yan yatmakla burun yamulur mu?

Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum geçen bir videoda izledim. Doktor dedi ki ne tarafa yatarsan ödem o tarafa iner. Yani sanırım yanlmulmaz ama ödem ineceginden yamuk gibi gözükebilir

Hamur değil burnun demişti bana doktorum 4.günüm alçı ile yan uyumama izin vermişti çünkü asla yan yatmadan uyuyamam. Önemli olan baskı uygulamamakmış doktoruna sorarsan için rahat olur

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar. Benim doktorumda en az 3 ay sirt ustu yat diyor.... bana cok mantiksiz geliyor. Ben koca ameliyat gecirdim, bi yan yatmayla mi burnum yamulacak? doktorum diyor ki bir hastasi varmis 1 ay sag tarafina yatmis ve burnu sag tarafa kaymis... o da bi ay sola yat demis.

Ben sirt ustu kesinlikle uyuyamiyorum sirtimdan rahatsizim, ona ragmen ilk 7 gun sirtustu yattim

Hamur değil burnun demişti bana doktorum 4.günüm alçı ile yan uyumama izin vermişti çünkü asla yan yatmadan uyuyamam. Önemli olan baskı uygulamamakmış doktoruna sorarsan için rahat olur
doktoruma sordum iste uc ay sirtustu yat alisirsin diyor ama gercekten mantiksiz geliyor yaa

doktoruma sordum iste uc ay sirtustu yat alisirsin diyor ama gercekten mantiksiz geliyor yaa
Aslında sırt üstü yatmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Hem yüzde kırışıklık hem de asimetri oluşuyor özellikle aynı yöne uzun süre yatınca. Burun ameliyatımdan sonra yaklaşık iki ay 2-3 yastıkla yattım, ödemim ve burun içi tıkanıklığım çok az oldu bu sayede . Şimdi 9 ay geçti ameliyatımın üstünden. Ben de sırt üstü yatma mücadelesi veriyorum epeydir, ama her uyandığımda ya yüzümü yastığa gömmüş ya da yan pozisyonda uyanıyorum maalesef 🤪

Back
X