Kocama bu mesajınızı okutacağım bak yan komşu da rahatsızmış diye.
Allah razı olsun.
İmza; horlama yüzünden canından bezmiş zavallı bi kadın.
Burun bandı al eczaneden ve hediye et
Yoksa bizim komşumuz musunuzbenimki de çok güzel kükrer ama bi tedavisi yok uyku apnesi var kocamda
Yahu neden denmesin ki. Esine diyin ki esiniz cok horluyor acaba odayı mı değiştirseniz? Benim öle bir imkanım olsa inanın size söylemezdim. Bos odamız yok vs vs artık duruma göre söylersiniz. Rahatsızlıklarımızı dile getirmeliyiz bence benim komsum bana gelse bu sekilde ne yapabilirim Die düşünür, tasınır Bi çözüm bulurum.Valla bezdim
Denmez dimi bu? Yani nasil neyi sikayet ederim ki?
Yahu neden denmesin ki. Esine diyin ki esiniz cok horluyor acaba odayı mı değiştirseniz? Benim öle bir imkanım olsa inanın size söylemezdim. Bos odamız yok vs vs artık duruma göre söylersiniz. Rahatsızlıklarımızı dile getirmeliyiz bence benim komsum bana gelse bu sekilde ne yapabilirim Die düşünür, tasınır Bi çözüm bulurum.
Ay kahkaha attım çok hoşsunCok tanimiyorum yeni tasindik buraya yoksa cidden verirdim..
Yani omrumde boyle bi korku filminin icine dusecegim aklima gelmezdi..
Ay kahkaha attım çok hoşsunşimdiki duvarlarda yanda biri nefes alsa duyulacak şekilde yapılmış ucuz malzeme. Bizim de öyle ve nefret ediyorum sanırım onlarla yakınlık kurup derdini güzelce anlatmaktan başka yapıcak bişeyin yok
Ee siz söyleyin çözümü de onlar arasın niye bu kadar cekiniyorsunuz anlamadım.3 cocuklari var sanirim odayi degistiremezler, ama ne bileyim nasil bunu cozebilirler, duramiyoruz odada, sinirden gozlerim doldu gercekten.
Şuan benimki de yanimda horuluyor pardon resmen traktör sürüyor desek daha doğru olur...yoksa bizim komşu senmisin ..bende eşime okutucam bu konuyu ama yine ben horlamiyorum diye inkar edicek
Ee siz söyleyin çözümü de onlar arasın niye bu kadar cekiniyorsunuz anlamadım.
Odayı değiştirirler, değiştirmezler ama bu sekilde çözüm odaklı yaklasmaya calısın ki yanlıs anlasılmayın en azından neticede bu denli horlamak da Bi hastalık ve sayenizde belki doktora gider.3 cocuklari var sanirim odayi degistiremezler, ama ne bileyim nasil bunu cozebilirler, duramiyoruz odada, sinirden gozlerim doldu gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?