Yan Dairedekiler

ya birde bunlar anlayacak cinsden degiller belliki esiniz konussun diycem adam ters birsey falan dese olay buyurmu acaba..
Işte tam ondan korkuyorum ben de. Ben daha sessiz sakin yapıdayımdır esime göre. Esim gidip güzellikle konuşup öyle bir tekpi alırsa olay büyür

en dertli olduğum konulardan bırı apartmanda duvarlar cok ınce salon ıle yandakılerın yatak odası yan yana kalıyor..ışten geldiğimizde süreklı gurultu oluyor eşımle ınan kı kendı konuştuğumuzu duyamıyoruz bırde cocukları var sürekl ağlıyor ev sahibine şıkayet ettık yok gene çözum olmadı...
aklımda olan tek fıkır badana yapılırken ızalasyon yaptırmak ıstıyorum sesle alakalı yüzde ellı engellese o yeter kendımızınkını yaptırırken onların ev sahibini de arayıp sizde yapın demeyi düşünüyorum.
düşünsenize misafiriniz geliyor yandan sürekli konuşma sesi geliyor insan mahcup oluyor sanki benim suçummuş gibi.. kapılarının önü süreklı çamur ayakkabıları darmadağınık aıdat ödemezler.inş en kısa zamanda giderler....

Ben de çocuklara kızmayı düşündüm ama hem tarzım degil cocuklara bağırmak hem de ben ailelerinin rahatlığına sinir oluyorum. Onların bir suçu yok.

Bende polis diyecektim ama Alo gürültü nerden aklıma geldiyse öyle yazmışım .Allah söyletti herhalde.Bizde polisi ararız(eşim gürültüye hiç gelemez)Ben biraz tırsarım başını belaya sokacaksın derim engel olmaya çalışırım eşim dinlemez arar,sonuç ta verir.

Ben taşınırdım. Taşınmak kolay birşey degil ama uğraşılmayacak insanlarla komşu iseniz en güzeli taşınmak. Türkiye de ses yalıtımı cok kotu maalesef. Daha bir kac aylık ödüllü bir projede oturuyoruz, yukarıda ki kadının sinir krizlerini bazen evimin içinde duyuyorum, calan zil sesleri oldugu gibi evin içinde çalıyor sanki. Ama bu her gün yaşanmadığı icin katlanilabilir bir halde su an. Yanı asljnda şans meselesi. Nerde oturursanız oturun komşular sesliyse ses oldugu gibi evin içinde maalesef

Inşallah.. gerçekten arada olsa hiç sorun değil. Sonucta illa ki biz de ses yapıyoruzdur ama bu rahatlık çekilir gibi değil

Doğru. Şans meselesi

Ben de gürültüye gelemem. Biz aile apartmanında oturuyorduk bekarken. Sessiz sakin, ses olsa da apartmandakiler ailemiz diye rahatsız etmiyordu belki..

Taşın demek kolay hayır anlamıyorum apartman kültürünü bilmeyen öküzler yüzünden sürekli taşınacakmıyız zabıtaya şikayet edin gün içinde olan gürültüye müdahake edemeseler bile akşamları olanlar için ihtar çekmiş olursunuz. Yaptıkları terbiyesizliği normal gören birde ukala karşılık veren cinsler benim oturduğum apartmanda dolu koca adam anne anne diye bagırır sanki telefon icat edilmedi, gece karısını döven mi torununu koşturan mı ne ararsan var

Alo gürültü diye şikayet hattı var.Ceza öderlerse parmaklarının ucuna basarak yürürler.Şikayet etmekle ,para cezası ödetmekle tehdit et.
Böyle bişey var mı hakkaten? Cezayı nasıl kesiyorlar, kapıya mı geliyorlar?

Konu sahibi, eşinizin kibar bir dille adamla konuşsa, belli o laftan anlar, kadınları uyarır. Yoksa sizin muhatap olduklarınız çok yüzsüz belli.

Aslında içime sinmiyor ama sanırım son çare şikayet etmek

Arkadaşımın üst dairesinden kadın sürekli bir şeyler silkeliyordu. Ama ne silkeleme toz içinde kalıyordu balkanu. videoya çekti onları. gidip belediyeye şikayet etti. para cezası ödedi kadın. Baksana uyarmışsınız ama saygısızlık diz boyu. Haketmişler bence.

Artık dayanamıyorum. Sinirden ağladım az önce. Cıkıp desem ki sessiz olur musunuz? O da; k.bakmayın cocuklar biraz rahatsız falan deseler, neyse idare edelim diyecegim. Ama bu terbiyesiz üslupları yüzünden göresim bile gelmiyor

ben burada suçluyu çok karşı taraf olarak göremiyorum, kızabilirsiniz belki ama öyle.

benim de çocuklu komşum vardı bir yıl önce, oradan da çok sees gelirdi.

çünkü artık evlerde sorun var, ses izolasyonu yok. ne konuşuluyorsa dibimde. e bir de çocuk olunca zaten ayrı bir gürültü oluyor.

ben de çok rahatsız oluyorum ama dediğim gibi karşı tarafı da haksız görmüyorum.

Doğru söylüyorsunuz..

Saygı duyarım.. Beni en çok rahatsız eden sey, rahatlıkları. En azından oglum basma zile gec oldu diyebilir. Ya da k.bakmayın saati fark etmedim diyebilir. Ben buna kızıyorum daha çok. Sonucta insanız illa ki ses olur.. bu fikrimi zaten yorumlarda da görürsünüz. Ama şu an cok hastaym ve gidip biraz sessiz olur musunuz demek isterdim ama kim bilir ne terbiyeslizlik yapip iyice moralimi bozacaklar diye bir sey demiyorum

Laftan anlamazlar çocuk bu yapar bahanesinide anlamıyorum sabahtan akşama kadar avaz avaz bagıran cocuga nasıl duymamazlıktan geliyorlar

Adam da normalde sessiz sakin ama, bazen esim günaydın galan diyordu ilk zamanlarda fakat cevap bile vermiyordu bazen. Bazen de kendisi laf atıyor. Çözemedik tam..

Laftan anlamazlar çocuk bu yapar bahanesinide anlamıyorum sabahtan akşama kadar avaz avaz bagıran cocuga nasıl duymamazlıktan geliyorlar
Benim annem bir yere gittiğimizde uslu uslu oturduğum halde çimdiridi beni yerinden kalkmak yok diye. Bunu da doğru bulmuyorum ama bu rahatlık da çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…