- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
- Konu Sahibi pervinn_32
-
aynen oyle canım,bak ıste hıc kendımı yalnız hıssetmıyorum :)Valla evde yanlızsan korkmaman icin birebir ....
Ayyy guldum ilahi dısarda kaplan gorunen evde karısıyla kedi olur ..aslında hiçte oyle tıplere benzemıyolar o seslere gore hıc gormesem bu cıftı derımkı adam cok kudretlı galıba ama hıcte oyle gorunmuyo :)
canım bu tam tersı oluyo galıba ,:)Ayyy guldum ilahi dısarda kaplan gorunen evde karısıyla kedi olur ..
hahah yok canım ya yasım 32 ,bılrım o durumları nıye psıkolojım bozulsun :)Bu arada yasın kac evde yanlızsın kucuksen piskolojin bozulur muzik dinle duydugun anda ..
ha ha arası çıkmamıs nasıl heycan yapmısım konuyla ılgılı o seslerı baskasının duyması caız mıdır :) dıye yazmaya calısmıstım :)ne caizmidir ?
anlıyorum,sızdende cok ses cıkıyo demekkı,ya aslında normal gıbı gelıyoo sonucta ınsanların kendı evi ne var bıraz seslı oluyosa ama bunlar abartıyo sanki :)
anam zamanında bızde yenı gelın olmustuk oyle nida atmadık,yada attırmadılar :)
Yeni gelinmis tatlm normal karsilamak lazim anlarsiniz ya olsun o kadar seslerbunu burada yazmaya karar verdım ,onceleri tuhaf karsılıyodum sımdılerde alıstım gulup gecıyorum ,apartmanda yasıyorum duvarlar cok ınce olucak kı yan komsum ewde naparsa seslerı oldugu gıbı bızım evde,bırde yatak odaları bızım oturma odası ıle yan yana olunca varın durumu sız dusunun ,bu durumda olan varmıdır acaba :???
:) bı kızın ah oh nıdalarını duyuyorum bıde şap şap şap diye bır ses gelıyo adamın çıtı cıkmıyo :)ay ne güzel değilmi ama kız...
bak dolu dolu gibi gece hayatları varmış işte Allah bozmasın..
sadece kızdan mı geliyo ses?
merak ettim şimdi
hahah canım senın komsu banyo fantazısı yapıyomus oda son olmus galıba :)Bizim bina da hayalet gibidir. Doludur ama ne bir insan sesi gelir ne de birisiyle karsilasirsiniz. Ama tuvaletimin oldugu tarafta bir daire var. Bi gun disardan geldik lavaboya girip cikmam bir oldu. Anammm o ne sesti öyle. Resmen yatak odasi iliskisi diyim artik siz anlayin. Ama ondan sonra da hic duymadim hahahah
seslı hoslanıyolar bence :)o anda ayarlıyamıyolardır...
mesela geçen ben farketmeden sesli bişiler söylemişim eşime o esnada...
eşim hemen uyardı: birileri duycak sessiz ol diye..
yani farketmiyo olabilirler..
ama anormal bi durum var ve hep gürültü geliyosa uyarmak lazım...
o da kotu beaa kendını tutmak :)Hahahahcok fenaaaaa. Bizimde duvarlar ince. Yan komsumun oturma odasina yatak odam yapisik gülmeye korkuyoruz yatak odasinda
hahah canım senın komsu banyo fantazısı yapıyomus oda son olmus galıba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?