yan binadan gele sesler

NUZZU

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
8
1
16
İstanbul
Ya imdatt ya :( hergece hatta saat 21:00 dan gece 3 e kadar evimde çınlayan yandaki yeni evli çiftin sesleri kadın çok barıyo artık bu gece duvara vurdum :( ben utanıyom ya misafilerıme rezil oluyom artık bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne edep kalmış ne ar :(

Ya imdatt ya :( hergece hatta saat 21:00 dan gece 3 e kadar evimde çınlayan yandaki yeni evli çiftin sesleri kadın çok barıyo artık bu gece duvara vurdum :( ben utanıyom ya misafilerıme rezil oluyom artık bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne edep kalmış ne ar :(

aman sesini cikarma seni suclu cikarir boyleler :1::1:

iide her gece sıkıldım bunaldım seslerden bide kadın ağlıo sanki hep bence afedersin sanki töbe töbe ya ben en iisi imza toplıyımda şikayet edelim bu adam karısına resmen işkence yapıo bence :( bu saçmalık.

Biz de yaşadık böyle bir durum
Çok sinir bozucu..
Önce kavga, dayak, ağlama ve ardından
Bütün cinsel hayatlarını duyabiliyorduk ailece..
Kadın normalde tek yaşıyordu
Genelde sevgilisi gelirdi
Bütün bu olaylardan sonra kıyamet koparak adamı evden kovardı
Bir gün kapıyı bir açtım ki adam ayakkabılarını eline almış koşarak iniyor
asansöre bile binmeden..
Köpekleri vardı bir de hiç susmayan..
Çok bilirim gece 3te, öğlen 12de kapılarını çaldığımızı
ki aile apt. olduğu halde..
iki kat alttan bile duyulduğunu öğrenmiştik..
neyse ki biz kiradaydık ve çıkmıştık ordan bir süre sonra

ben yazın haziranda bu binaya sırf annemin evine yakın diye taşındım evim zaten 700tl kira vermeme rağmen çok eski ve su basıyo durmadan ,bide bu komşu sorunları eklenince daha beter oluyo ,ben kapılarına gidemem korkuyom tartışma çıkar dıye eşim karışma dıyo bırak başkaları şikayet etsin ama ben sinir oluyom ya töbe töbe gündüz gece bune böle :S amman ya ne biçim komşuluk kalmamış zaten
bişey desen nasıl insanlar bilemiyorsun :( bu gecede olursa polisi arıycam artık banane ya :S

sana müstakil eve çık diyeceğim ama inan demeye korkuyorum :18: Allah yardımcınız olsun ....

Bizim yan komşularda öyle. Çok garip bir aile yahu. Bugün kavga ediyorlar yarın sevişme seslerinden apartman inliyo. Kavgalarının nedenini, sonucunu, kavgayı kim kazanadı apartmancak tüm detayları biliyoruz sağolsunlar.

Back
X