Yan komsunun kukremesi

Oyle bisey yazmis miyim iyi okuyun ?
Tam tersi ben cekindigimi yazdim ki ses inanilmaz ekolu ve rahatsiz edici, gece biyu bitmek bilmeyen bir kukreme.
Gidin hamilelik stresinizi baska yerde atin.

Tek duvara yalıtım yapsanız. Karşı tarafta kendi tarafına yapsın

Sanirim onu yapicam, en mantikli cozum bu cunku..
Hani duvarlari asip gelen bir horlama ki esimde hafif hafif horlar, cocuklarim sesli nefes alir ama bu beni hic rahatsiz etmez, zaten yurtta kaldim unv de.. ama bu cok baska ya, gece olur da uyanirsam birdaha asla uyuyamiyorum o kadar rahatsiz edici

Ben kendi tarafima yaptircam,iyiki konuyu acmisim gercekten zombi gibi uykusuzluktan bu fikir aklima gelmemisti. Olur da sohbet esnasinda konu sese gelirse, komsuma gece cok ses geldigini usulunce soylemeyi dusunuyorum, belki onlarda duvara yalitim yaptirir boylece sorun kokten cozulur

Allah yardımcınız olsun demeye geldım.Çıt sesine uyanırım.

Aaaa ne yapayım kardeş kocam işten yorgun geliyor, ben alıştım sen de zamanla alışırsın derse? Kocamdır kükrer de sever de derse?

Oyle bisey yazmis miyim iyi okuyun ?
Tam tersi ben cekindigimi yazdim ki ses inanilmaz ekolu ve rahatsiz edici, gece biyu bitmek bilmeyen bir kukreme.
Gidin hamilelik stresinizi baska yerde atin.
Bence siz haddinizi bilin önce. Bi gün biri bildirir yoksa.

tanıdığım çok iyi bir kulak burun boğazcı var gitmek ister misiniz diye tatliş bir teşvikte bulunabilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…