Yan komşunun yatak odası

tatlım kadın anırmaya başladığı an çüüüüüüüüşşş oohaaaaaa diye sende bağır:) eğer kapına gelip sana bişey derlerse her gece senin anırmanı çekemem ağzına bişey tıka falan bağır komşulara rezil et:) sanki biz evli değiliz apartman hayatı ayıp diye bişey var ay koptum şu an:)
Ailenle yaşamasam bağırırdım kesin :D

Bence kadını uyarmalısın. Ben duyuyorsam üst ve altta duyuyor odayı yalıtın deyin. Cıngar çıkartırsa sizde ilahi, ezan, Kuran açın duvara yapıştırın dinlesinler

Her gece boylemi :olamaz:dokuz senelik evliyim hic sesli sevismedim nasil cikiyor o sesler noluyirda cikiyor hala bu sorunun cevabini bilmiyorum cevaba gelince madem kagit gibi duvarlar sivri topuklu ayakkabiniz ucuyla sertce vurun birde ustune bir guzel yeterrrr diye bir bagirin birdahki sevismelerinde artik ya bantlarlar birbirilerini yada fantazileri icin mekan bulurlar kendilerine :KK48:
He he çok güldüm ya :KK70:

Anırmak filan ne kadar çirkin tabirler, hiç tanımadığımız insanların yatak odası hakkında denilmeyen şey kalmadı. Duvarlar kağıt gibi, üst katın titreşimini kendi telefonumuz sanıyoruz, hapşırınca çok yaşa diyoruz, zannedersin sabah akşam saatlerce seks yapılıyor. Bir saate bitmiştir. Hoş değil o sesleri dinlemek evet ben de yaşadım aynı şeyi ama yapacak bir şey yok. Süreklilik olursa kibarca kadına söyleyebilirsiniz belki de notlar motlar münasebetsizce yani. Anırmakmış peh.

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey :KK53:zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir :KK53:
HAHAHAHHAHSHAHAHAHHAJAKDKDDLJSK HAHAHHASJKDKDD :rolleyes:

İnsanları sevişirken bağırabilir kızlar siz o tarz bir yükselme yaşamıyorsunuz diye başkaları da yaşamıyor değil. En basit ve yüz göz olmayan çözüm çok ses çıkardıklarında duvara terlikle vurmak, hemen keserler zaten. Yüzyüze söylemeden önce bir deneyin.

Ben de sessiz kalamayanlardanım :olamaz: Biri duyuyordur diye içim içimi yese de yok arkadaş kısamıyorum sesimi. Bas bas bağırmıyorum ama ne bileyim duyuluyor olabilir :kızgın: Utanç verici.
Dimi gece ses çekiyo biz napalım :/

Back
X