok seviyorsunuz olur da tekrar barışırsanız önceki hatalarınızı tekrarlamamaya çalışın. Genelde araya ayrılık ve yeni bir ilişki girdi mi hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Benim ilişki de hatalarım oldu ama onunla ilgili sorun yaşamadık pek. Bu yüzden böyle bir düşünceye girdimDoğru olduğundan emin misin? Çocuk resmen seni psikolojik olarak sindirmiş. Baskıcı olduğuna bile ikna etmiş. Ki bence kesinlikle baskıcı olman ayrılmak için bahanesiydi. Onu muhteşem, kendini ise sorunlu birisi olarak görmeni sağlamış. Hiç sağlıklı düşünmüyorsun.
Ayrıca biten bir ilişkiden sonra başkasıyla denemenin nesi kötü? Aldatmadın sonuçta ve ilişkiyi sen bile bitirmemiştin.
Ayrıca bu eski sevgilin de görüldüğü üzere manipüle edebilen ve dengesiz birisi. Bu tip insanlar gerçekten hayatındaki insanları duygusal olarak çökertirler. Daha fazla zarar görmemek adına uzak dur derim.
Tabi doğru bir çok problemin yanında hiçbir şey bu :)Yalvaririm yardım edin nedir yahuNe kadar da arabesk ruhlu birisin. İlla abartin suyunu çıkarın. Milletin ne dertleri var bu kadar sacmalamiyor pesss
Teşekkür ederim. Peki bir şey sormak istiyorum. Sizin hatalı davranışlarınız olsaydı ve karşınızda ki kişinin olmasaydı ne düşünürdünüz?
Bacim kimseye bu kadar deger verme. Sakin yani. Kimse vazgecilmez degildir ki zaten sizden ayrilmis yani cocuk. Bana sorarsan bu is zatn yürümez. Yine biktirirsin cocugu oda gider. Kimseyi bunaltmaya sikmaya gwrek yok. Biri gercekten seni severse zaten yaninda durur yani . Ama sende dikkat edeceksin olgun davranicaksin. Kadinlik gururu var yani basitlestirme kendini. Hic eski sevgiline yazma orali olma bence. Yine üzülürspn. Bu kadar takintili olma bir insana.Arkadaşlar, benim bir sevgilim vardı 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi çok baskı kurduğum için çok bunalmıştı. Ben çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ve daha fazla üzülmemek için başka birine bi şans verdim. O kişiyle de yürümedi zaten. Bugünler de tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık normal bi şekilde konuşuyoruz ama benim içimde inanılmaz bi pişmanlık var. Onu her şeyden çok seviyorum, hayatta kimseyi bu kadar çok sevemem, çünkü tanıdığım en karakterli insan, beni en çok etkileyen kişi. Ama onunla da bir türlü eski yakınlığı psikolojik olarak kuramıyorumo çok doğru biri ve benim gibi biriyle olmamalı diyorum. ama bir yanımda onu deli gibi istiyor. Ne yapabilirim
siz nasıl yorumluyorsunuz bu olayı
Evet vardır belki de hataları.. Ve bu düşüncelerimle hiçbir ilişkimde mutlu olamam bunun da farkındayım ...Hatasız veya kusursuz hiçbir insan yoktur. Bahsettiğiniz insanın da muhakkak bilmediğiniz veya size göstermediği kusurları vardir. Siz kendinizi dövmekle meşgul olduğunuz için buna ihtimal vermiyorsunuz, ama durum bu. Insan ilk önce kendini kendisi için düzeltip geliştirmeli sonra ilişkileri için. İlişkilerden bir örnek verecek olursam ama: benim çocukluktan kalma küsme huyum vardi eşimle tanıştığım ve evlendiğim zamanlarda. Onun üstesinden gelmek zorundaydım, çünkü hem benim modumu ve enerjimi düşürüyordu, hem ilişkimi kötü etkiliyordu. Onu aştım, şimdi sorunları direk iletişim kurarak çözüyorum