Yan komşunun yatak odası

sesleri duymaya başladığında sende yüksek sesle konuş bağır gürültü çıkar. sesin net bi şekilde geldiğini anlasınlar.
işin hararetiyle farketmiyor olabilirler:KK70:
sahi o sesler istemsizmi çıkıyor ben çıkarmak istesemde çıkaramam da:KK70:

Ses cikmaz demeyin . Esek anirmasi filan diyen birisi var sizide alintilar yoksa. Ses cikar deyin normal deyin. Anirsa dahi normal diyecekmisiz:sus:

Yalan dememisim oyun rol dememisim. Bir yillik uzmanim dememisim. Bu konuda 1 yıldır bilgim var daha ses nasil olur bilmiyorum demisim. Ve evet bilmiyorum. Kopurt beni pakizemmmmm diye karikatürler vardı. Yani ben bunu karikatürlerde okuyup gülüyorum. Apartman sisteminde yasayan insanalr kurallara itaat etmek zorunda. Bagirmayu seviyor ise mustakil ev tutmali. Birinin ozgurlugu digerinin ozgurlugu basaldigi yerde biter. Herkesin bir ozgurluk cemberi var. Kesistigi noktalarda hassas olmak sart. Beni de etiketlediniz fakat yazdiginiz cevaplarin hic birinde ben yoktum. Ben konulara eglenceleli cevaplar veririm. Konu sahibi okumus gülmüş gecmis sizin neden zorunuza gitti ki ???

Ayrica bir insana aniriyor demek nedir yahu ? Evet gercekden ozel hayatlar bayaaa bi farkli imis. Anirma dediniz resmen ne ayip.
Simdi sevisemiyosun kocan sevisemiyo damgasini sanada yapistirmasin anacim uzak durmak lazim boylelerinden :) bu duruma gore bagirmayanin kocasi sevisemiyo ve kadin Evk almiyo :))

Surda kadin kadina sohbet ediyoruz bu kadar sinirlencek ne varsa :)

Biz facebookta ask paylasimlari yapan bir ciftin ( hanimin) kocasinin ona ettigi eziyetleri tum kavgalari maddi sorunlarin dinliyoruz. Instagramdan yeni koltuk takimi istiyor, ama bir aksam once evde kiyamet kopmus oluyor.
Bu arada bu sorunlarin en alevli zamaninda hamile kaliyor
Adam evi yikiyor.
Cocuk odasinda agliyor.
Evi yıksa oturup dinlemek zorunda kalıyoruz, sanki yanımızdalar
Mecbur gık diyemiyoruz, mecbur susuyoruz.

O seslere gelecek olursak, :D
İstemsiz çıkıyor o sesler, farkında olsa ztn susar, kimse sesini duyurmak için bağırmaz, ne kadar yüksek sesli olacağına karar veremez bu konuda evler çok sorunlu, en kötü alanda yatak odaları. ve tek topa tutulan da cinselliği böyle yaşayan çiftler.

Simdi sevisemiyosun kocan sevisemiyo dangasini sanada yapistirmadin anacim uzak durmak lazim boylelerinden :)

Surda kadin kadina sohbet ediyoruz bu kadar sinirlencek ne varsa :)

Yahu Allah askina ben insanim. Kocasiyla amuda kalkarak yuruyen birini görsem ayy aman bosver cok normal bu yani sonuçta ozel hayat mi diyeyim. Herkes fikrini soyluyor. Birisi de bana bagirmak normal bacim ben bagiririm dese yine kizmam yemin ederim. Nedir bu siddet bu celal :D birazdan hepimiz alintilanacagiz ve aslinda siz iyi yapamiyorsunuz kocaniz mutlu bile degil denecek gibi his var icimde

Niye yiyelimki? Dedim ya sohbet ediyoruz sana laf atan olmamistiki oysa :)

Birak be ne sohbeti. Demediginiz hakaret kalmamis. Bagiran kendine yeni koca ariyordur bile denmiş artik hanginiz dediyse. Birseylete ses cikartmam icin, birseylere karsi cikmam icin illa o elestirilen tarafta olmam yada bana laf atilmasi gerekmiyor.
Körler sagirlar birbirinizi agirliyonuz burada, istediginiz genellemeyi yapip atip tutunuyonuz biri gelip tam tersi genelleme yapinca "her bagirmayan zevk mi almiyooo" sen her bagirani ahlaksiz, rol yapiyor olarak ilann ediyordun ama...

Kadin kadinin düşmani işte cekemiyorsunuz. Sesini bile duysan ahlaksiz, araniyor yaftasi yapistiriyorsunuz. :))) Baska konuda da kadin savunuculugu yaparsiniz. Neyse baska birsey demiyorum.

Birak be ne sohbeti. Demediginiz hakaret kalmamis. Bagiran kendine yeni koca ariyordur bile denmiş artik hanginiz dediyse. Birseye karsi cikmsm icin illa o elestirilen tarafta olmam yada bana laf atilmasi gerekmiyot. Körler sagirlar birbirinizi agirliyonuz burada, istediginizgenellemeyi yapip atip tutunuyonuz biri gelip tam tersi genelleme yapinca "her bagirmayan zevk mi almiyooo" sen her bagirani ahlaksiz ilann ediyordun yaaaa....

Kadin kadinin düşmani işte cekemiyorsunuz. Sesini bile duysan ahlaksiz, araniyor yaftasi yapistiriyorsunuz. :))) Baska konuda da kadin savunuculugu yaparsiniz. Neyse baska birsey demiyorum.

Polemik cikartma amaciniz basarli olmadan ben buradaki sorumlulugumu alayim. Mune Mune

Yahu Allah askina ben insanim. Kocasiyla amuda kalkarak yuruyen birini görsem ayy aman bosver cok normal bu yani sonuçta ozel hayat mi diyeyim. Herkes fikrini soyluyor. Birisi de bana bagirmak normal bacim ben bagiririm dese yine kizmam yemin ederim. Nedir bu siddet bu celal :KK70: birazdan hepimiz alintilanacagiz ve aslinda siz iyi yapamiyorsunuz kocaniz mutlu bile degil denecek gibi his var icimde
Bu ses muhabbetini ben actim galiba :) bi kac kisiyle sohbet ettik, oyle degil diyenlerde oldu.. zaten ben herkes icin genelleme yapmadim hic.. okudugum yazilardan cogunun boyle olduguna kanaat getirdim dedim hatta:) esprili bi sekilde konustuk.. bu kadar sinirlencek birsey goremiyorum.. kaldiki esimiz guzel sevisemesede zevk alma gibi bi sorunumuz varsada bu bir saglik sorunu gibi birseydir.. hanimefendinin bunu alay ederek yapistirmasi gerekmezdi.. herneyse dedim ya isteyen istedigi kadar bagirsin cagirsin.. buarada anirma vs dendi asla oyle bi yakistirmayi ben yapmadim kendileri yapti sanirim..

Bu ses muhabbetini ben actim galiba :) bi kac kisiyle sohbet ettik, oyle degil diyenlerde oldu.. zaten ben herkes icin genelleme yapmadim hic.. okudugum yazilardan cogunun boyle olduguna kanaat getirdim dedim hatta:) esprili bi sekilde konustuk.. bu kadar sinirlencek birsey goremiyorum.. kaldiki esimiz guzel sevisemesede zevk alma gibi bi sorunumuz varsada bu bir saglik sorunu gibi birseydir.. hanimefendinin bunu alay ederek yapistirmasi gerekmezdi.. herneyse dedim ya isteyen istedigi kadar bagirsin cagirsin.. buarada anirma vs dendi asla oyle bi yakistirmayi ben yapmadim kendileri yapti sanirim..

Amac polemik yaratmak. Umarim Mune Mune gelir de görür. Kadin milletisiniz iste tarzi birseyler de yazilmis. Erkek bile olabilir

Birak be ne sohbeti. Demediginiz hakaret kalmamis. Bagiran kendine yeni koca ariyordur bile denmiş artik hanginiz dediyse. Birseylete ses cikartmam icin, birseylere karsi cikmam icin illa o elestirilen tarafta olmam yada bana laf atilmasi gerekmiyor.
Körler sagirlar birbirinizi agirliyonuz burada, istediginiz genellemeyi yapip atip tutunuyonuz biri gelip tam tersi genelleme yapinca "her bagirmayan zevk mi almiyooo" sen her bagirani ahlaksiz, rol yapiyor olarak ilann ediyordun ama...

Ben oyle bi yazi okumadim koca aramak filan ne cirkin sey dedin ole.. sadece baskasi o sekilde duysa fantazi kurabilir diyenler oldu.. tatlim dedim ya sana birsey soylemedim istedigin kadar bagir ok :)

Ben oyle bi yazi okumadim koca aramak filan ne cirkin sey dedin ole.. sadece baskasi o sekilde duysa fantazi kurabilir diyenler oldu.. tatlim dedim ya sana birsey soylemedim istedigin kadar bagir ok :)

Ben gordum. Kocasi oyle diyomus mus diye kalkmis buraya yazmis. Sevisirken ses cikaran baska erkek arandigindan ses cikariyormus diye yazan var. Nicki hatirlamiyorum. Hatirlayan etiketlesin.

Ben gordum. Kocasi oyle diyomus mus diye kalkmis buraya yazmis. Sevisirken ses cikaran baska erkek arandigindan ses cikariyormus diye yazan var. Nicki hatirlamiyorum. Hatirlayan etiketlesin.

Bunu bende okudum ve açıkçası midem bulandı.
Ya aranmıyorsa, ya böyle bişey yoksa diye hiç düşünmüyorlar birde buraya yazıyorlar. İftira, günah ve hadsizlikten başka bişey değil.
Benim kocam böyle bişey dese, önce hesabını ben sorarım, bu ne terbiyesizliktir hem cinsime ne diyorsun, haddini bil o onun nikahlı kocası neler düşünüyorsun diye kıyameti koparırım.

Amac polemik yaratmak. Umarim Mune Mune gelir de görür. Kadin milletisiniz iste tarzi birseyler de yazilmis. Erkek bile olabilir
Hala polemik diyorsun ama siz bağıranlar rol yapıyor anırıyor başka erkek arıyor diyince polemik olmuyor dimi :KK14: harbi bu iş sessiz sedasız nasıl oluyor neden oluyor diye bir araştır ömrün böyle gecmesin ;)

Hala polemik diyorsun ama siz bağıranlar rol yapıyor anırıyor başka erkek arıyor diyince polemik olmuyor dimi :KK14: harbi bu iş sessiz sedasız nasıl oluyor neden oluyor diye bir araştır ömrün böyle gecmesin :KK66:

Rol yapıyor demelerini geçtim, koca arıyor demişler.
Başka birini aramak için bağırıyorlarmış.
Ya öyle değilse, bu hakla ölüp gitmek var hiç düşünen yok.

Rol yapıyor demelerini geçtim, koca arıyor demişler.
Başka birini aramak için bağırıyorlarmış.
Ya öyle değilse, bu hakla ölüp gitmek var hiç düşünen yok.
İşleri zor :işsiz:
Ya arkadaş yazmıyayım diyorum sonra bibi hep sex konuşuyor oluyor :110:bu işin başından sonuna hadi ses çıkmıyorda be gadın o son anda sesi nasıl tutuyorsunuz içinizde :sus: düdüklü tencere misali :70:

İşleri zor :işsiz:
Ya arkadaş yazmıyayım diyorum sonra bibi hep sex konuşuyor oluyor :110:bu işin başından sonuna hadi ses çıkmıyorda be gadın o son anda sesi nasıl tutuyorsunuz içinizde :sus: düdüklü tencere misali :KK70:

Ay sesli güldüm, işyerinde anlatamam da :temizlik:

Nedense hep gözüme ötmeye başlayan düdüklü tencere geliyo :ıslık::ıslık::ıslık:

Ne çirkin yorumlar yapılmış. Başkası adına utanmak bu olsa gerek. Keşke içinizi biraz temiz tutabilseniz.

Bu tip konular resmen seviye testi gibi.. her konuyla dalga gecilmez ki arkadas, olay tanimadiklari kadina iftiraya kadar gitmis ayiptir yahu gunahtir..

Back
X