Yan komsunun kukremesi

Zelinoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
1.154
2.527
48
Merhabalar,
Bu saat oldu uyumak mumkun degil.
Yan komsunun yatak odasiyla bnm yatak odam bitisik,sanirim yatak baslari da ayni duvar hizasinda.
Adam resmen kukruyor ki duvarlar cidden kalin, oyle kartondan bozma degil.
Napicam ben?
Onlar da bizde ev sahibiyiz.
Soylenmez dimi boyle bisey?
Yatak basini diger duvara almam mumkun degil, balkonla ebevenyn banyosu arasinda kaliyor o duvar, kucuk..
Yani ne diyebilirim ki komsuya?
Esiniz cok horluyor butun oda da ekolu ekolu dinliyoruz mu?
Sinirlerim cok bozuk
Gece kizim sIcrayarak uyaniyor sese bazen, agliyor noluyo anne diye

Şaka bi yana haklısınız . Benim eşimin de kesin duyuluyordur . Bir çözüm bulunursa lütfen beni de etiketleyin . Allah hepimize sabır versin ne diyim

Valla bezdim
Denmez dimi bu? Yani nasil neyi sikayet ederim ki?
Yahu neden denmesin ki. Esine diyin ki esiniz cok horluyor acaba odayı mı değiştirseniz? Benim öle bir imkanım olsa inanın size söylemezdim. Bos odamız yok vs vs artık duruma göre söylersiniz. Rahatsızlıklarımızı dile getirmeliyiz bence benim komsum bana gelse bu sekilde ne yapabilirim Die düşünür, tasınır Bi çözüm bulurum.

3 cocuklari var sanirim odayi degistiremezler, ama ne bileyim nasil bunu cozebilirler, duramiyoruz odada, sinirden gozlerim doldu gercekten.

Cok tanimiyorum yeni tasindik buraya yoksa cidden verirdim..
Yani omrumde boyle bi korku filminin icine dusecegim aklima gelmezdi..
Ay kahkaha attım çok hoşsun şimdiki duvarlarda yanda biri nefes alsa duyulacak şekilde yapılmış ucuz malzeme. Bizim de öyle ve nefret ediyorum sanırım onlarla yakınlık kurup derdini güzelce anlatmaktan başka yapıcak bişeyin yok

Normalde bende komşu seslerinden çook şikayetçiyim ama buna ne denir bilemedim ki adam bilerek horlamıyor onunda yatak odası, muhtemelen onlarda odayi değiştiremez

Ay çok zor. Ikinizin durumlarıda musaitse, eşine durumu izah edin ve ses yalıtımı yaptırmayı teklif edin? Ikinizinde kendi eviyse bi çözüm bulmak lazım çünkü. Uyuyamamak çok kötü sizi cok iyi anlıyorum

Narenciye kartonu iste manavdan, duvarını onlarla kapla, sonra sprey akrilik boyayla boya.
Eve çözüm ara
Komşuya değil

Aslinda duvae kutuk gibi, vurayim dedim elim kiriliyordu ve tik ses yapmadi duvar, ses gecirmesi cidden cok zor ama adam hasta sanirim..
Evet bn bi samimiyet kurayim yavastan..
Yazin belli olmuyordu bu ses, balkonlar acik disarinin gurultusu filan ama suan cok cok fena

Şuan benimki de yanimda horuluyor pardon resmen traktör sürüyor desek daha doğru olur...yoksa bizim komşu senmisin ..bende eşime okutucam bu konuyu ama yine ben horlamiyorum diye inkar edicek

Okutun okutun acilen yuzustu yatmaya baslasin, mumkunse kafasini yastiga gomsun

3 cocuklari var sanirim odayi degistiremezler, ama ne bileyim nasil bunu cozebilirler, duramiyoruz odada, sinirden gozlerim doldu gercekten.
Odayı değiştirirler, değiştirmezler ama bu sekilde çözüm odaklı yaklasmaya calısın ki yanlıs anlasılmayın en azından neticede bu denli horlamak da Bi hastalık ve sayenizde belki doktora gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…