• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan baktın kavgası

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.884
17.548
498
Herkese merhabalar.
Geçen günlerde yaşadığım ve düşündükçe sinirimi bozan bir konu hakkında yorum istiyorum. Haklı mıyım merak ediyorum.
1- 1 buçuk senedir gorusmedigim arkadaşlarımla bir buluşma ayarladık geçen haftalarda. Arkadaşlardan biri vasıtasıyla erkek arkadaşımla tanıştık ve erkek arkadaşımı da davet etti arkadaşlar.
Hep birlikte farklı bir ilçeye gidip piknik yapacaktık. Ilçe merkezine gittik arkadaslardan biri etleri alırken bizde diger isleri halledip cadde de onu bekliyorduk.
O arada erkek arkadaşım gelip sinirli sinirli bakarak "şuraya gec şu salak sana bakıyor sabahtan beri" dedi. Hic tanımadığım bir adami kastediyor. Ben de "ne alakası var bana neden baksın" dedim. "Gözünü ayırmıyor dallama" benzeri bir sey söyledi, bu ara diğer arkadaşlar yanımızda. Ben bu kelimesinden, halinden tavrından çok rahatsız oldum gözlerim doldu o an. Hala üstelemeye devam ediyor o ara "bakıyor işte " diyerek.
Ben de adama dönüp "birine mi benzetmiştiniz" dedim. Adam başta anlamadı sonra yanima geldi "arkadasima bakıyordum o ara noluyor" minvalinde bağırarak bir seyler soyledi. Ben bir sey soylemeye kalktım erkek arkadasim ve diger yakin arkadaşım çekti beni. Adamin tavrı oldukca saldirgandi.benim gözlerim doldu yine ve tum modum dustu. Ben bu olaydan sonra erkek arkadaşıma çıkıştım . Ayda yilda bir arkadaşlarımla buluşuyorum rezil ediyorsun beni diyerek.
O ise abarttığımı söylüyor sadece rahatsız olmuş. O adam öyle gelince hicbir sey demedi, evet mantıklı olan belki bu ama ondan oncr benim bir sucum olmamasina rağmen sinirlenip bana bağırması cok rahatsiz etti beni.
Sizcr haksiz olan ben miyim?

Devamlı kıskançlıktan hoşlanmadığımı dile getiririm. Bulusma oncesi sakince böyle seyler yapmamasına dair konuşmuştum.

Erkek arkadaş haklı.

Benim eşim kıskanç bir adam değildir. Ama bir insandan rahatsız olup beni uyardıysa dikkate alırım. Kalkıp uyarıya konu olan adamla muhatap olmam. Birine benzetse ne olacak benzetmese ne olacak. Niye muhatap oluyorsunuz tanımadığınız bir insanla? Bir de bu devirde. Manyak çıksa takıverse bıçağı ne yapacaksınız?

Adam size bakiyorsa bunda sizin ne sucunuz olabilir ya da bu konuda siz ne yapabilirsiniz? Size ne diye bagirip ortami geriyor, çok derdi varsa gidip adamla konuşsaydi.
Adama laf soyleyemiyor korkusundan ama uzaktan erkeklik yapicam diye ortami geriyor boşyere.
Adam yaniniza gelince susup seni cekiştirmeleri ayri rezillik. 😓

Yani çok anlamadim olayi, adam geldi size bağırdı orda sevgiliniz bisey demedi mi? Hoş dese daha kötü memlekette herkes biri bişey desin de bıçağı takiyim der gibi takiliyor..

Ama genel manada benim sevgilim bunu yapsa off der geçerim adamin beni göremeyeceği bi yere. Uzatmam yani. Sevgilinizin açısından düşünün biri sizi gözüyle yerken kenarda dursun mu öyle?

Arkadaşlarınıza rezil olmuşluk bi durum da yok bence

Erkek arkadaş haklı.

Benim eşim kıskanç bir adam değildir. Ama bir insandan rahatsız olup beni uyardıysa dikkate alırım. Kalkıp uyarıya konu olan adamla muhatap olmam. Birine benzetse ne olacak benzetmese ne olacak. Niye muhatap oluyorsunuz tanımadığınız bir insanla? Bir de bu devirde. Manyak çıksa takıverse bıçağı ne yapacaksınız?
Benim ozellikle rahatsız olduğum kısım bana karsi yuksek sesle ve sert tavirlarla yaklaşması. Tum arkadaslarim şaşkın şaşkın baktılar. Sakince soylese sorun olmayacak zaten

Siz fark etmemis olabilirsiniz adamin sizi kestigini. Sevgilinizin ilk bastaki tavrında sorun yok bence, siz gereksiz cikismissiniz. Hele adama dönüp laf atmaniz cok gereksiz olmuş.

Kaldi ki yaninizda sevgiliniz ve arkadaslariniz varken agresifce gelen bir adamla kavga etmenize tabii ki kimse musade etmez. Ne bekliyorsunuz ki?

Adam size bakiyorsa bunda sizin ne sucunuz olabilir ya da bu konuda siz ne yapabilirsiniz? Size ne diye bagirip ortami geriyor, çok derdi varsa gidip adamla konuşsaydi.
Adama laf soyleyemiyor korkusundan ama uzaktan erkeklik yapicam diye ortami geriyor boşyere.
Adam yaniniza gelince susup seni cekiştirmeleri ayri rezillik. 😓
Evet aynen oyle oldu. Sakince bana gelip soylese problem yok zaten ama bana karsi esip gürlüyor adam gelince sadece beni cekti.

Yani çok anlamadim olayi, adam geldi size bağırdı orda sevgiliniz bisey demedi mi? Hoş dese daha kötü memlekette herkes biri bişey desin de bıçağı takiyim der gibi takiliyor..

Ama genel manada benim sevgilim bunu yapsa off der geçerim adamin beni göremeyeceği bi yere. Uzatmam yani. Sevgilinizin açısından düşünün biri sizi gözüyle yerken kenarda dursun mu öyle?

Arkadaşlarınıza rezil olmuşluk bi durum da yok bence
Off deyip gecilemeyecek sekilde geldi maaalesef ben de sinirle adama tepki verdim. O bakışları yuksek sesi cok rahatsiz ediciydi, daha bukusali 1 saat olmus olmamis hemen sorun cikardi.

Adam psikopat olsa gelse sevgiline bıçak çekse o zaman da sinirle adama tepki verdim diye skince söyleyebilecek misiniz ? Bence hatalısınız
Sevgiliniz sizi uyardığı zaman ortamı germemek için dikkate alıp daha sonra tekbaşınızayken rahatsz olduğunuz durumu söyleyebilirdniz.. elin adamına sataşmak nedir yaa? .. aynısıı sevgiliniz bir kadına yapsa ne hissederdinis acaba ?

Evet aynen oyle oldu. Sakince bana gelip soylese problem yok zaten ama bana karsi esip gürlüyor adam gelince sadece beni cekti.
Adamla kafa göz dalmasını mı isterdiniz? Ortalık manyak dolu. Siz hatalısınız. Eşim kıskanç değil ama şu tarafa geç biri bakıyor dese adama gidip niye bakıyorsunuz tarzı konuşmam çünkü adama kafayı koyacağını bilir dururum. Rahat durmayan taraf siz duruyorsunuz.

Yani anlattiginiz olayda ben "masumca uyarmiş" hissi alamadim. Şu adam sana bakiyor dikkat edelim diyebilirdi zaten boyle soylese gözleriniz dolmazdi herhalde.
Adam bakiyor diye sizi neredeyse aglatacak kadar ustunuze gelmesi, söylene söylene ortami germesi kuru erkeklik yapmak oluyor tamda.

Yani anlattiginiz olayda ben "masumca uyarmiş" hissi alamadim. Şu adam sana bakiyor dikkat edelim diyebilirdi zaten boyle soylese gözleriniz dolmazdi herhalde.
Adam bakiyor diye sizi neredeyse aglatacak kadar ustunuze gelmesi, söylene söylene ortami germesi kuru erkeklik yapmak oluyor tamda.
Kizin her seye gözü dolmus ki olayda. Dolmadgi bir an yok. Bence adama efelenmedigine bozulmuş. Efelensin diye ugrasmis.

Benim ozellikle rahatsız olduğum kısım bana karsi yuksek sesle ve sert tavirlarla yaklaşması. Tum arkadaslarim şaşkın şaşkın baktılar. Sakince soylese sorun olmayacak zaten
İnsanlar her zaman size pamuk gibi davranamazlar. Erkek arkadaşınızın yerindeki bir çok adam böyle davranırdı zaten. Sinirinin size değil karşıdaki adama olduğunu anlayıp ona göre tavır almanız gerekirdi kendinizi de erkek arkadaşınızı da zor duruma sokmamak için.

Erkek arkadaşınız sert ve yüksek sesle size söylediyse yanlış yapmış ama öyle olsa bile tanımadığınız bir adama böyle sormanız hata olmuş.
Orda kavga çıkabilirdi belki biri ölürdü belki hastanelik olurdu ne gerek var?
Sorununuzu arkadaşınızla cozmeliydiniz

Back
X