Yanak kaldırma-Kaş Asma-Göz kapağı Estetiğim(Endoskopik yöntemle yani izsiz

melem77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
28
19
Merhaba kızlar..10 ay önce endoskopik yöntemle 3 operasyon geçirdim..Bu konuda ameliyat olmak isteyenler,süreci merak edenlere yardımcı olmak için burda yazmaya karar verdim..Yüzümle ilgili bir karar almadan önce bu konuyu derinlemesine araştırdım..Niyahetinde bu yüz, geri dönüşü yok..Doğal olarak bu konuda baya bilgi birikimim oldu..Aklınıza takılan ne varsa çekinmeden sorabilirsiniz:)

özelden yazdım ama burdan da sorayım belki diğer arkadaşlar da yazar..önümüzdeki hafta doktora karar vereceğim.aklıma takılan son soruları da sormak istedim.ağız içinden kesi yapılmış mıydı ve alın gerilmiş miydi?bilgi verebilirseniz sevinirim..bir de şişliğin inmesi tam olarak ne kadar sürdü..

özelden yazdım ama burdan da sorayım belki diğer arkadaşlar da yazar..önümüzdeki hafta doktora karar vereceğim.aklıma takılan son soruları da sormak istedim.ağız içinden kesi yapılmış mıydı ve alın gerilmiş miydi?bilgi verebilirseniz sevinirim..bir de şişliğin inmesi tam olarak ne kadar sürdü..
Merhaba,benim ağız içimde kesi yok,alnım da gerilmedi..sadece yanak kaldırma ve kaş asma..ama endoskopik yöntemle..ilk 3-5 gün çok şiş oluyor..15 gün sonra işe gidebilecek duruma geliyorsunuz..

sağol canım..kemikten sıyrıldığı için tahmin edilenin aksine açık yöntemden daha çok şişer yazıyordu gecen gün bir yerde..20 gun izin düşünüyorum..kurtarır heralde cok belli olmadan..

sağol canım..kemikten sıyrıldığı için tahmin edilenin aksine açık yöntemden daha çok şişer yazıyordu gecen gün bir yerde..20 gun izin düşünüyorum..kurtarır heralde cok belli olmadan..
Hayli hayli kurtarır 20 gün merak etme:)

Fiyat sorabilirmiyim sadece kaş kaldırma nekadara yaptırdınız? Ben sadece kaş kaldırma düşünüyorumda...

Merhaba kızlar..10 ay önce endoskopik yöntemle 3 operasyon geçirdim..Bu konuda ameliyat olmak isteyenler,süreci merak edenlere yardımcı olmak için burda yazmaya karar verdim..Yüzümle ilgili bir karar almadan önce bu konuyu derinlemesine araştırdım..Niyahetinde bu yüz, geri dönüşü yok..Doğal olarak bu konuda baya bilgi birikimim oldu..Aklınıza takılan ne varsa çekinmeden sorabilirsiniz:)
merhabaaa memnunmusunuz peki:)

Melem77 cok geçmiş olsun kaş astırma ameliyatını hangi şehirde ne kadar ücrete yaptırdınız? bilgi verirseniz cok sevinirim kaşlarınızın resmini görebilirmiyim rica etsem.

merhaba, ben de 9 gün önce kaş kaldırma ortayüz germe oldum ancak benim kaşlarım çok yukarda. çok tuhaf görünüyorum şu anda. sizin ameliyattan sonra nasıldı görüntünüz?

Mrh
devamını yazmıyacaksanız ise neden konu acıyorsunuz anlamıyorum...

X