Yalvarıyorum yardım edin :(

Bacim kimseye bu kadar deger verme. Sakin yani. Kimse vazgecilmez degildir ki zaten sizden ayrilmis yani cocuk. Bana sorarsan bu is zatn yürümez. Yine biktirirsin cocugu oda gider. Kimseyi bunaltmaya sikmaya gwrek yok. Biri gercekten seni severse zaten yaninda durur yani . Ama sende dikkat edeceksin olgun davranicaksin. Kadinlik gururu var yani basitlestirme kendini. Hic eski sevgiline yazma orali olma bence. Yine üzülürspn. Bu kadar takintili olma bir insana.
Kendisi dün konuşmak istedi zaten nasıl oldu neden bu noktaya geldik felan diye. Baskı konusunda haklısınız hiç gerek yoktu :(

Evet vardır belki de hataları.. Ve bu düşüncelerimle hiçbir ilişkimde mutlu olamam bunun da farkındayım ...

Şansınız var. Kendinizi sevmeye ve geliştirmeye zamanınız var. Yaşınız cok genç. Kendinizi keşfetmeye hemen bugün başlayabilirsiniz. Anladığım kadarıyla insanlara hep iyimser yaklaşıyorsunuz. O iyimserlikle ilk önce biraz kendinize yaklaşmayı bugünde başlayabilirsiniz.

Daha geçen hafta 10 günlük ilişkinizde cinsellik konusu açmışken yine eski sevgiliyle görüşmek neden?
İlla bir erkek olmak zorunda mı hayatınızda?
Kendinizi sevin ve önemseyin önce.
Zorunda değil. o ilişkimde bitti. eski sevgilimde kendisi yazdı .. o yüzden kafam karıştı zaten. kendimi sevmem konusunda haklısınız :)

Şansınız var. Kendinizi sevmeye ve geliştirmeye zamanınız var. Yaşınız cok genç. Kendinizi keşfetmeye hemen bugün başlayabilirsiniz. Anladığım kadarıyla insanlara hep iyimser yaklaşıyorsunuz. O iyimserlikle ilk önce biraz kendinize yaklaşmayı bugünde başlayabilirsiniz.
çok teşekkür ederim :)

Eminim sevgiliniz ayrılık sürecinde uslu uslu oturup evde nutella yiyip aglamistir. Zinhar başka kimseyle gorusmemistir

İlişki sırasında biraz baskıcıydım. Sonrasında da o hayatına birini almadı ama ben aldım :KK43:
Nolmuş yani? Ne var bunda?
Ayrılmış senden zaten. Napıcaktın bir gün barışırız diye kukumav kuşu gibi oturacak mıydın yalnız başına?
Yaşın küçük bir an önce düşünce yapını değiştir yoksa çok ezerler seni.

Arkadaşlar, benim bir sevgilim vardı 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi çok baskı kurduğum için çok bunalmıştı. Ben çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ve daha fazla üzülmemek için başka birine bi şans verdim. O kişiyle de yürümedi zaten. Bugünler de tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık normal bi şekilde konuşuyoruz ama benim içimde inanılmaz bi pişmanlık var. Onu her şeyden çok seviyorum, hayatta kimseyi bu kadar çok sevemem, çünkü tanıdığım en karakterli insan, beni en çok etkileyen kişi. Ama onunla da bir türlü eski yakınlığı psikolojik olarak kuramıyorum :KK43: o çok doğru biri ve benim gibi biriyle olmamalı diyorum. ama bir yanımda onu deli gibi istiyor. Ne yapabilirim :KK43: siz nasıl yorumluyorsunuz bu olayı
olayı şöyle yorumluyorum: acilen psikolog lazım sana.
yaş kaç ya 1 senede çok doğru biri olduğuna mı karar verdin?insanlar 20 yıl sonra bile tanıyamamışım diyo hani.benim gibi biri ne demek?hayatının merkezine kendinden başka kimseyi koyma alt tarafı erkek yani köküne kıran girmedi ya.ex'ten next olmaz eski sevgilinle konuşup napıcan?22 yaşındayım demişsin de inanamadım 12 desen inanırdım.

olayı şöyle yorumluyorum: acilen psikolog lazım sana.
yaş kaç ya 1 senede çok doğru biri olduğuna mı karar verdin?insanlar 20 yıl sonra bile tanıyamamışım diyo hani.benim gibi biri ne demek?hayatının merkezine kendinden başka kimseyi koyma alt tarafı erkek yani köküne kıran girmedi ya.ex'ten next olmaz eski sevgilinle konuşup napıcan?22 yaşındayım demişsin de inanamadım 12 desen inanırdım.
Çok hata yaptığımı düşünüyorum aslında bu yüzden böyle düşünüyorum. Psikolojim bozuldu biraz evet :(

Arkadaşlar, benim bir sevgilim vardı 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi çok baskı kurduğum için çok bunalmıştı. Ben çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ve daha fazla üzülmemek için başka birine bi şans verdim. O kişiyle de yürümedi zaten. Bugünler de tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık normal bi şekilde konuşuyoruz ama benim içimde inanılmaz bi pişmanlık var. Onu her şeyden çok seviyorum, hayatta kimseyi bu kadar çok sevemem, çünkü tanıdığım en karakterli insan, beni en çok etkileyen kişi. Ama onunla da bir türlü eski yakınlığı psikolojik olarak kuramıyorum :KK43: o çok doğru biri ve benim gibi biriyle olmamalı diyorum. ama bir yanımda onu deli gibi istiyor. Ne yapabilirim :KK43: siz nasıl yorumluyorsunuz bu olayı
Karakterli olsaydı ona karşı olan hislerini bile bile bu şekilde arkadaş ayağına yaklasmazdi sana. Muhtemelen ilginden ötürü egosu oksaniyor.

Back
X