Yan komşunun yatak odası

Ayy yorumlar çok hoş bayaa güldüm
Iki gün önce kızkardeşime gittim yardim amaçlı ve diğer kizkardesimle ablamda vardi. Öyle grip olmuşumki tuvalete gittim ah uh diye inleye inleye işimi yaptım ama farkında degilim.Tuvaltten çıkınca bir baktım bütün gözler bana bakıyo ve gülüyorlar noldu dememe varmadan onlar dedi neydi o aynı şey yapıyomuş gibi sesler çıkardın dediler bayaa gülmüştük
Ama evdeyken eşim hep ikaz eder tuvaletteysen fazla sesler çıkarma der
Bende ansan ne yapıyosan yapıyorum onlara ne derim ama şaka diyorum tabii hem zaten yurt dışındayım türkiyede olsak çok dikkatli olurduk çünkü bizim milletimize dah ayop olur

Ya geçen akşam annemi özledim diye ağlıyordum eşimde diyor ki ne olur ağlama bak komşular duyacak yanlış anlatacaklar diyordu ayyy millet ne rahat yarabbim :anne:
Biz eşimle sakalasirken bile bazen dozunu fazla kaciriyorum heralde eşim gülerek oglum kızım yapma diyor çocuklarına dermiş gibi bırak seksi

Bazen bagiracagim diyorum sakaciktan ağzımı kapatıyor bırak ahh uhhh demeyi millet çığlık çığlığa yapıyormuş bayağı rahatlar

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey :KK53:zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir :KK53:

Benim yatak odamın duvariyla aynı duvarı paylaştığım komşu da çok atesliydi buraya ilk taşındığımizda, 4-5 ay oluyor zaten. Bi gece çığlık sesine uyandım annem kabus gördü zannedip içeri koştum baktım kaynağı orası değil ve mevzu zannettigim gibi değil:KK53: odama geri geldim kadın tam gaz devam ediyor ama ne bağırmak sanki kesiyorlar :olamaz: yastığı yüzüme kapatıp uyudum mecbur :işsiz:

Bayadır sesi gelmiyor muhtemelen oda değiştirdiler ya da buraya gelip "kocam uzun zamandır bana dokunmuyor" diye konu açmıştır belki :KK53:

Ay öldürdün beni gülerken çocuğu doğuracaktım :D :D :D

Duvara sert bi cisimle vur, bi daha yapmazlar.
Tecrübe ile sabit.

Duvarlar inceyse insanların suçu ne ki. Hergün hergün olan bir şeyse elbette sinir bozucu ama sonuçta insanlar evlerinde bile rahat edemeyeceklerse nerde edecekler? Sonra ülke mutsuz insanlarla doluyo :KK53:

Herkesin zevk eşiği farklı. Siz zevk alamıyorsanız o sizin probleminiz hanımlar. O çığlıklar sizin zannetiitiğiniz gibi rol falan değil yani.

Konuda bahsi gecen kadin ne ölçüde ciglik atiyor bilmiyorum ama benim üst katimdakilerin muhabbet etme seslerini ben duyuyorum. Ne dedikleri anlasilmiyor ama ses duyuluyor. Yani sesi duymak için illa kesiyorlarmis gibi avaz avaz bagırmak gerekmiyor.
Ayrica bu sevisme kaç saat suruyor ki uykusuz kaliniyor? Hergun ve sabaha kadar yapmiyorlardir heralde onlarinda işi gücü vardır sabah. En fazla 1 saat sürsün nedir yani?

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey :KK53:zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir :KK53:

Bizimde eski evde alt komşudan sürekli konuşma sesi geliyordu. Yatak odasında ne konusuyorsun allah aşkına cok saçma. Neyse bende bizim yatagin yanından aşağı doğru bir huni tarzı karton yapıp gece 2 3 gibi sela dinletisi yaptım. Bi daha çıt çıkmadı :))) ölüm ve cuma harici sela birlik için okunur ama ben huzur için okuttum napayim

Her gece boylemi :olamaz:dokuz senelik evliyim hic sesli sevismedim nasil cikiyor o sesler noluyirda cikiyor hala bu sorunun cevabini bilmiyorum cevaba gelince madem kagit gibi duvarlar sivri topuklu ayakkabiniz ucuyla sertce vurun birde ustune bir guzel yeterrrr diye bir bagirin birdahki sevismelerinde artik ya bantlarlar birbirilerini yada fantazileri icin mekan bulurlar kendilerine :KK48:

Nasıl ki magnum reklamında ses salataliktan çıkıyorsa o durumda da kurbağaya filan basıyorlar bence. 1 buçuk yıllık evliyim daha şanslısı nasıl olur bilmiyorum

Nasıl ki magnum reklamında ses salataliktan çıkıyorsa o durumda da kurbağaya filan basıyorlar bence. 1 buçuk yıllık evliyim daha şanslısı nasıl olur bilmiyorum

Şanslısı değil sesliisi olacak. Ve bahsettiğim ses çığlık yada yi beni bilmem ne demek :))(

Ben de ses cikarmadan nasil yapilabiliyor onu anlamadim.ne alaka rol kesiyorlar mesajlari falan.bir de kesin kendinizden emin emin yazmissiniz da her ses cikaran rol falan yapmiyor hanimlar.

Aynen. Tamam kesiliyormuş gibi sesler çıkarıp, deli gibi çığlık atmak ne mana dedirtebiliyor ama hiç ses çıkartmadan da nasıl durabiliyorlar ben de merak ettim cidden.

Her gece boylemi :olamaz:dokuz senelik evliyim hic sesli sevismedim nasil cikiyor o sesler noluyirda cikiyor hala bu sorunun cevabini bilmiyorum cevaba gelince madem kagit gibi duvarlar sivri topuklu ayakkabiniz ucuyla sertce vurun birde ustune bir guzel yeterrrr diye bir bagirin birdahki sevismelerinde artik ya bantlarlar birbirilerini yada fantazileri icin mekan bulurlar kendilerine :KK48:
Katılıyorum size gayetmiyorsa net cevap olur bence insanlarda ne edep kalmış ne haya hiçmi dusunmuyolar bukadar ses yapilirmi nekadar ayıp ya

Back
X