Koyulan yaglarin hepsimi eridi?? bende yag enjeksiyonu olmayi dusunuyorumda 1 iki kere yapildiktan sonra kaliciligi kesin diye biliyorum:44:
ben de yağ enjeksiyonu yaptırdım ilk 3 hafta dışarı çıkacak gibi değildi
hala biraz şiş ama sonuç şu an için iyi. ama eğer erirse zaman içinde, bu kadar zaman dışarıya çıkamamaya- şişliğe değmez
tekrar yaptırmam
O kadar zaman neden çıkamadın ki.Sadece şişlik oluyor.Yani çirkin vs değil.Ben 1 hafta sonra sokaktaydım.Ama hepsi eriyor.moralini bozmak istemem de.Tekrarlatmak lazım o da ayrı bir iş.Hep o dolgunluğu istiyorsun ki ben o moddayım şu anda:))) eğer ameliyat olma durumu varsa estetik yani o arada tekrar yapılabilir nasılsa ameliyat olunacak diye ama sırf yağ enjeksiyonu bence gerek yok eriyor.Daha az eriyeni hy asit içerikli dolguları enjekte ettirmek sanırım ama onlar da sonucta eriyor.belki birazı kalır ya da üstüste yapılınca etkisi artabilir.Ama bu iş maddiyata bakıyor.Sürekli yeniletmek lazım..
bilmiyorum ki ben tekrar tekrar yaptırmak istemediğimi söylemiştim doktor da biraz fazla verdi herhalde
3 hafta acayipti suratım beğenmemiştim şimdi 1 ayı da geçti ama hala tam istediğim gibi olmadı şiş biraz hala
bakalım zamanla biraz eriyince bi süre de istediğim gibi olur , sonra da püf diye gitmez umarım
selam..yanak-burun arasında kalan yüz bölgem çöküktü.aynaya her baktığımda yaşlandığımı hissediyordum.bariz kötü duruyordu.(8ay önce)bundan kurtulmak için 6saatlik yolu çekerek Ankara'ya gittim.3cc yarı kalıcı radiese dolgu yaptırdım.doktorumdan memnun kaldım ama dolgu söylendiği kadar uzun sürmedi.çöküklük tekrarladı.bulunduğum ilde bi dr buldum.10cc varioderm dolguyu 1500 tl'ye yaptırdım.bahsettiğim çökük bölgeye yaptırdım bide artanı çeneye uygulattım.şişkinliğim 5gün sürdü.şanslıydım çünkü dr'um dolguyu çok titiz enjekte etti ve morluğum bu defa hiç yoktu.fakat dolgu uygulanırken çok ağrı çektim,bi kaç gün de yanağım hafif sızladıyaptıralı 1,5ay oldu yanak ve çenemden çok çok memnunum.dr'um bu dolgunun 1yıla yakın süreceğini söyledi..ayrıca çok abartılı olmayacak şekilde dudağımada dolgu yaptırdım.dudak için variodermin başka bi serisi kullanıldı: varioderm-lip.bunun için de ayrıca 500tl ödedim.fakat dudaktan gerçekten memnun kalmadım.dolgunun hacmi o kadar azki yapıldığına ben bile inanamıyorum.inş sizde sorunlarınıza çare bulursunuz.dilerim güvenilir bi kalıcı dolgu piyasaya çıkar da toptan kurtuluruz bu sorunlarımızdan.
canım ben de yüzüme kalıcı dolgu yaptırdım, 2 gün oldu henüz 10 cc den fazla gitti. ankarada. yüzüm çok şiş şu an ya inmezse diye çok korkuyorum, göz altlarım davul gibi.
arkadaşlar şu an yüzüm iyi :) şişlerim indi, 1 ay oldu. ama hala dikkatli davranıyorum. yüzüm çok güzel oldu. benim çekincem gelecekte Allah korusun bir sıkıntı yaşanır mı diye. kalıcı dolgu ile ilgili birçok şey söyleyenler var. dolgum bu arada aquamid miş.
başka yaptıranlar varsa lütfen bilgi versin. gerçi kötü birşey olan olsa kesin gelip buralara yazarlardı. çok şükür ki kimsede böyle birşey yok.
artık gülümseyen bir yüzüm var çok mutluyum. eskiden somurtuyordum sürekli, yüzüm öyle duruyordu.
aqualift dolgu fiyatı 1000 tl ama pazarlık yaparsan 800 tl ye yaptırırsın, Dr. Güner
Canım ben kendim yaptırdım, yanaklarda çukur vardı oralara ve birde burun ucuna yapıldı 2cc yapıldı ve 750tl ödedim tabiki pazarlıkla aslında 1000tl olduğunu söyledi dr. bu arada Dr. Güner uysal benim 1.5 yıl oldu yeni yapılmış gibi duruyor.
Ayrıca yanaklara 4cc bence çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?