Yan simitler :/

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Kızlar Merhaba
Kilom fazla değil aslında boyuma gorw ama ah şu düşük bel giymekten galiba oluşan simitler yok mu :/
Ne yapsam kurtulurum bunlardan
Dikkat ediyorum yediklerimë .
Şu internette elektronik dalga gönderip yağ yaktigi iddia edilen zayıflama aletlerinden alsam bunlarda etkisi olur mu acep :/

Ahhh o yan simitler bende de var, deli zayıflasam da ordalar.

Hep düşük bel pantolon ve donlardan oluyor. Belli bir yaştaki tüm kadınlarda var bu sorun, çok zayıf olanlarda da. Yaşlılarda mesela yok. Düşük bel çıktı simit oldu kadınlar.

Bunun çözümü yüksek bel ve dişini sıkıp korse giymekle çözülür. Bir de o bölgelere özel egzersiz gerek..

Ahhh o yan simitler bende de var, deli zayıflasam da ordalar.

Hep düşük bel pantolon ve donlardan oluyor. Belli bir yaştaki tüm kadınlarda var bu sorun, çok zayıf olanlarda da. Yaşlılarda mesela yok. Düşük bel çıktı simit oldu kadınlar.

Bunun çözümü yüksek bel ve dişini sıkıp korse giymekle çözülür. Bir de o bölgelere özel egzersiz gerek..
Evet çok haklısın .
Ah ahh annem defalarca dedi düşük bel giymekten diye dinlemedim :/
Ya iç çamaşırı mi dahi yüksek bel e çevirdim
Ama buraya ne yapsam o dediğim cihaz ise yarar mı acaba
Tatile gidicem 1 ayim var bikini giycem off

bence pantolonlar çok küçük kızlar sizinle bir ilgisi yoktur çok ciddiyim. kilomda normal diyorsunuz. neden tek oradan fışkırıyor. bir avuç bel yapıyorlar içine anca çocuk sığar onların

benim hep bel kismi genis evet kesimleri dediginiz gibi dar bi anormallik var. Bakiyorum genc kizlarin vucuduna simdiki vucutlari deforme gibi ya bacaklar ya bel ya kalca hep giyilen kiyifatlerden simitler gene masum

bende hem kilo var hem göbüş var hem simit var
maşallah
simit demişken canım simit istedi:KK53::KK53:

Sorma ya yanina beyaz peynir cay çıtır çıtır :)

Evet çok haklısın .
Ah ahh annem defalarca dedi düşük bel giymekten diye dinlemedim :/
Ya iç çamaşırı mi dahi yüksek bel e çevirdim
Ama buraya ne yapsam o dediğim cihaz ise yarar mı acaba
Tatile gidicem 1 ayim var bikini giycem off

Bu videodaki egzersizleri yap işte. Bir de korse giy bir süre ama senden bir beden küçük olsun. Toplayan korseler var oralar kendini salamıyor ya zamanla toplanıyormuş. Doğum kilolarını korseyle yok edenler var...

Bölgesel çalışmanız lazım o zaman. Twister hareketi çok iyi geliyo o bölgeye, tabi 3 5 yapıp hemen bırakmayacaksınız ama :KK51: 2 haftadır bu hareketi yaparak gözle görülür şekilde simitlerim gitti benim ayriyetten başka egzersizlerde yapıyorum tabi onlarda farketmiştir illa :KK70: Yani işin başı egzersiz egzersiz egzersiz başka yolu yok :KK12:

Yağın düşük belle ne ilgisi var ?

Yüksek bel 1 tane bile pantolonum yok donumda.
Ama yanmış simitmiş hiç olmadı.
Bu tamamen vücut yapısı ve kişinin hareketiyle alakalı.
O simit Dediğiniz şey yağ.
Simit olmaması için ya egzersiz ya egzersiz.
Başka çare yok.

Bu videodaki egzersizleri yap işte. Bir de korse giy bir süre ama senden bir beden küçük olsun. Toplayan korseler var oralar kendini salamıyor ya zamanla toplanıyormuş. Doğum kilolarını korseyle yok edenler var...

Bu supermiş deneyeyim bakalım sonuç alırsam yazarım

Külotlar da sıkıntılı ya hepsi düşük. Aslında yanları kocaman geniş vücudu saran çamaşırlardan giymek lazım.

Bölgesel çalışmanız lazım o zaman. Twister hareketi çok iyi geliyo o bölgeye, tabi 3 5 yapıp hemen bırakmayacaksınız ama :KK51: 2 haftadır bu hareketi yaparak gözle görülür şekilde simitlerim gitti benim ayriyetten başka egzersizlerde yapıyorum tabi onlarda farketmiştir illa :KK70: Yani işin başı egzersiz egzersiz egzersiz başka yolu yok :KK12:
Twister nasıl oluyor o_O

malesef canım onlar çok da işe yaramıyo tek çözüm spor en etkilisi de plates ama sabır göstermelisin düzenli sporla eritirsin

X