• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan baktın kavgası

Asıl kaç senelik arkadaşlarından sizi sakındığı için rahatsız olmanız gerekir. Onlara mı güvenmiyor? O zaman neden kaç senelik arkadaşları? Size mi güvenmiyor? Kaç senelik arkadaşlarının değil de sizin yanlış davranışlarda bulunacağınızı mı düşünüyor? Bana sorarsanız iki ucu kirli değnek.

Sevgiliniz başka zaman başka konularda alttan alıyor diye size yanlış gelen davranışlarını kabullenmeyin lütfen.
Ben gitmiyor ve aralarındaki samimiyeti kiskanmiyorum demke istemiştim ama ondan bu karsiligi goremiyorum maalesef

Aynı şeyi tekrar yapıyorsa özrün ne anlamı var ki?
Diyelim ilişkiniz ilerledi, evlendiniz. Kuzenleriniz gelse evinizde huzursuzluk çıkacak, birine selam verseniz kavga sebebi olacak. Kıskançlık güven problemidir. Ya size güvenmiyor bu adam ya kendine. Ya da zihniyeti o kadar kötü ki onun başkalarına karşı hissettiklerini diğer erkekler de size karşı hissediyor diye düşünüyor.
Gercekten olabilecek şeyler. Bazen kuzenlerle ilgili bir konuda dahi belli etmemeye çalışsa da suratı düşüyor.
Uçan kuştan kiskaniyor desem yeri. Misal birlikteyiz o araç kullaniyor saga park et markete gidip geleyim diyorum 2 dk disarda beklemek ysrine park yeri ariyoruz yarim saat benimle birlikte geliyor markete bile. Sanki beni yiyecekler.
Onun istegi zaten evlenirsek çalışmamammış, onun maaşı ikimize de yetermiş. Çok daraltıyor beni

Onun istegi zaten evlenirsek çalışmamammış, onun maaşı ikimize de yetermiş. Çok daraltıyor beni
Ee siz niye bile bile lades yapıyorsunuz?

Adam kendisini gizlemiyor, olmadığı biri gibi davranmiyor ki. Dogru yanlis neyse ortada adamin gorusleri.

Iliskiye devam eden sizsiniz?

Gercekten olabilecek şeyler. Bazen kuzenlerle ilgili bir konuda dahi belli etmemeye çalışsa da suratı düşüyor.
Uçan kuştan kiskaniyor desem yeri. Misal birlikteyiz o araç kullaniyor saga park et markete gidip geleyim diyorum 2 dk disarda beklemek ysrine park yeri ariyoruz yarim saat benimle birlikte geliyor markete bile. Sanki beni yiyecekler.
Umarım aklın kısa sürede başına gelir, gözündeki perde kalkar da nasıl bir durumun içinde olduğunu görürsün ve kendini kurtarırsın.

En başta hoşuma gitmisti sanırım bunu ilgi gibi goruyordum dakika basi arıyor, bir yere gideceksem ben gotureyim yorulma diyor bir sey yapmam gerekirse ben hallederim deyip o yapıyordu, sonra da alıştım sanırım. Simdi okuyunca fark ediyorum aklıma bir suru olay geliyor.
Umarım aklın kısa sürede başına gelir, gözündeki perde kalkar da nasıl bir durumun içinde olduğunu görürsün ve kendini kurtarırsın.
Ee siz niye bile bile lades yapıyorsunuz?

Adam kendisini gizlemiyor, olmadığı biri gibi davranmiyor ki. Dogru yanlis neyse ortada adamin gorusleri.

Iliskiye devam eden sizsiniz?

En başta hoşuma gitmisti sanırım bunu ilgi gibi goruyordum dakika basi arıyor, bir yere gideceksem ben gotureyim yorulma diyor bir sey yapmam gerekirse ben hallederim deyip o yapıyordu, sonra da alıştım sanırım. Simdi okuyunca fark ediyorum aklıma bir suru olay geliyor.
Böyle insanla ömür geçmez. Geçse de sağlıklı, huzurlu, mutlu geçmez.

Devamlı kıskançlıktan hoşlanmadığımı dile getiririm. Bulusma oncesi sakince böyle seyler yapmamasına dair konuşmuştum.
Kıskançlıktan hoşlanmam deyip iki hanzoyu birbirine düşüren sensin, bu nasıl çelişki??? Erkek arkadaşın haksız, "yok adam sana bakıyor çekil" demek falan. Sen kimsin? erkek arkadaşının barzoluğunu gördüğün için gidip diğer adamla muhatap olup "birine mi benzettiniz" demek tam, ortalık karıştıran ilgi manyağı kadın hareketi. İkisi de ağır barzo. Birbirlerini dövmediler çekip vurmadılar iyi ki. Yoksa akşamüstü, bulaşık yıkarken, haberleri izleyip, köpüklü ellerimi sallayarak kendilerine, "hele hele mallara bakkkk" diyecektim". Rutinim bu, bulaşık yıkar haber dinler kaosla benslenirim (dramla değil, ucuz cahil varoş kaosla)

Ben gitmiyor ve aralarındaki samimiyeti kiskanmiyorum demke istemiştim ama ondan bu karsiligi goremiyorum maalesef
Farkında değilsiniz ama sevgilinizin arkadaşlarının yanına gitmeyişiniz bile farkında olmadan aslında sevgilinizin tavırlarıyla alakalı. Karşılaştığınız zaman sizin önünüze geçen, geçmezse de surat asan adamın arkadaş ortamına girmek istemiyorsunuz çünkü orda sohbet etmeye kalksanız, bir espriye gülseniz, bir konuda lafa girip yorum yapsanız adam surat asıp huzurunuzu bozacak.

Yine kendimden örnek verecek olursam eşim ilk evlendiğimiz dönem bir kıskançlık triplerine girmişti. "Ayağını denk al, ben senle tanışmadan önce de bendim, her konuda kendimden sorumluyum, namus benim namusum. Sahibim değil kocamsın bunun farkına var" demiştim. Ben bu tavrı göstermesem kocam her seferinde bir adım daha ileri gidecekti. Önce dikkat çekici giyinme, sonra dışarı tek çıkma, sonra aslınra dışarı hiç çıkma, sonra perdeleri açma vs vs vs. Sizin sevgiliniz de sizden tepki görmedikçe devam etmiş. 2 dk markete tek göndermemek için yarım saat park yeri aramak, evlenince çalışma gerek yok demek, anlattığınız diğer örnekler vs. Bi durup düşünmeniz lazım.

Olayı büyüten siz olmuşsunuz. Orda sesinizi çıkarmadan tamam deyip arkanızı dönseniz hiçbir şey büyümeyecek. Maçoluğa, aşırı derecede kıskançlığa karşıyım tabi ki ama bu tür olaylarda, erkek arkadaşım bir şeyden rahatsız olmuşsa sessiz kalırım. Hele adama sormanız çok abartılı bir şey. Benim erkek arkadaşım, bir de adama gidip öyle bir şey desem çok acayip sinirlenirdi herhalde, yine sakin kalmış.

bence yol yakınken uzaklaş

lakin geçen bir konu vardı

adam kız su isteyince inmemiş sen al demiş de kız bozulmuştu

biz de dedik ki ne var yani yanda oturan gider alır diye

sizin sevgili tam o kıza uygunmuş

şaka bir yana sen ve u adam ne kadar daha böyle uğraşacaksınız

bana hiç oluru var gibi gelmedi

Siz haklıyken haksız duruma sokmuşsunuz kendinizi.

Sevgiliniz size ses yükseltemez ne olursa olsun. Rahatsızsa gelip insanca sizi uyarabilir yada size çaktırmadan önünüzde durabilirdi. Sizin suçunuzu anlamadım ben ilk etapta. Ama sonra kendinizi suçlu duruma sokmuşsunuz. İnsanımsıyla muhattap olmak ne. Helede bizim memleketimizde. Güzel memleketimin pisliği, psikopatı çok. Ne yapacağına nasıl emin olabiliyor ve iletişime geçiyorsunuz.

Bu dışarıda milleti kesenlere, öküz gibi bakanlara zaten ayarım. Bide yanında eşin, sevgilin varken ne cesaret tren muamelesi görüyoruz dimağım almıyor bu tipleri.

Teşekkür ederim, tepkisine bozuldum tabii ki. Tum arkadaşlarım o an şaşkınlıkla bize bakiyordu. Yoksa gidip kavga etsin neden isteyeyim
Hatalısınız, neden mi? Aşırı kıskanç ve agresif biriyle flört ediyorsunuz, aşırı kıskanç agresif erkek arkadaşınızın verebileceği tepkileri bildiğiniz halde de kalkıp elin adamına birine mi benzettin diyorsunuz, size gözünü diken kabahatli, size bağırarak bunu söyleyen erkek arkadaşınız kabahatli, kıskançlıkları yüzünden gözlerinizi dolacak hale getiren, yapmamasını istediğiniz şeyler için uyardığınız biriyle birlikte olduğunuz için siz de kabahatlisiniz.

Erkek arkadaşınızın üslubu hatalı orda size hak veriyorum. İnsanların yanında söyleyiş tarzı çok çirkin ama siz de hatalısınız. Neden soruyorsunuz ki adama? Olayı alevlendirmişsiniz bu hareketinizle. Çok daha büyük bir olay çıkmasıyla neticelenebilirdi bu hareketiniz

Kıskançlıktan hoşlanmam deyip iki hanzoyu birbirine düşüren sensin, bu nasıl çelişki??? Erkek arkadaşın haksız, "yok adam sana bakıyor çekil" demek falan. Sen kimsin? erkek arkadaşının barzoluğunu gördüğün için gidip diğer adamla muhatap olup "birine mi benzettiniz" demek tam, ortalık karıştıran ilgi manyağı kadın hareketi. İkisi de ağır barzo. Birbirlerini dövmediler çekip vurmadılar iyi ki. Yoksa akşamüstü, bulaşık yıkarken, haberleri izleyip, köpüklü ellerimi sallayarak kendilerine, "hele hele mallara bakkkk" diyecektim". Rutinim bu, bulaşık yıkar haber dinler kaosla benslenirim (dramla değil, ucuz cahil varoş kaosla)
Hanfendi geçmiş olsun size çok üzüldüm.

Back
X