yamuk burnum =(

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar 3 yıl önce bi kaza geçirmiştim ve dikkamitimi çekmeye başladı burnumun ucu yamuk duruyor, sanki b tarafı şiş gibi.. doktora gitmeye karar verdim ama doktor ne der bilmiyorum korkuyorum.. bana yardım edin..benneyaptımki

korkmana gerek yok canım doktorlar herşeyin iyisni bilirler. içini sıkma doktorun dediklerini uygula yeterli olacaktır.

estetik yapabilir ama sigorta karşılamaz. ancak burnun flan kırılırda yanında da bunu eklersen biraz farkla yapıyolar diye biliyorum. sırf bunun için bilerek burun kıranlar var ya :D

korkma halledilir sıkma canını sen.

ama sonuçta benim kaza sonucu böyle oldu devlet hastanesine gitsem yapmazlar mı ?

kızlar bir de eğer doktor estetik yapmaya karar verirse ben burnumu da küçültmek istiyorum onu da aradan çıkartabilir miyim ? yoksa doktor kızar da bir de silikon takalım tam olsun der mi ? :)

kızlar bi cvp yazın ya gerçekten yardıma ihtiyacım var 156 görntüleme 7 cvp zaten çoğu da benden ltfen ya..

canım benim sen bilirsin estetik olmayı düşünüyosan olursun resim görmeden ne diyelimki sana şimdi a.s

tatlım kaza geçirmiş olsanda devlet estetik amaçlı ise karşılamıyor. bende kaza geçirdim ve burnum kırıldı. doktora gittiğimde burada yapmıyoruz, burnu özelde yapıyoruz dedi. sadece acil gelenlerin burnunu yapıyoruz dedi. yani ben kaza geçirdiğimde gitseydim yapacaklarmış. benim ferdi kaza sigortam var o bile karşılamadı:kızgın:

Back
X