- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi pervinn_32
-
evet bayan heralde eşimle seviştiğimizi zannetti de öyle yazdı yoksa o saatte ne diye mesaj yollasın bide daha önce hiç yollamamışaaaa sızınkı cok ılgınc mesaj ne alaka gonderen bayan mı peki
ılgınçç ,garipevet bayan heralde eşimle seviştiğimizi zannetti de öyle yazdı yoksa o saatte ne diye mesaj yollasın bide daha önce hiç yollamamış
ilk mesajımı okudum şimdi karışık gelmiş kusura bakma ama anlamışsınılgınçç ,garip
bunu burada yazmaya karar verdım ,onceleri tuhaf karsılıyodum sımdılerde alıstım gulup gecıyorum ,apartmanda yasıyorum duvarlar cok ınce olucak kı yan komsum ewde naparsa seslerı oldugu gıbı bızım evde,bırde yatak odaları bızım oturma odası ıle yan yana olunca varın durumu sız dusunun ,bu durumda olan varmıdır acaba :???
ılk oncelerı ıl duydugumda sasırmıstımm,şok oldum var yaa :)
onemlı degıl canımilk mesajımı okudum şimdi karışık gelmiş kusura bakma ama anlamışsın
ilk baştaki şiirini anlamadım bana mı ıthaf ettınız ?yanlış anlama ama profilini görünce direk aklıma şu dize geldi:
nice insanlar gördüm üstünde elbisesi yok,
nice elbiseler gördüm içinde insan yok....
M.K
şaka şaka....
soruna gelince...
bizim komşular da muhtemelen aynı şeyden şikayetci..
yani biz gece onların öksürüğünü duyyosak=onlarda benim eşime olan laflarımı duyyo olabilir...
amaaaann...pamuk tıkasın rahatsız olan...top oynamıyozya, kendi halimizde maç yapıyoz..onlar da dikkat kesilmesin....
ne caizmidir ?onlarinduyarli olmasi lazim ama masi caiz midirrr
Yeni gelinmiş bir de oooo evlere şenlik bir durum söz konusu o zaman.Allah sabırlar versin demekten başka çare yokya nasıl dıtebılırımkı hıc sohbetım yok,zaten yenı tasındılar gelın geldı hanım efendı 5 ay oluyo :)
ilk baştaki şiirini anlamadım bana mı ıthaf ettınız ?
anlıyorum,sızdende cok ses cıkıyo demekkı,ya aslında normal gıbı gelıyoo sonucta ınsanların kendı evi ne var bıraz seslı oluyosa ama bunlar abartıyo sanki :)yahu mahsum kırmızı gülün bi şarkısı vardıya...
içi boş elbiseyi görünce aklıma geldi...
alınma ama..birden geldi aklıma napiimm
anam zamanında bızde yenı gelın olmustuk oyle nida atmadık,yada attırmadılar :)Yeni gelinmiş bir de oooo evlere şenlik bir durum söz konusu o zaman.Allah sabırlar versin demekten başka çare yok
o soruyu soramam benyalnız yasıyorum :)
normal canım ,dusunuyorumda kısknıyomuyum acaba :)Bence kulak vermeyin.. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı :) :).. Gençler sonuçta yeni evliler normal karşılaşmak lazım..
devam canım devam :)o zmn kavga yok gürültüye devam
Yok artık ... :) daha nelernormal canım ,dusunuyorumda kısknıyomuyum acaba :)
o anda pek duyacaklarını sanmam kız kendınden gecıyo sankı seslerındn oyle anlıyorumm :)laf arasında ; sesimiz geliyormu,sizinki birebir bizim evin icinde gibisinden ..
o anda pek duyacaklarını sanmam kız kendınden gecıyo sankı seslerındn oyle anlıyorumm :)
:)Yok artık ... :) daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?