Yalnız bunu söyledikten sonra esim hafif horlamaya basladıHaklisiniz, bunu usulunce soylemem lazim.
Anneme dedigimde gecimsizsin tolere et demisti belki oyuzden bi endise ettim
Odayı değiştirirler, değiştirmezler ama bu sekilde çözüm odaklı yaklasmaya calısın ki yanlıs anlasılmayın en azından neticede bu denli horlamak da Bi hastalık ve sayenizde belki doktora gider.
Hımm o engelli ise o da olabilir evet o zaman cok yapcak birsey de olmayabilir, sizin için bir çözüm düşünmemiz gerekir. Rica ederim...Haklisiniz.
Ben bi emin olayim oranin yatak odasi olduguna, laf arasinda sorcam.
Buyuk ogullari zihinsel engelli, olur ya o horluyordur bende incitirim diye de dusundum.
Tesekkur ederim ama kesin konuscam bu konuyu
Hımm o engelli ise o da olabilir evet o zaman cok yapcak birsey de olmayabilir, sizin için bir çözüm düşünmemiz gerekir. Rica ederim...
Duvarlara birsey yapılabilir belki siz bir konusun, birlikte bir çözüm önerisi getirirsiniz komsunuzla beraber. Umarım anlayıslı insanlardır onlarda.Ben odayi degistiremiyorum, diger odalar cocuklarin odalari ve onlara gore hazirladik,cift kisilik yatak sigdiramam yoksa uca uca degistirirdim
Zor bi durum çeken bilir umarım komşunuz ılımlı insanlardır gerçi karısı sizden çok rahatsızdır emin olun.
Merak ettim simdi sadece horlama sesimi geliyo ..demekki komsulariniz sadece uyuyo fantastik sesler gelse daha zor bacimmm afedersin......şaka bi yana da madem kendi eviniz ..ve yatak odalari bitişik bence ses yalıtımı yaptirin ..yada ucuz strafor dòseyip duvara üstüne alçı boya yapın etkili olur heralde
Bir müddet kesilip bi anda kükreme oluyorsa muhtemelen uyku apnesi var uykuda nefes kesilmesi ve vucut buna tepki olarak derin nefes almadan kaynaklıSanirim yandaki adamda da bu sorun var ve ben karisina sabirlar diliyorum..
Yani samimi olsak diycem o raddeye geldim artik.
Uyku apnesinin tedavisi var. Ya ameliyat yada uyurken maske takicak.Yoksa bizim komşumuz musunuzbenimki de çok güzel kükrer ama bi tedavisi yok uyku apnesi var kocamda
Maske dediğiniz o makinaya bağlı dimi o makina hem çok pahalı hemde vucut ona alışinca onsuz uyuması çok daha sakincalı diye biliyorum esimin ki ameliyatlık değil maalesef uygun çikmadı tedavisi yok diye rapor verdilerUyku apnesinin tedavisi var. Ya ameliyat yada uyurken maske takicak.
Ablam bizde kalmıştı, gece oturduk sohbet ediyoruz. Birden eşim horlamaya başladı ama yok böyle bir şeygecenin o sessizliğinde adam resmen kukruyor. Ablam korktu bu ses ne, diye. Korkma dedim eşim horluyor
Benim eşimde de uyku apnesi var, maskeyle uyuyor, hiç horlamiyor artık çok şükürdünya varmış
Evet makineye bağlı. Fiyatın bir miktarını devlet karşılıyor.Maske dediğiniz o makinaya bağlı dimi o makina hem çok pahalı hemde vucut ona alışinca onsuz uyuması çok daha sakincalı diye biliyorum esimin ki ameliyatlık değil maalesef uygun çikmadı tedavisi yok diye rapor verdiler
Ya işte o makineyle nefes almaya alıstıgından makinasız sıkıntı olabiliyormuş eşim bi ara araştırmıştı ne kadar dogru bilemiyorum makinasız risk artıyor yani alıskanlıktan dolayıEvet makineye bağlı. Fiyatın bir miktarını devlet karşılıyor.
Eşime ameliyat olabilirsin ama tavsiye etmem zor bir ameliyat, önce makineyi deneyelim, demiş doktor. 2 yıldır kullanıyor, arada çıkarıp uyuyor, bi sıkıntısı olmadı. Nasıl bir sakıncası varmış ki?
Dediğim gibi eşim zaman zaman makinesiz yatıyor, bir sıkıntı olmadı.Ya işte o makineyle nefes almaya alıstıgından makinasız sıkıntı olabiliyormuş eşim bi ara araştırmıştı ne kadar dogru bilemiyorum makinasız risk artıyor yani alıskanlıktan dolayı
Videoya çekin.Şuan benimki de yanimda horuluyor pardon resmen traktör sürüyor desek daha doğru olur...yoksa bizim komşu senmisin ..bende eşime okutucam bu konuyu ama yine ben horlamiyorum diye inkar edicek
En doğrusunu yapıyor eşiniz. Uyku apnesi var deyip geçmemeli. Hem tehlikeli hem rahatsız edici.Dediğim gibi eşim zaman zaman makinesiz yatıyor, bir sıkıntı olmadı.
Arastirmissinizdir muhtemelen ama yine de yazayım, uyku apnesi tehlikeli bir durum. Uykuda nefesi kesilebilir. Makine rahat nefes almasını sağlıyor en güzeli de sizin açınızdan sessiz uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?