- 28 Mart 2013
- 12.884
- 17.549
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben gitmiyor ve aralarındaki samimiyeti kiskanmiyorum demke istemiştim ama ondan bu karsiligi goremiyorum maalesefAsıl kaç senelik arkadaşlarından sizi sakındığı için rahatsız olmanız gerekir. Onlara mı güvenmiyor? O zaman neden kaç senelik arkadaşları? Size mi güvenmiyor? Kaç senelik arkadaşlarının değil de sizin yanlış davranışlarda bulunacağınızı mı düşünüyor? Bana sorarsanız iki ucu kirli değnek.
Sevgiliniz başka zaman başka konularda alttan alıyor diye size yanlış gelen davranışlarını kabullenmeyin lütfen.
Gercekten olabilecek şeyler. Bazen kuzenlerle ilgili bir konuda dahi belli etmemeye çalışsa da suratı düşüyor.Aynı şeyi tekrar yapıyorsa özrün ne anlamı var ki?
Diyelim ilişkiniz ilerledi, evlendiniz. Kuzenleriniz gelse evinizde huzursuzluk çıkacak, birine selam verseniz kavga sebebi olacak. Kıskançlık güven problemidir. Ya size güvenmiyor bu adam ya kendine. Ya da zihniyeti o kadar kötü ki onun başkalarına karşı hissettiklerini diğer erkekler de size karşı hissediyor diye düşünüyor.
Ee siz niye bile bile lades yapıyorsunuz?Onun istegi zaten evlenirsek çalışmamammış, onun maaşı ikimize de yetermiş. Çok daraltıyor beni
Umarım aklın kısa sürede başına gelir, gözündeki perde kalkar da nasıl bir durumun içinde olduğunu görürsün ve kendini kurtarırsın.Gercekten olabilecek şeyler. Bazen kuzenlerle ilgili bir konuda dahi belli etmemeye çalışsa da suratı düşüyor.
Uçan kuştan kiskaniyor desem yeri. Misal birlikteyiz o araç kullaniyor saga park et markete gidip geleyim diyorum 2 dk disarda beklemek ysrine park yeri ariyoruz yarim saat benimle birlikte geliyor markete bile. Sanki beni yiyecekler.
Onun istegi zaten evlenirsek çalışmamammış, onun maaşı ikimize de yetermiş. Çok daraltıyor beni
Umarım aklın kısa sürede başına gelir, gözündeki perde kalkar da nasıl bir durumun içinde olduğunu görürsün ve kendini kurtarırsın.
Ee siz niye bile bile lades yapıyorsunuz?
Adam kendisini gizlemiyor, olmadığı biri gibi davranmiyor ki. Dogru yanlis neyse ortada adamin gorusleri.
Iliskiye devam eden sizsiniz?
Böyle insanla ömür geçmez. Geçse de sağlıklı, huzurlu, mutlu geçmez.En başta hoşuma gitmisti sanırım bunu ilgi gibi goruyordum dakika basi arıyor, bir yere gideceksem ben gotureyim yorulma diyor bir sey yapmam gerekirse ben hallederim deyip o yapıyordu, sonra da alıştım sanırım. Simdi okuyunca fark ediyorum aklıma bir suru olay geliyor.
Kıskançlıktan hoşlanmam deyip iki hanzoyu birbirine düşüren sensin, bu nasıl çelişki??? Erkek arkadaşın haksız, "yok adam sana bakıyor çekil" demek falan. Sen kimsin? erkek arkadaşının barzoluğunu gördüğün için gidip diğer adamla muhatap olup "birine mi benzettiniz" demek tam, ortalık karıştıran ilgi manyağı kadın hareketi. İkisi de ağır barzo. Birbirlerini dövmediler çekip vurmadılar iyi ki. Yoksa akşamüstü, bulaşık yıkarken, haberleri izleyip, köpüklü ellerimi sallayarak kendilerine, "hele hele mallara bakkkk" diyecektim". Rutinim bu, bulaşık yıkar haber dinler kaosla benslenirim (dramla değil, ucuz cahil varoş kaosla)Devamlı kıskançlıktan hoşlanmadığımı dile getiririm. Bulusma oncesi sakince böyle seyler yapmamasına dair konuşmuştum.
Farkında değilsiniz ama sevgilinizin arkadaşlarının yanına gitmeyişiniz bile farkında olmadan aslında sevgilinizin tavırlarıyla alakalı. Karşılaştığınız zaman sizin önünüze geçen, geçmezse de surat asan adamın arkadaş ortamına girmek istemiyorsunuz çünkü orda sohbet etmeye kalksanız, bir espriye gülseniz, bir konuda lafa girip yorum yapsanız adam surat asıp huzurunuzu bozacak.Ben gitmiyor ve aralarındaki samimiyeti kiskanmiyorum demke istemiştim ama ondan bu karsiligi goremiyorum maalesef
Gercekten olabilecek şeyler. Bazen kuzenlerle ilgili bir konuda dahi belli etmemeye çalışsa da suratı düşüyor.
Uçan kuştan kiskaniyor desem yeri. Misal birlikteyiz o araç kullaniyor saga park et markete gidip geleyim diyorum 2 dk disarda beklemek ysrine park yeri ariyoruz yarim saat benimle birlikte geliyor markete bile. Sanki beni yiyecekler.
Onun istegi zaten evlenirsek çalışmamammış, onun maaşı ikimize de yetermiş. Çok daraltıyor beni
Ayni seyi dusunmustum okurkenadam kız su isteyince inmemiş sen al demiş de kız bozulmuştu
biz de dedik ki ne var yani yanda oturan gider alır diye
sizin sevgili tam o kıza uygunmuş
Hatalısınız, neden mi? Aşırı kıskanç ve agresif biriyle flört ediyorsunuz, aşırı kıskanç agresif erkek arkadaşınızın verebileceği tepkileri bildiğiniz halde de kalkıp elin adamına birine mi benzettin diyorsunuz, size gözünü diken kabahatli, size bağırarak bunu söyleyen erkek arkadaşınız kabahatli, kıskançlıkları yüzünden gözlerinizi dolacak hale getiren, yapmamasını istediğiniz şeyler için uyardığınız biriyle birlikte olduğunuz için siz de kabahatlisiniz.Teşekkür ederim, tepkisine bozuldum tabii ki. Tum arkadaşlarım o an şaşkınlıkla bize bakiyordu. Yoksa gidip kavga etsin neden isteyeyim
Ne tepki verdi? Hayır adam öyle bir kalas ki ne söyledi değil de ne tepki verdi diye soruyorumAz önce ayrılmak istediğimi soyledim
Hanfendi geçmiş olsun size çok üzüldüm.Kıskançlıktan hoşlanmam deyip iki hanzoyu birbirine düşüren sensin, bu nasıl çelişki??? Erkek arkadaşın haksız, "yok adam sana bakıyor çekil" demek falan. Sen kimsin? erkek arkadaşının barzoluğunu gördüğün için gidip diğer adamla muhatap olup "birine mi benzettiniz" demek tam, ortalık karıştıran ilgi manyağı kadın hareketi. İkisi de ağır barzo. Birbirlerini dövmediler çekip vurmadılar iyi ki. Yoksa akşamüstü, bulaşık yıkarken, haberleri izleyip, köpüklü ellerimi sallayarak kendilerine, "hele hele mallara bakkkk" diyecektim". Rutinim bu, bulaşık yıkar haber dinler kaosla benslenirim (dramla değil, ucuz cahil varoş kaosla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?