yan komşum. .

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Yan tarafta ihtiyar bir amca kalıyor tuvaletleri benim yatak odama yapisik sanırım ve bu yaşlı amca her gece kalkıyor ve inanılmaz sesli bir biçimde ihtiyaç gideriyor abartmiyorum yarım saat çeşme açıp kapiyor biliyorum çok saçma bu anlattığım ama gecenin bir yarısı kalkiyorum mide bulantısı ile bunun soylenebilecek bir yani yok sanırım tek care taşınmak. .
 
Görüyor zaten güldür güldür
Bizimde bazen geliyor ses ama yanında degilki sonuçta napsın adamcaz wcde yapmayacaksa gaz yapan gıdadan uzak durmasını soyleyebilirsin komşuluğunuz varsa :))
 
Benim yan komsumda hamileyken her sabah mutemadiyen 06.30da gurultulu bir sekilde ogurup kusardi biz esimle uykumuzdan ziplayarak uyanirdik kadin sanki yanimizdaymis gibi ama ben hic sikayet etmedim sonuçta kadin ne yapsin kv ile ayni apartmandayiz ona soylemistik gidip kadina soylemis her sabah senin sesinle uyaniyorlarmis demis patavatsiz kv cok utanmistim dedikodusunu yapmis konumuna dusurdu beni resmen apartman hayati boyle ses duymayim dersen mustakil evde oturacaksin anca oyle olur
 
Evler inceyse adamın yapabileceği bir şey yok..
Bizimde mutfak yan tarafın çocuk odasına bitişik kadın yatak odası yapmış orada yatıyor ama yapacak birşey yok mutfak sonuçta, hiç kasmadan yaşıyoruz.Yatak odası değişir ama mutfak!
Yatak odanızı değişmeye bakabilirsiniz yada taşınmak çözüm olur..
 
Tuvaletin, yerini değiştiremez yaşlı insana masraf , bilmiyorum kaç odanız var yatak odanızi değiştirmek en kolay çözüm , bazı binalar ,duvarlar çok ince malesef mutlaka rahatsız oluyorsunuzdur
 
Çözümü taşınnmak çok rahatsız oluyorsanız..
Yada duvara yapılabilecek ses geçirmeyen bir izolasyon sistemi yaptırmak..
Yani amcaya sessiz pırtlat diyemiyeceğinize göre, gerçi desenizde işe yaramaz
 
Yan odanizi baska bi odaya tasiyin. Mesela o odayi oturma odasi yapin. Televizyonun sesinden ses ulasmaz size.
 
Kız ne ara profilin pasifleşti?
 
Ya bu nasıl konu... Yani adam napsın? Binayı o kadar ince yapanlar utansın denir ancak buna. Salona mı s.çsın adam ya? Tuvaletteki insana da karışılmaz. Poponu sessize al da diyemezsin ki... Valla bana komşum böyle bir şikayetle gelse, "salona mı yapayım, koridora mı bırakayım, nereye yapayım?" derim.

Bizim de mutfaklar ile tuvalet/banyolar aynı boşluğa bakıyor, bazen mutfakta yemek yaparken alt kattan uzun hava duyuyoruz ama ne yapalım, tuvalet sonuçta.
 

"Poponu sessize al"
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…