- 28 Mart 2013
- 12.884
- 17.549
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Benim ozellikle rahatsız olduğum kısım bana karsi yuksek sesle ve sert tavirlarla yaklaşması. Tum arkadaslarim şaşkın şaşkın baktılar. Sakince soylese sorun olmayacak zatenErkek arkadaş haklı.
Benim eşim kıskanç bir adam değildir. Ama bir insandan rahatsız olup beni uyardıysa dikkate alırım. Kalkıp uyarıya konu olan adamla muhatap olmam. Birine benzetse ne olacak benzetmese ne olacak. Niye muhatap oluyorsunuz tanımadığınız bir insanla? Bir de bu devirde. Manyak çıksa takıverse bıçağı ne yapacaksınız?
Evet aynen oyle oldu. Sakince bana gelip soylese problem yok zaten ama bana karsi esip gürlüyor adam gelince sadece beni cekti.Adam size bakiyorsa bunda sizin ne sucunuz olabilir ya da bu konuda siz ne yapabilirsiniz? Size ne diye bagirip ortami geriyor, çok derdi varsa gidip adamla konuşsaydi.
Adama laf soyleyemiyor korkusundan ama uzaktan erkeklik yapicam diye ortami geriyor boşyere.
Adam yaniniza gelince susup seni cekiştirmeleri ayri rezillik.
Off deyip gecilemeyecek sekilde geldi maaalesef ben de sinirle adama tepki verdim. O bakışları yuksek sesi cok rahatsiz ediciydi, daha bukusali 1 saat olmus olmamis hemen sorun cikardi.Yani çok anlamadim olayi, adam geldi size bağırdı orda sevgiliniz bisey demedi mi? Hoş dese daha kötü memlekette herkes biri bişey desin de bıçağı takiyim der gibi takiliyor..
Ama genel manada benim sevgilim bunu yapsa off der geçerim adamin beni göremeyeceği bi yere. Uzatmam yani. Sevgilinizin açısından düşünün biri sizi gözüyle yerken kenarda dursun mu öyle?
Arkadaşlarınıza rezil olmuşluk bi durum da yok bence
Adamla kafa göz dalmasını mı isterdiniz? Ortalık manyak dolu. Siz hatalısınız. Eşim kıskanç değil ama şu tarafa geç biri bakıyor dese adama gidip niye bakıyorsunuz tarzı konuşmam çünkü adama kafayı koyacağını bilir dururum. Rahat durmayan taraf siz duruyorsunuz.Evet aynen oyle oldu. Sakince bana gelip soylese problem yok zaten ama bana karsi esip gürlüyor adam gelince sadece beni cekti.
Evet aynen oyle oldu. Sakince bana gelip soylese problem yok zaten ama bana karsi esip gürlüyor adam gelince sadece beni cekti.
Kizin her seye gözü dolmus ki olayda. Dolmadgi bir an yok. Bence adama efelenmedigine bozulmuş. Efelensin diye ugrasmis.Yani anlattiginiz olayda ben "masumca uyarmiş" hissi alamadim. Şu adam sana bakiyor dikkat edelim diyebilirdi zaten boyle soylese gözleriniz dolmazdi herhalde.
Adam bakiyor diye sizi neredeyse aglatacak kadar ustunuze gelmesi, söylene söylene ortami germesi kuru erkeklik yapmak oluyor tamda.
İnsanlar her zaman size pamuk gibi davranamazlar. Erkek arkadaşınızın yerindeki bir çok adam böyle davranırdı zaten. Sinirinin size değil karşıdaki adama olduğunu anlayıp ona göre tavır almanız gerekirdi kendinizi de erkek arkadaşınızı da zor duruma sokmamak için.Benim ozellikle rahatsız olduğum kısım bana karsi yuksek sesle ve sert tavirlarla yaklaşması. Tum arkadaslarim şaşkın şaşkın baktılar. Sakince soylese sorun olmayacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?