- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi QueenOfEagle
-
Alo gürültü diye şikayet hattı var.Ceza öderlerse parmaklarının ucuna basarak yürürler.Şikayet etmekle ,para cezası ödetmekle tehdit et.Kızlar belki bunu mu dert ettin diyeceksiniz ama artık dayanamıyorum
Bir senelik evliyim, yan dairemizde eşimin memleketlisi bi adam otuyor. Yazın başına kadar hiçbir sorunumuz olmadı. Taa ki memleketten eşi ve çocukları gelene kadar.. Kalabalık bir aileler ve evli bir kızları daha var. Kızları ve torunları her gün yan taraftalar ve her gelişlerinde çocuklar avazı çıktığı kadar ağlayarak geliyor, akşam giderken kendileri de aşırı derecede ses yapıyorlar. Gün içerisinde zaten aramızda duvar yokmuş gibi sesleri geliyor.
Daha önce panoya apartman kuralları astım yöneticiye sorarak.. Belli bir saatten sonra apartmanda sessiz olunmasıyla ilgili. Ama okuduklarını bile sanmıyorum
Bir akşam eşim mesaiye kalmıştı ve geç gelecekti.. Yattım uyumaya çalışıyorum, yan tarafın zili çalıp duruyor.. Acaba bir şey mi oldu diye kalkıp delikten baktım, çocuk zile basıp basıp duruyor ve anneyle teyze biri apartman içinde biri daire kapısında muhabbet ediyor ve ikisi de "yavrum yapma, geç oldu" demiyor. Sinirlendim ve kapıyı açtım. Biraz sessiz olur musunuz uyuyamıyorum dedim. Kadının cevabı (küçümser şekilde) aman gidiyoruz zaten merak etme oldu
Mesele gidip gitmemeniz değil, saatin farkında mısınız dedim. Bu sefer diğeri, "aman abla bırak boşver, muhatap olma" dedi ve ben yine şok
Şimdi evde hasta yatıyorum, dün aşırı derecede hasta oldum işe de gidemedim sese karşı hiç tahammülüm yok tv bile kapalı şekilde oturuyorum ama yandaki çocuklar 10 dk.dır aralıksız çığlık atıyor, yine kimse susturmaya calışmıyor. Çıkıp çocuklara bir şey desem, çocukların suçu yok ki.. ikisi de küçücük. Bu arada diğerleri de bağrışıp duruyor.. Yöneticiye söylesem o da sadece aidatı alıp başka hiçbir şeye karışmıyor.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Konuşmakla anlayacak tipler değiller. Takmıyorlar bile!!
Kavga gürültü de değil istediğim ama apartman adabı diye bir şey var.. Bunlar resmen mağaradan gelmiş gibiler
Biraz uzun oldu sanırım, şimdiden teşekkürler..
Evimi çok seviyorum ama bunlar yüzünden evden taşınmak istiyorumÇözüm bulunmaz buna
ALLAH anlayışlı kimselerle karşılaştırsınn
Tek seçenek rahatsız olduğunuz daireye gidip aşırı gürültü olduğundan dolayı uyuyamadığınızı rahatsız olduğunuzu belirtin
Anlarmı bilemem ama buda bir seçenek
Zaten yönetici kapılarınıda kapatmışsın daha ne yapacan ki
Teşekkür ederimAlo gürültü diye şikayet hattı var.Ceza öderlerse parmaklarının ucuna basarak yürürler.Şikayet etmekle ,para cezası ödetmekle tehdit et.
Teşekkür ederim
Evimi çok seviyorum ama bunlar yüzünden evden taşınmak istiyorum
Biz de öyle düsünüyoruz inat gibi evimi de çok seviyorumTaşın.
Eşim de sizinle aynı fikirde. Israr etsem kabul eder ama bu tiplerden çoğu yerde var diyor o dayok ya bu yüzden ev taşınılmaz
Gittiğiniz yerde de ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz çünkü
En iyisi güzel bir üslupla sıkıntınızı diile getirmeniz
Umarım anlarlar
Bunu eşimle konuşacağım. Sağ olun..Bizde hassasız bu konuda iyilikle anlamıyor bu tipler.İşin ucunda para kaybı olunca eminim ki düzelecekler.
Bizim sürekli böyleler. Su anda sustular ama çocuklar evde kosturuyor. Arada olsa sorun değil, sonuçta insanlık hali ama bunlar her gün böyle. Daha apartman kapısından girişlerinde anlıyoruz geldiklerinionlar tasınsınlar sorun cıkaran onlar bizim yan dairemizde arada bi boyle bagırtılar kopuyor konusmayıda bilmezler birbirlerine saygısızca bagırısları falan Allahtan arada bir oluyor devamlı olsa cekilmez..
ya birde bunlar anlayacak cinsden degiller belliki esiniz konussun diycem adam ters birsey falan dese olay buyurmu acaba..Bizim sürekli böyleler. Su anda sustular ama çocuklar evde kosturuyor. Arada olsa sorun değil, sonuçta insanlık hali ama bunlar her gün böyle. Daha apartman kapısından girişlerinde anlıyoruz geldiklerini
Konuşacaktı aslında ama kızları gibi ters bir laf ederse kavga çıkar. Haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorumeşin eşiyle konuşsun ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?