• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan binadaki komşumu covid den kaybettik 😭

Basiniz sagolsun. Cok uzucu. Eviniz icin de camasir suyu ile silmekten baska aklima birsey gelmedi. Rabbim geride kalanlara sabirlar versin.

Başınız sağolsun çok üzüldüm.. nasıl ev karantinası da vefat etti madem durumu ağır hastaneye almadılar mi ya

Kronik hasta idi zaten ev sahibimiz oluyor ev karantinasındayken vefat etti dün yan binamda oturuyordu.Bir temasımız olmadı geliş gidiş yoktu sadece aynı bahçe kapısını kullanıyorduk ama eldivenle kapıları açardık ya da ellerimizi dezenfekte eder dikkat ederdik evde vefat ettiği için dün evini ilaçladılar eşyalarını çıkardılar kişisel eşyalarını yaktılar bugün de belediyeden bahçeyi ve evleri ilaçlamaya geleceklermiş benim evi de ilaçlarlar mı?Belediyenin bu hizmeti var mı ? İlaçlandığında kaç gün eve giremem ? İlaç dediğim dezenfekte işlemi. Gece hiç uyuyamadım psikolojim bozuldu çocuklarının bağırışları eşinin bağırışları kulağımdan gitmiyor yorganını her şeyini yakmaları psikolojik olarak çöktüm resmen hala kendime gelemiyorum evde yalnız kalamıyorum nasıl düzeleceğim ?
Durumu o kadar ağır olmasına ragmen hastanede yatmamış mı orasını anlamadım😢Evde yalnız mı kalıyorsunuz eşiniz yok mu?Arabayı dezenfekte ettiklerinde Yarım saat demişlerdi evde değişmiyorsa yarım saat falan girmezsiniz eve.Nerede yaktılar eşyalarını öyle bir uygulama mı varmış?

Aslında uzaklaşma imkanım var ama nedense evden çıkmak istemiyorum hiçbir yerde rahat edemiyorum hamilelik durumumdn dolayı.Anneme gideyim desem o da evde değil şu an k.valideye mahkum orada da rahat edemiyorum pek umarım benim evin içini de ilaçlamazlar bir temasımız olmadı evime gelmedi kimse
Başınız sagolsun da anneniz madem evde değil gidin annenizin evinde kalın bu kadar stres olmayın ortamdan uzaklaşmak adına.
Evinizi zaten ilaçlatmak mantıksız, apartmanları bile ilaçlatmak bana makul gelmiyor. Çamaşır sulu suyla apartman görevlisi temizlik yaparsa sürekli ilaçlanmış olur mantıken.

Çok kötü birşey ,ben daha koronalı birinede görmedim. Ondan hastalığın ciddiyetini anlayamadım ama böyle okuyunca çok ciddi . Napacağız, nasıl kurtulacağız hep bunları düşünüyorum. Allah hepimizi korusun. Galiba ilaçlarlar sizin evide. Keşke bir iki hafta o bölgeden uzaklaşma şansınız olsa. İyi gelirdi sizede.ailede varsa sizede bulaşmasın
Henüz birinde görmemiş olmanız ve ciddiyetini anlayamamak mi? Forumda bile onlarca kişi geçirdi, hemen her gün pozitifim diye konu açılıyor. Daha salgının ilk dönemlerinde BBC yoğun bakımda bir günü paylaşmıştı, şuan da vefat eden hastaların son videoları falan sıkça düşüyor İnternete. Hiç bunlara denk gelmediniz mi?

Kamu ofisleri dezenfekte ediliyor sonra çalışmaya devam. Ayrıca evinize istediğiniz için geleceklerini sanmam keşke öyle bir hizmet olsa. Komşu amcaya Allah rahmet eğlesin.

Basiniz sagolsun.Yasliymis baya komsunuz ben gencler olunce daha cok üzülüyorum ya..Yani yasli ölümü beni biraz olsun teselli ediyor covidde..Ayrica sizin evinizi niye dezenfekte ediyorlar ki? Apartmani girisi falan etsinler yeter..Siz
Yaşlı ölümü biraz olsun beni teselli ediyor nedir Allahaskina? Annen baban yok mu? Üç beş yaşında birine göre sen de yaslisin bilgine. Annem babam hayatta değil yine de bu düşünce tarzınız sinirimi bozdu. Günahı ne yaşlıların en güzel günlerinde kimse olmek istemez. Ölüm kimseye yakışmaz yaşlı da olsa!!!

Kronik hasta idi zaten ev sahibimiz oluyor ev karantinasındayken vefat etti dün yan binamda oturuyordu.Bir temasımız olmadı geliş gidiş yoktu sadece aynı bahçe kapısını kullanıyorduk ama eldivenle kapıları açardık ya da ellerimizi dezenfekte eder dikkat ederdik evde vefat ettiği için dün evini ilaçladılar eşyalarını çıkardılar kişisel eşyalarını yaktılar bugün de belediyeden bahçeyi ve evleri ilaçlamaya geleceklermiş benim evi de ilaçlarlar mı?Belediyenin bu hizmeti var mı ? İlaçlandığında kaç gün eve giremem ? İlaç dediğim dezenfekte işlemi. Gece hiç uyuyamadım psikolojim bozuldu çocuklarının bağırışları eşinin bağırışları kulağımdan gitmiyor yorganını her şeyini yakmaları psikolojik olarak çöktüm resmen hala kendime gelemiyorum evde yalnız kalamıyorum nasıl düzeleceğim ?

oncelikle basiniz sagolsun.
Kronik rahatsiz diyorsunuz, agir bi grip ya da domuz gribi de kendisinin vefatina sebep olabilirdi, lutfen sakin olmaya calisin.

Yorganlari esyalari neden yaktilarki. Dezenfekte edilmiyor mu onlar evdekilere zaten gecmistir cok üzüldüm kadina 😥 bizde gecirdik Allah korumuş şükür ki bizi. Arastirdim esya uzerinde yani karton yuzeylerde en fazla dokuz gün yasiyor ve sonra etkisini kaybediyor yani gecme ihtimali yok karantina süresi on dort gün. Rabbim herkesin yardimcisi olsun. Bizim akrabalarda yakalanan cok ama vefat yok. Rabbim herkesi sevdiklerine bagislasin

Yaşlı ölümü biraz olsun beni teselli ediyor nedir Allahaskina? Annen baban yok mu? Üç beş yaşında birine göre sen de yaslisin bilgine. Annem babam hayatta değil yine de bu düşünce tarzınız sinirimi bozdu. Günahı ne yaşlıların en güzel günlerinde kimse olmek istemez. Ölüm kimseye yakışmaz yaşlı da olsa!!!
Ben de nerede bir yaşlı atlattı diye duysam çok mutlu oluyorum, umut doluyorum işte..

Bahçemiz dezenfekte oldu eve gerek görmedi gmrevliler sadece çamaşır suyu ve içme suyunu karıştırıp fısfısla sıkıp temizlik yapmayı tavsiye ettiler biz risk grubunda değilmişiz yan bina pozitif olsa da bizlik bir durum yokmuş

Bahçemiz dezenfekte oldu eve gerek görmedi gmrevliler sadece çamaşır suyu ve içme suyunu karıştırıp fısfısla sıkıp temizlik yapmayı tavsiye ettiler biz risk grubunda değilmişiz yan bina pozitif olsa da bizlik bir durum yokmuş
Neredeyse 1 hafta olmuş, bahçe diyorsunuz zaten açık hava. Virüs hoplayıp zıplayıp gezmedigine göre çok anlamsız bahçenin de ilaçlanması. Elbette hijyene de dikkat edeceğiz ama önemli olan aile içi görüşmeler, konu komşuya gidip gelmeler ben bunu bilir bunu söylerim. Aynı şekilde çoluk çocuğu da apartmanın bahçesine oynamaya bırakmak, çocuk parkları da hep risk. Emin olun bilmediğimiz bir sürü vaka içimizde geziyor her dakika bir yer ilaclanmayacagina göre.

Back
X